Hommik algas varakult, isegi Eesti kellaaja järgi väga varakult. Tegime hommikusi toiminguid ja edasi liikusime New Delhi piirkonda. Selleks võtsime taaskord uberi. Otsustasime, et lähme vaatama Lootuse Templit. Sõit sinna oli väga pikk. Lisaks saime veel jagatud takso peale ühe võõra inimese ka. Õnneks, et ta tuli, sest taksojuht ei osanud inglise keelt ja kohale jõudes, ei saanud me üldse aru kus me oleme. See võõras inimene suunas meid edasi. 

Kohale jõudes oli templisse järjekord mitu kilomeetrit. See oli üks suurim järjekord, mis ma oma elus näinud olen. Otsustasime, et ei taha seal järjekorras olla ja oma kallist 2-päevast aega raisata. Niisiis valisime viisi, et vaatame seda templit värava tagant. Tegime paar pilti ja imetlesime seda huvitavat meistriteost. Tagant järgi olen veidikene kurb, et lähemalt ei näinud. See oleks kindlasti väga massiivne olnud ja väga ilus. Kui vaadata googlest pilte selle kohta siis muutun aina kurvemaks. Vähemalt nägin seda kaugelt.

Järgmisena suundusime uberiga veeparki. Neid veeparke googeldades sai näha, et terve veepark on tumedaid inimesi täis ja pikad riided seljas. Sellest ajast peale hakkasime unistama sellest veepargist. Meile justkui vaatamisväärsus. Niisiis olime täiesti kindlad, et veeparki saame. Tuli välja, et see veepark, kuhu esimesena uber viis oli hoopis kinni. Googeldasime teisi veeparke ja leidsime veel ühe veepargi. Kuskil kodulehel polnud kirjas ka, kas kinni või lahti. Otsustasime, et peame minema kohapeale. Helistades vähemalt keegi ei vastanud. Niisiis võtsime riksa ja tegime väikse sõidu järgmisesse veeparki. Kahjuks ka see oli kinni. Väga kurb, sest olime nii palju planeerinud ujumiseks. Isegi pikad ujumisriided saime. Sellega kaotasime oma asjast peaaegu 2 tundi. Sellegi poolest nägime sõites kui imeline on India. 

Otsustasime, et lähme paneme proovile närvid ja lähme lõbutseme lõbustuspargis. Mina ise olin kindel, et need atraktsioonid on iidamast ajast, kuid kohale jõudes oli ikka väga põnev ja huvitav. Terve päeva pilet maksis 11€ ehk sai nii palju sõita kui süda lustib. Veetsime seal üsna kaua. Käisime peaaegu terve pargi läbi. Isegi laste karussellide peal. Ühe atraktsiooni peale sain ka isegi. Jäin kaalupiirangu sisse. Olin ise ka üllatunud 😀

Peale lustimist läksime ka kaubanduskeskusesse šhoppama. Noida Central kaubanduskeskus oli täpselt lõbustuspargi kõrval. Paar sammu ja peaaegu olime kohal. Kaubanduskeskus oli üsna suur, värviline ja ilus väljas poolt. Kaubanduskeskuse ees oli palju rahvast. Lapsed sõitsid seal elektriautodega, mõned sõitsid ruladega ja paljud pidutsesid. Kaubanduskeskuse sees oli vaikus, inimestest tühi ja enamus poed suletud. Üks suurem pood oli ka avatud. Riided olid väga huvitavad, mõned ilusamad kui teised. Poe lõpus olid ka justkui meile sobivad riided. Ma ostsin endale öösärgi ja suvise kleidi. Kaubanduskeskuses olid veel massaažitoolid. Vedelesime nendes 15 minutit ja maksime vaid meie rahasse ümber arvutatuna 2€. Tahtsime minna veel kohvi/kakaod jooma aga järsku avastasime, et peame minema lennujaama. 

