BioVegan Family on loodusliku koostisega naturaalne pesupulber. See on valminud käsitööna. See on looduslikult tehtud ja ei sisalda keemiat. Koostisosad on taimne seep ja pesusooda. Kasutatakse ka orgaanilisi eeterlike õlisid, v.a lõhnatu pesupulbril. Sobivad ka allergikutele ja veganitele.

Tooteid on neil erinevaid- lõhnatu, teepuuõli, lavendel, sidrunhein. Kunagi oli neid ka magus apelsin. Seda sain nuusutada ühel väliüritusel. See oli väga hea lõhnaga. Olin sellel hetkel kahe vahel, kas võtta apelsiniga või sidrunheinaga. Ma sain nuusutada kõiki pesupulbreid ja valisin just sidrunheina välja. See oli minu meelest kõige huvitavama lõhnaga samas oli magus apelsin ka väga omapärase lõhnaga. Sellel aja hetkel just meeldisid mulle tugevad lõhnad ja otsisin seda õiget, mis jätaks riided lõhnama. Kahjuks see niimoodi lõhnama ei jäänud nagu oleksin oodanud. Lõhn ise oli muidu üsna tugev. Mäletan kuidas transportisin seda Pärnust Tallinna. Alguses oli see mul tagaistme peal. Mõne aja pärast oli terve auto selle lõhna täis ja pidin viima pakiruumi. Ka siis oli terve auto lõhnastatud.

Pesemisel proovisin erinevaid variante. Lõpuks ma leidsin enda jaoks sellise variandi, et panin pesupulbri otse pesule ja nii tekkis see mõnus lõhn riietele. Eriti hull oli pesta musta värvi asju. Lõhn ei jäänud üldse peale ja riided pigem haisesid halvasti.

Minu teine pesupulber oli lõhnatud pesupulber. Ka lõhnatu pesupulbril on spetsiifiline lõhn. Tunnen, et just päris “lõhnatu” nimi ei tundu pesupulbrile õige. Lõhn on siiski tagasihoidlikum, kui eelnevalt mainitud sidrunhein. Sidrunheinaga pesupulber lõhnastas terve vannitoa ära. Lõhnatu aga seda ei tee.

Esimene emotsioon lõhnatu pesupulbriga oli pigem ebameeldiv. See esialgu kohutavalt tolmas ja paisutas ebameeldiva lõhna ülesse. Pesumasina ees hakkasin köhima ja ninas tekkis justkui sügelus. Peale paari pesukorda oskasin seda panna niimoodi, et ei hakkanud enam köhima. Samuti ninas ei hakka paha. Lõhna osas ei pannud enam tähele kas vannituba oli lõhnastatud või mitte.

Lõhnatu pesupulbriga pesu läks ilusasti puhtaks. Pesi ka hullemaid plekke, mida ei uskunud maha saavat. Kokkuvõttes mulle tundus, et lõhnatu pesupulber peseb riideid paremini kui sidrunhein. Lõhna poolest trumpab sidrunhein lõhnatu üle. Kindlasti soovin ära proovida magusa apelsini aga see on kahjuks igalt poolt väljamüüdud.

https://www.bioveganfamily.eu