Oleme rahulikult päeva õhtusse saanud. Mina olen enam vähem terveks saanud ja Hanna mängib. Vaatasime kogu perega filmi ja korraga oli kuulda hullu karjumist. Hanna jookseb diivani tagant välja, nägu verine. Saime aru, et midagi on ikka väga hullu juhtunud. Emps tõi steriilse sideme, millega pühkisin Hanna nägu. Tuvastasin, et on saanud küünega silma. Seda saime aru sellest, et kass istus diivani seljatoe peal. Vaatepilt oli ikka väga hull. Pisarad tulid silmast ja need olid verised. Lisaks hakkas tulema ka verd ninast. Otsustasime, et peame pöörduma emosse silmaarsti juurde.

Panime riide ja suundusime koheselt emosse. Kohale jõudes saime teada, et silmaarsti majas pole aga silmaarsti õde võib silma üle vaadata. Hanna esialgu ei tahtnud üldse kuulata aga lõpuks lasi õel silma vaadata. Kui silm vaadati üle siis öeldi, et silm on terve kuid silma alla sai kass ikkagi küünega pihta. Vedas, et küüne täpid olid seal, mitte triibud. Kui oleksid olnud triibud siis oleks vaja olnud õmmelda. Õde konsulteeris ka arstiga ja ütles meile, et me tuleksime järgmisel päeval tagasi. Õde pani veel Hannale silma silmarohtu ja andis talle süstla kingiks, et nii tubli laps oli.

Järgmise päeva hommikul kell 8ks läksime taaskord emosse. Ootasime seal päris kaua kuna järjekord silmaarsti juurde oli meeletult pikk. Peaaegu 1tund hiljem kutsuti meid sisse. Hanna esialgu ei tahtnud üldse silma näidata kuid mõne aja pärast siiski lubas. Arst kinnitas ka, et silmaga on kõik korras ja määras Hannale silmasalvi.

Peale emo läksime Ülemistesse jalutama. Sõime chopsticksis ja vaatasime poodides veidikene ringi. Emps ostis trikoo. Mulle meeldis ka üks trikoo aga jätsin selle siiski poodi kuna polnud mul raha selle jaoks. Käisime ära ka apteegis ja saime silmasalvi kätte. Pidime seda panema 3 korda päevas ja 7 päeva.

Peale väikest poodlemist tulime koju. Panin Hannale silmarohtu. Sellega oli hull mässamine. Hanna ei olnud üldse nõus silma panema. Küll proovisin heaga ja küll proovisin kurjalt. Õnneks on nüüd need 7 päeva läbi ja kogu see nutukära läbi. Silm on ka terve. Väga õnnelik õnnetus.