Oeh, ma ei ole päris tükk aega kirjutanud siia ja ausalt öeldes ei oska ma ka kuskilt alustada. Kuid üritan siiski oma tegemistes järgi jõuda…

Eelmisel esmaspäeval oli Hanna sünnipäev. Hommik algas sellega, et viisin Hanna lasteaeda. Neil oli lasteaias jõulupidu. Mina ise käisin koolis. Mul oli siis viimane koolipäev. Inimesi koolis oli üsna vähe. Kuid tund oli väga huvitav ja vahva. Kuulasime üksteisel kopse, tunnetasime pulssi ja palpeerisime kõhtu. Meile näidati ette ja meie tegime järgi. See oli väga lahe. Kuid kool lõppes mul 1h varem kui oleks pidanud. Ma sõitsin vanaema juurde külla. Seal ma hakkasin tegelema telefoni piltidega. Panin need mälupulga peale. Neid oli ikka väga palju. Peaaegu 7000 tükki. Ühtlasi avastasin, et kui mu arvuti jääb puhkerežiimile siis hakkavad ees liikuma väga armsad ja ilusad pildid.

Õhtu tuli kiirelt ja juba pidingi minema Hannale lasteaeda järgi. Hanna oli väga rõõmsameelne kuna lasteaias oli jõulupidu. Kiirustasime koju kuna Hanna tahtis hirmsasti oma jõuluvana kingitust lahti teha. Varem ta aga ei soovinud lahti teha kuna lasteaia õpetaja oli öelnud, et kodus. Hanna, tubli laps, kuulas sõna. Niisiis kui koju jõudsime siis tehti ka oma sünnipäeva kink lahti. Sünnipäeva kingiks sai Hanna nukumaja koos mööbliga. Majaga saime kaasa ka 5 nukku – vanaema, vanaisa, ema, isa ja väike beebi. Nukud on puidust ja juuksed on lõngast. Minu meelest need nii armsad ja palju lahedamad kui barbie-nukud. Kuid Hanna eelistab siiski barbie’si.

img_8232

Eelmisel teisipäeval olime kodused kuid kolmapäeval oli mul klassiga jõulupidu. See toimus ühe kursuse kaaslase juures Vanalinnas. Meie kursuselt tuli üritusele 10 inimest 45st. Valmistasime koos piparkooke, mängisime kaarte, sõime ja rääkisime juttu. Lahe oli see, et igaüks tõi ka külakosti ja mitte miskit ei kordunud. Kõik tõid suhteliselt erinevaid asju. Meie laual olid mandariinid, ananass, viinamarjad, porgandi viilud, krõpsud, piparkoogid ja erinevad juustukuubikud. Ma olin meie lauaga väga rahul. Istumine läks väga hästi. Koju jõudsin kuskil kell 1 öösel.

Järgmisel päeval oli Kollektiivnaistekaga jõulupidu. Me käisime golfi mängimas. Golfi käisime mängimas elamusgolfi CityJungle. See on kõige ägedam elamusgolfikeskus. Radu on seal piisavalt. Selle ajaga ei jõua hakata igav ka neil, kellele golf üldse ei meeldi. Mulle aga meeldis väga. Seal oli palju erinevaid eriefekte ja hääli. Need andsid elamusele palju juurde. Mulle igatahes väga meeldis. Meie arvamust saab lugeda meie instagramis kollektiivnaistekas. Samuti saab meid jälgida ka facebookis. Meil on instagramis käimas ka ülilahe loosimine – seacrunchy vetikakrõpsud. Need on minu lemmikud 😍 ja loosimine toimub juba HOMME!

