Praktika, praktika, praktika… on vahepeal mind täiesti hulluks ajanud. Õigemini magamatus ja põnevus on oma tööd teinud. Ühel ilusal päeval lähen ma peale praktikat poodi. Poe nime ma ei nimeta kuna mul üsna piinlik kogu juhtum. Nimelt oli nii, et ma käisin poes ringi ja vaatasin omale riideid. Võtsin siis mõned riided pihku ja läksin proovikabiini proovima. Proovisin algul pluusi, proovisin üht ja proovisin teist. Üks pluus hakkas mulle väga meeldima ja tahtsin kohe proovida sinna kõrvale ka pükse. Vahetasin siis püksid ära ja vaatasin peeglist. Komplekt väga meeldis. Proovisin uuesti veel teisi pluuse ja üht kampsunit. Hakkasin siis vaikselt otsi kokku võtma. Vaatasin veel poes ringi, et äkki leian veel midagi huvitavat. Vaatasin siis korraga kella ja jube kiire hakkas kuna ega Hanna igavesti lasteaias ka ei saa olla. Niisiis suundusin kassasse ja läksin maksma. Ostsin tooted ära ja suundun poest välja. Korraga piiks-piiks-piiks. Turvaväravad hakkasid piiksuma. Mõtlen siis, et mis värk on, et kas mingit turveelementi ei võetud ära või milles asi on. Suundun siis tagasi kassasse. Teel kassasse kukub mul maha üks pluus kuna ma kilekotti ei soovinud. Võtsin siis ülesse ja märkasin, et mul olid võõrad püksid jalas. Jalanõu seest oli paista punast mustrit kuna nendel pükstel oli mingid tikandid jalgade juurde tehtud. Ma olin nii segaduses. Ma olin kogemata jätnud poe püksid jalga. Mul pole vist kunagi nii piinlik olnud kui sellel hetkel. Mõne aja pärast tuli siis minu juurde müüja, et pärida piiksumise kohta. Rääkisin olukorra ära ja müüja hakkas niimoodi naerma ning ka mina. Piinlikus tunne läks hetkega mööda kuigi päris häbi oli olla. Ma ei suuda uskuda kuidas saab niimoodi unustada vahetada. Õnneks lohutan end selle mõttega, et ka minu püksid olid musta värvi…

Kas kellegil on ka nii juhtunud? Või mismoodi juhtunud?

Lisaks minu ebaõnn jätkub kuid teistmoodi. Ma suutsin kustutada oma terve telefoni ära. Õigemini ma panin kõik pildid arvutisse ja ma pilte ära ei kaotanud aga kõik muu oma telefonist kustutasin. Nimelt tahtsin ma oma telefoni maha müüa ja ostja oli olemas. Ma hakkasin tegelema telefoni salvestamisega icloudi ja see oli 100% salvestatud. Tegin telefonile tehase restardi ja liikusin sellega ostja juurde. Ostja vaatas telefoni ilusasti üle ja mõtles ning mõtles.. korraga ütlen talle, et kui soovite kuidagi tingima hakata siis ma ei ole nõus. Nii meie diil katki jäi. Mina ise jooksin kinno filmi vaatama. Enne filmi algust hakkasin siis oma icloudi tagasi logima ja kõik, reaalselt kõik oli kustunud. Icloudis mingit salvestust ei olnud ja olin kaotanud kõik instagrami kasutajad, pilditöötlemis rakenduse, rahaasjandused, märkmed, kalender. Igatahes kõik tähtsad asjad. Olen väga tige, et üldse niimoodi sai juhtuda. Lisaks ma ei saanud enam ühendada oma käekella telefoniga, mis tegi mind veel kurvemaks. Lõppude lõpuks sain sellega hakkama. Lisaks sain korda ka pilve aga see tuli hoopis tahvelarvuti kujul kuigi soovisin telefoni. Hakkasin siis seda muutma endale sobivamaks kuna mina ju ei soovi Hanna mänge omale telefoni. Kustutasin need oma telefonist ära ja need automaatselt kustusid ka tahvelarvutist ära. Kokkuvõttes pidin uuesti korda tehtud telefoni kustutama ja taas uuesti tegema. Õnneks ma väga palju vaeva ei näinud aga sellegi poolest. Nüüd pean uuesti oma telefoni ja tahvelarvutit korrastama.