Teisipäeva hommikul käisin ma koolis. Peale kooli tegin aega parajaks, et viia auto remonti. Autoga otseselt midagi viga ei olnud. Vahetati vaid geneka rihm ära. Seniks tuli emps koos Hanna ja Andriga mulle järgi. Ootasime kuskil 40 minutit ja siis saingi oma auto tagasi. Viisime Andri sünnipäevale ja ise tolgendasime Mustika keskuses. Nii vahva oli seal ringi käia, sest see pood alati seostab mind sellega kuidas ma endale tuhkru sain. Seoses sellega tuli soov minna tuhkruid kasvatusse vaatama. Tahaks hirmsasti nendega mängida ja vaadata kui vinged loomad nad on. Ühel päeval teen selle igatahes ära.

Kaubanduskeskuses käisime söömas ja kangapoes. Ma ostsin sealt softshell riiet ja hakkasin õmblema Hannale üht asja. Selle jätan hetkel saladusse, sest ma ei tea kas suudan seda lõpuni teha ja kui hästi see üldse mul välja kukub.

Varsti oli kell juba seal maal, et pidime Andrile sünnipäevale järgi minema. Seejärel suundusime koju. Õhtul tuli meile külla Marliis. Ta jäi meie juurde ööseks. Vaatasime filmi ja filmi lõpuks väsisin ma nii ära, et läksin enne teda magama.

Järgmisel päeval ärkasime, sõime ja vaatasime kuidas Hanna mängib koduaias. Käisime Marliisi vanas majas ja vaatasime ringi. Leidsime lahedaid mänguasju, millega meenus nii palju mälestusi. Leidsime veel suure basseini ja vee võrkpalli, millega meenus suvine periood. Mõnus!

Lõunast läksime suuremale mänguväljakule mängima ja külastasime korra ka toidupoodi. Otsustasime, et võiksime grillida ja ostsime vorstikesi. Läksime Kaberneeme, et neid grillid. Lõpuks valmistasime neid siiski ahjus. Kui söödud saime siis käisime ära ka Jägala koske vaatamas. Rahvast oli seal palju ja parkida peaaegu võimatu.

Neljapäeval ja reedel olin ma koolis. Reede õhtul kutsus emps mind kontserdile. Plaanisin küll minna aga kuidagi ei tahtnud keha jalgu alla võtta, et olnud nädalast puhkama minna. Vedelesin diivani ja pikutasin. Vot see oli mõnus. Lisaks mõtlesin, et ma järgmisel päeval lähen nagunii sünnipäevale ja küll sellest mulle piisab. Kuid tegelikult järgmisel päeval ma sünnipäevale siiski ei läinud. Sellest muidugi on kahju kuid lapsi sünnipäevale ei olnud oodatud. Saatuse kiuste sain ma sellest teada ka alles mõned tunnid enne sünnipäeva kui juhuslikult üle küsisin. Ma ise ei oleks sellepeale osanudki tulla kuid tänu ühele inimesele, kes mainis juhuslikult, et ta jätab lapse koju. Oii kui ebamugav mul oleks olnud kui oleksin Hannaga ukse taha läinud ja võibolla sama targalt koju suundunud või vaadanuks halvustavaid pilke. No pole midagi. Selle asemel käisin ma hoopis shoppingul.

Pühapäeval käisin sünnipäeval. Minu ristiema kasutütre sünnipäeval. Ta sai 6-aastaseks. Lapsed nii armsasti mängisid oma vahel. Tegin avastuse, et Hanna on ikka nii kuradima suur tüdruk. Vaimult aga 3-aastane. Aeg ikka liigub nii kiirelt. Mängida saime veel kassiga. Kass oli väga omapärane. Oli vahepeal justkui kuri kuid tegelikult ta ei olnud üldse kuri kiisu.