Peale golfi käisime söömas ka uues kaubanduskeskuses T1 Mall. Seal on üks ülilahe toidukoht nimega IT resto. Seal on interaktiivsed lauad, kus saab toitu tellida otse laua pealt. Seal saab mängida mänge ja vaadata pilte. Me olime väga üllatunud. Teeninud oli superluks. Pole kunagi varem paremat teenindust saanud kui seal. Täpsemalt saate lugeda ka kollektiivi instagramist.

img_8439

Eelmisel reedel käisin ma poes ostmas sööke ja jooke. Ühesõnaga valmistusin Hanna sünnipäevaks. Tegin valmis salati. Järgmine päev läks väga kiirelt. Käisin Hanna tordil järgi. Tellisin kolmandat aastat järjest Viimsi Violia’st. Kõige parema tordi sain esimesel aastal. Teisel aastal tehti üldse vale tort. Tahtsin martsipani torti aga nemad printisid. Minu arust on nad nüüd väga alla käinud kuigi sellel korral kui käisin siis nad laienesid. Neil on seal nüüd ka oma pood. Ilmselt sellest tulenes ka tordi kilohinna tõus. Esimesel aastal oli 18€/kg, teisel 20€/kg ja nüüd oli 25€/kg. Uskumatu, hakka või ise tordimeistriks 😄

Hanna sünnipäev toimus Zelluloosi Batuudikeskuses. Taaskord oli Safari tuba. Esimesel aastal oli ka Safari, teisel oli Akvaariumi tuba. Kuna Andril oli ka sellel aastal Spin toas siis ei soovinud ka Spin toas teha kuigi oleksin väga tahtnud. Sünnipäev ise läks ise suhteliselt aeglaselt. Muidu on alati väga kiirelt läinud. Hanna ise jooksis koguaeg ringi ja tema vist tähele ei pannudki, kes tulid või kes mitte. Hannaga tegelesin sünnipäeval nii palju, et lasin tema ja tema lasteaia kaaslasega mõned korrad liumäest alla. See oli väga lahe. Juttu ma väga kellegagi ei saanud rääkida. Koguaeg oli tunne, et pean miskit tegema jne. Järgmisel aastal ehk teen teisiti Hanna sünnipäeva aga eks näis siis..

img_8504Aitäh kõigile kes tulid!

Pühapäeval avasime kinke kuna Hanna oli peale sünnipäeva ikka megaväsinud. Õhtu poole käisime Marcusega veel kõlareid ostmas. Marcus kaotas veel kihlveo ja ma sain Ben&Jerry jäätist nautida. Hiljem liikusime tema vanemate juurde kuuske ehtima.

Järgmisel päeval käisime esialgu Marcuse vanemate juures. Seal me istusime ja vahetasime kinke. Õhtul käis meil kodus aga jõuluvana. Hanna enam ei kartnud üldse jõuluvana. Eelmisel aastal puges Avo seljataha aga sellel aastal oli julgust nii palju, et tegi jõuluvanale kalli. Nii lahe oli vaadata rõõmu Hanna silmades. Suuremad poisid ei olnud nii elevil. Ühtlasi said nad ka aru kuid väga kindlad nad ka ei olnud.

img_8632

Nüüd ma olengi kodus vedelenud. Õigemini käisin ma neljapäeval laternamatkal. See oli väga lahe. Meile räägiti Tallinna Vanalinna ajaloost. Käisime mitmes tornis ja liikusime ringina ümber vanalinna. Vahepeal saime teed ja kommi. Edasi liikusime ka raekoja platsile jõuluturgu vaatama ning kõndisime tagasi alguspunkti. Sain palju infot vanalinna kohta. Mulle meeldis kuidas giid meiega rääkis. Jutt ei olnud üksluine vaid tegi vahepeal ka nalja. Erilist emotsiooni andis laternad, millega me kõndisime. Vaatasin veel nende kodulehel teisi laternamatku ja olen kindel, et külastan veel neid.

img_8873

Tänane päev on olnud kodune. Olen pakkinud kohvreid kuna reisile minek on kahe päeva pärast. Õigemini 35 tunni pärast läheb lennuk. Olen elevil aga samas ei ole ka. Vahetasime ka raha. Õigemini emps käis raha vahetamas. Meil on vahemaandumine Poolas, Varssavi. Seal saame olla kuskil 24 tundi. Edasi suundume Hispaania, Barcelonasse. Tagasi tulles oleme taas Poolas. Seal oleku aeg on veidi vähem. Seda räägin täpsemalt aga tulevikus. Seniks järgmise korrani!