Me läksime empsi töökoha suvepäevadele. Need toimusid Nelijärve puhkekeskuses. Sellel aastal said töötajad võtta ka lapsi suvepäevadele. Niimoodi ma sinna suvepäevadele ka sain.

Nelijärve puhkekeskuses olen mina käinud mitu korda ja iga kord on seal omamoodi õhkkond. Esimesel korral käisin ma seal suvepäevadel, teisel korral aastavahetusel ja kolmandal korral empsi töökohaga. Suvepäevadel mängisime rohkem mänge ja siis olin ma nii väike, et sain lastega mängida. Teisel korral oli aastavahetuse pidu ja see oli talvel omamoodi vahva kuna õues oli palju-palju lund. Kolmandal korral käik oli mulle samuti huvitav kuid siiski mitte nii huvitav kuna pidime vahepealt sealt lahkuma.

Kuid päev hakkas sellega, et pakkisime oma asjad ja kiirustasime sinna poole. Pidime jõudma Nelijäevele kohale enne söömist ja enne pidime end ka sisse registreerima. Nimelt hakkasid suvepäevad juba hommikul vara aga me jõudsime sinna alles lõunasöögiks. Lõunaks sõime kana ja kebabi. Toit oli väga maitsev.

Millest mul kahju on see, et varem ei jõudnud kohale. Seal oli üsna põnev õhtujuht ja tegi väga huvitavaid mänge. Üks mäng, kus me ka osa võtsime oli autosse sisse ronimine. Iga rühm pidi nii palju autosse inimesi mahutama kui oskasid.

Nelijärve puhkekeskuses saab rentida ka paati ja vesiratast. Emps ja Andri sõitsid vesirattaga. Hiljem läksime kõik koos paadiga sõitma. Paadi sõit oli põnev ja rahustav.

Mingi hetk suvepäevadele tulid ka kaks empsi töökaaslast. Täpselt õhtusöögi ajaks. Me sõime koos õhtust ja rääkisime juttu. Ühel töökaaslasel oli ka laps kaasas niisiis mängisid lapsed koos. Hannat ei tahetud väga kampa võtta kuna ta oli pisike. Mingit moodi nad ikka mängisid ka ja neil oli üsna põnev.

Empsil ja Avol olid sellel päeval ka pulma aastapäev. Selle pühul toimus Valgejõel ka mingi pidu. Otsustasime, et mingi hetk liigume ka sinna. Nii me sõitsime mapsi järgi kuidagi teekonda lõigates Valgejõele. Muidu oleksime pidanud megasuure ringi sõitma. Valgejõel oli üsna külm. Mina võtsin endale magamiskoti ümber. Rääkisime veidikene juttu, sõime ja varsti oligi aeg tagasi Nelijärvele sõita. Nelijärvel ööbisime. Kui me sinna tagasi jõudsime oli kogu pidu läbi. Sellel ajal pidi kestma veel disko aga kahjuks seda siiski ei olnud. Niisiis otsustasime teavas tähti vaadata ja mõne aja pärast magama minna. Uni tuli üsna kiirelt.

Pool meie kambast sõi ka hommikusööki. Mina ja Hanna ei suutnud kuidagi üles tõusta, et sööma minna. Peale lõunat sõitsime aga kodu poole.