Esmaspäeval hakkas taaskord koolinädal pihta. Minul oli kella 12ni tunnid. Peale seda sain Marliisiga kokku. Ta tuli mulle kooli juurde ja pärast sõitsime koos Lasnamäele. Mul oli Lasnamäel mõned tegevused ja siis läksime Ülemistesse. Vaatasime seal ringi ja mõne aja pärast läksime Marliisi juurde. Jutustasime veidikene ja mõne aja pärast liikusime Hannale lasteaeda järgi. Kui jõudsime tagasi Marliisi juurde siis hakkasime mängima lauamängu.

Teisipäeval ma koolis ei käinud. Tunnid hakkasid meil tegelikult 12:30 aga kuidagi ei suutnud minna soojast voodist kooli poole. Sellel päeval jõudsin Hannale lasteaeda järgi suhteliselt viimasel hetkel. Olin nii üllatunud enda üle, et niimoodi jobutasin kodus. Küll õppisin, laisklesin, tegelesin pesudega ja vaatasin filmi.

Kolmapäeval käis Hanna minuga koolis. Tegelikult oleksin võinud ta täiesti vabalt viia lasteaeda aga avastasin seda alles siis kui olin liiga varaks kohale läinud. Nimelt käisime kollektiiv naistekaga seiklusmaal lastega mängimas. Kohtumine pidi olema kell 18:00 aga jõudsin kohale 13:00. Uskumatu, kuidas nii sain mõelda. Kõik oli süüdi selles, et ei olnud tähelepanelik kui kalendrist kuupäeva muutsin. Alguses pidime minema seiklusmaale laupäeval kell 13:00. Nii mulle see kellaaeg kalendrisse jäi aga kuupäeva suutsin ära muuta.

Mõtlesin mida teha ja kuhu minna. Esimene mõte oli, et läheks loomaaeda. Pole ammu käinud, mõnus soe ilm ja aega oli vaja parajaks teha. Helistasin üle ka Anettele, et äkki ta on kodus. Olin üsna kindel, et ta on tööl. Uurisin ja tuli välja, et ta on ikkagi kodus. Nii ma umbes 30 minuti pärast tema juurde jõudsingi. Rääkisime juttu, sõime ja jõudsime veel ühe filmi ära vaadata. Lõpuni ma seda ei näinudki kuna pidin liikuma hakkama. Mingi viimased 15 minutit jäi vaatamata.

Mängumaa oli huvitav. Sellest täpsemalt kirjutan hiljem. Peale mängumaad jäi Hanna autos magama. Koju jõudes kannatas ka kõik poiste karjumised ära. Sebastian, Lukas ja Andri nii hullult mööbeldasid ja karjusid, et kui nad liikuma hakkasid siis alles Hanna ärkas. Õnneks jäi suhteliselt koheselt magama ja mina sain hakata õppima.

Täna viisin Hanna lasteaeda ja liikusin ise kooli. Kui autost kooli hakkasin kõndima siis tuli mulle kõne lasteaiast, et Hanna on haigeks jäänud. Õpetaja arvas, et tegemist võib olla tuulerõugetega. Öeldi, et palavik on 37.5kraadi. Läksin nii kiirelt lasteaeda tagasi. Käisin ka poest läbi. Lasteaeda jõudes oli Hanna üsna erk aga samas nägi natukene haige välja ka. Kodus olles pole Hanna kordagi maininud, et oleks paha. Kahel korra kraadisin ka aga palavikku ei näidanud. Toidud, mis olen serveerinud on ka kenasti lõpuni söönud. Mis puudutab homset lasteaia päeva siis ma ei teagi mida teha. Kas viia või mitte?!?

Ühel päeval osalesin ka taffle kampaanias – Taffel

*

Me osaleme sellel aastal Eesti Blogiauhindadel eluliste blogide (<5000) all. Palun hääletage meie poolt (hannelisel.com), oleme südamest tänulikud! 🙏🥰

https://blogiauhinnad.ee/haaletamine/