Reedel korraldasime ühe vahva ürituse imelisele Kaisale. Nimelt on ta beebiootel ja ootab oma teist last. Tegime talle üllatuspeo lapse puhul. BabyShower on põhiliselt kuulus USAs. Kuid järjest rohkem hakkab liikuma ka Euroopasse. Nimelt tahtsime ka meie üheskoos teha vahva istumise Kaisale.

Pidu toimus läbi mitme inimese. Kuna tegemist oli üllatuspeoga siis iga inimene võttis enda kanda omad kohustused. Mina tegelesin dekoratsioonidega ja ostsin toidulauale pitsat. Dekoratsioonid sain ma peobox’ist. Neil on hästi palju ja suurtes valikutes teemasid, mida saab sünnipäevadele rentida või muudele pidustustele. Igale soovile leidub lahendus. Meie saime beebipeo komplekti. Kõik dekoratsioonid ja kaunistused olid väga ilusad ja läksid kokku kogu üldmuljega. Olime väga rahul kogu komplektiga. Ilma selleta ei oleks olnud mitte mingit feelingut.

Toidulauale saime imemaitsvad muffinid, täidetud munad, kartulisalati, singirullid, krõpse, juurvilju, pitsasid ja pirukaid. Kogu laud oli täidetud toiduga. Nii palju ei olnud ma ammu söönud. Toitu piisas kõigile, kohe nii, et sai ka koju kaasa võetud.

Õhupallid andsid peole väga palju ilmet juurde. Need me saime õhupallimaailm‘ast. Mõned pallid sädelesid ja mõned olid erikujulised pallid. Erikujulisi palle oli meil kolm – beebi, lutipudel ja jalajälg. Armas oli see, et kõigil oli kiri <It’s a Boy>.

Kaisale meeldisid väga ka kingitused babyshoweri puhul. Katsikukingitus tegi mähkmetest suure mähkmetordi koos suure mõmmiga, lisaks ka lutikett. Eriti armas oli nende poolt see, et panid lisamähkme kotikese sisse, et uus ilmakodanik saaks enne testida, kas mähe on ikka sobilik. Heeglike‘se poolt sai Kaisa heegeldatud vankriketi.

Babyshoweril olid ka mängud. Esimene mäng oli beebitoitude ära arvamise mäng. See oli väga huvitav. Ülejäänud kolm oli rohkem teadmistega seotud mängud. Esimese mängu tegime siis kui Kaisat meigiti. Maria Lohu tegi Kaisale väga armsa meigi.

Kogu pidu sujus suurepäraselt. Kõik korraldajad said oma tööga väga hästi hakkama. Oleme väga tänulik imeilusa õhtu eest! Aitäh, kes aitasid kaasa üllatuspeoga, et see oleks täiuslik!

https://www.instagram.com/p/ByvOL0IJCtk/

View this post on Instagram

Mereloomadega vankrikett 🌊

A post shared by Heeglike (@heeglike) on

https://www.instagram.com/p/ByvGTw3pu1y/

https://www.instagram.com/p/ByvF6v0JE_X/

https://www.instagram.com/p/Byxb0dHJfL9/