Avastus lennujaama minekuga tuli nii, et emps tahtis viimase raha eest osta Starbucksist tükikese kooki. Temalt taheti hoopis rohkem raha kui kirjas oli. Lõpuks oli see, et emps vihastas ja ütles, et andke raha tagasi. Alguses nad ei tahtnud raha tagasi anda aga lõpuks ikka anti. Lõpuks tuli keegi kõrgem tegelane vabandama meie eest ja ütles, et letile oli jäänud vale hind. Pakkus meile isegi soodustust kuid keeldusime viisakult kuna pidime taksoga minema lennujaama. Pidime arvestama ummikutega aga me alguses ei mõelnudki selle peale. 

Lennujaama jõudes ei saanud esialgu aru millisest terminalist läheb meie lennuk. Sain aru, et neil kolm terminali. Üks on siis rahvusvahelised ja teine siselennud. Kolmandat ei teagi. Kui leidsime lennujaamas tabloo siis meie lendu polnud esialgu kirjas kuigi lennuni oli kolm tundi. Nende tablool oli väljumisi väga palju. Lõpuks kui märkasime meie lendu siis see oli seda üsna imelik vaadata. Meie lennuk maandus Amsterdamis ja läks sealt edasi Rootsi, Arlandasse. Me pole mitte kunagi selline vahemaandumise lennukiga sõitnud. See oli huvitav. Isegi tabloo peal oli imelik vaadata – Amsterdam/Arlanda.

Lennujaamas ei läinud asjad väga libedalt kui oleks pidanud. Üks suunas üht kohta, teine sealt edasi ja kolmas veel kuhugi x kohta. Lõpuks olimegi kuskil, kust võtsime oma piletid aga need piletid ei olnud õiged. Me olime juba valede piletitega seisnud viisa järjekorras rohkem kui tund aega. Viisa inimene ütles meile, et need valed piletid ja minge tagasi. Meie lennukini oli aega umbes 1.5tundi. Juba järjekorras tundsime, et asi lõhnab halvasti ja maha me jääme sellest lennust. Niisiis jooksime sajaga uuesti teise tüübi juurde, kes suunas meid valesse kohta. Tema tegi meile mingid märkmed ja saime teistest ette trügida. Meie pileteid olnud võimalik enam printida. Läks tükk aega enne kui saime mingid piletid. Vahepeal tuli ka teine asjatundja appi. Aeg tiksus ja hirm tuli peale. Kui saime piletid siis jooksime taaskord. Õnneks viisa järjekorras saime trügitud. Saime sama inimese juurde tagasi, kes ütles, et meil valed piletid. Tegime oma toimingud ära ja saime lõpuks turvakontrolli. Seal oli samuti väga pikk saba. Naiste järjekord oli meeletuma pikk. Naised pidid minema ekstra boksi, kus üle kontrolliti. Iga naise peale läks peaaegu 2-3 minutit. Lõpuks kui minu kord oli siis sain aru, miks nii kaua see läks. See naine venitas seal täiega. Vaatas passi, pani passi lauale, võttis aeglaselt oma kontrollpulga välja ja piiksutas läbi. Lõpuks katsus mind ka. Veel küsis minu tätoveeringu kohta ja minu riiete kohta. Viimased asjad minu arust täiesti ebavajalikud. Kui olime turvakontrollist läbinud siis tormasime edasi väravasse. Jõudsime täpselt 10 minutit enne avamist väravasse. Värava kõrvalt kohvikust saime veel koogi tüki ja mina saiakese. Jooksime taaskord väravasse kuna inimesed olid peaaegu läinud kõik sisse. Kui jõudsime lennukis oma kohtadele siis lennuk peaaegu koheselt tõusis ka ülesse. Sellest seiklusest järeldasime, et mõistlik on minna võõras kohas 3 tundi enne lennujaama. Eriti kui tegemist on viisa riigiga. Muidu oleme tavaliselt 2-1.5 tunniga arvestanud. Indias arvestasime 2.5h.