Esmaspäeval käisin koos Hannaga koolis. See oli see päev, kus ma magasin eksami maha. Mul oli õendustoimingutes eksam. Peale eksamit oli referaadi kaitsmine, kuhu ma läksin koos Hannaga. Tundi läksin teise poolde. Kaitsmine toimus nimekirja alusel. Ma üldse ei tulnud selle peale, et minu perekonnanimi on viimaste seas, et oleksin võinud tulla palju hiljem. Ilmselt oleks Hanna ka siis püsivam olnud. Tunni lõpuks oli Hanna ikka päris palju tooliga krigistanud ja rääkinud. Mul oli juba päris piinlik. Järgmine piinlik hetk oli see, et kui ma läksin oma powerpointi esitlema siis Hanna tuli kurjalt minu juurde ja ütles mulle, et ma tuleksin sealt ära. Sellel ajal oli mul närv juba nii suur, et ma kardsin, et kõik läheb nässu. Ma kükitasin siis Hanna ette ja suunasin ta oma koha peale tagasi. Hanna tuli minu juurde veel kahel korral aga siis ma võtsin ta sülle. Nii kui Hanna oli mul süles oli mul palju turvalisem tunne ja jutt jooksis paremini. Kokkuvõteks sain ma oma töö kaitsutud ja hinde arvestatud. Kuid närvijudinad olid mul üle keha kauaks. Kui koolist lahkusin siis mu närvid sees said puhata. Alles siis ma tajusin, et kõik on läbi.

Õhtul koju jõudes vaatasin vanu pilte. Ühtlasi oli nii lahe vaadata pilte kuna paljud hetked on justkui meelest ära läinud. Mõned pildid saatsin ka erinevatele inimestele kuna patt oli need ainult endale jätta.

Teisipäeval käis Hanna lasteaias. Mina käisin koolis. Tunnid olid kella 12:00ni. Tunne oli just selline, et oleks mitu-mitu tundi passinud tühja ja aeg liigub nagu tigu.

Peale kooli käisin väiksel shoppingul. Käisin taaskord pepco poes. Sain mõned asjad Hannale kuid koju jõudes tuli välja, et mõni suurus oli ikka liiga väike. Ühtlasi vaatasin vaikselt ka jõulukingitusi. Mõned on mul isegi ära ostetud.

Õhtul tuli mul aga salati isu ja tegin salatit. Ütleme nii, et ise tehtud salatikaste meeldis mulle rohkem kui poe valmistehtud. Vahe oli selles, et poe oma oli liiga piprane ja küüslauku oli ka veidi palju. Minu oma oli vahepealne.

Kolmapäeval sai käidud vanaema juures külas. Olime seal veidikene ja hiljem käisime ka korteris. Muud erilist ei teinudki.

Neljapäeval ma koolis ei käinudki. Ma magasin taaskord sisse kuna kolmapäeva õhtul läks mul laadija katki ja mul äratuskella polnud kuskilt võtta. Õnneks ei olnud mul mingeid olulisi tunde.

Reedesel päeval olin samuti kodune. Ootasin Marcust. Hiljem käisin Lasnamäe Centrumis. Sain ühe käru inimesega kokku aga ta ei ostnudki käru ära. Tagasi koju jõudes ma siiski ei jaksanud Marcusega välja minna. Niisiis veetsin aega kodus. Õppisin ka anatoomiat ja vaatasin ka Grey Anatoomiat. Sealt tuli nali.. ma rääkisin Marcusega ja ütlesin talle kogemata, et ma õppisin Grey Anatoomiat. No kurja, see on ju harjumusest kui olen mitu-mitu aastat selle sarja fänn.

Laupäeva päeval viisin Hanna G* juurde. Nad käisid õhtul ujumas ja järgmisel päeval teatris. Hiljem sai Hanna ka jõuluvanalt kingi. Mis puutub minusse siis mina käisin sellel päeval väljas. Esialgu käisime Marcusega söömas. Ta viis mind Nurri kassikohvikusse. Ma olin nii vaimustuses. Kassid olid seal nii lahedad. Mõned magasid ja mõned mängisid nii vahvalt. Seal oli ka üks käru ja kassid ronisid igale poole. Selle peale, selle alla, selle sisse. Nii vahva oli vaadata aga ma ise ei oleks lubanud teha oma Cybex Priam kärule. Seda oli kärusõltlasena ikka väga valus vaadata, sest üks kass teritas seal ka oma küüsi vastu käru. Söökiks võtsin mina salati ja Marcus võttis pannkoogid. Jõime kakaod. See kakao oli ikka vägahea.

Pärast käis Marcus sõbra juures ja mina õppisin anatoomiat Marcuse kodus. Hiljem käisime Lasnamäel olevas WellCafe kohas. Ma isegi ei oska liigitada mille alla see käib. Seal oli nagu söögiosa pool, vesipiibu pool ja ka tantsusaali pool. Mind hämmastas see, et seal olid isegi turvad ja kontrollisid dokumenti ning kotti. Üks meie kamba vaimust ei saanud sisse kuna tal olid dressid. Õnneks oli teisel kamba vaimul teised teksad autos olemas, et see probleem lahenes. Lõpuks kui lauda istuma läksime siis võtsime mõned joogid ja kaks vesipiipu. Rahvast polnud peaaegu üldse. Muusika oli päris vali, et ei saanud üksteisega rääkida. Lõpuks kui vesipiip lauale tuli oli rahvast väga palju. Põhiliselt vene rahvusest inimesi. Muusika oli ka vene keelne. Mõned inglise keelsed laulud tulid ka. Vesipiip ise oli megahea. Võtsime viinamarjaga. Alguses meeldis mulle see rohkem kuna sellel tuli rohkem tossu. Teisel ei tulnud peaaegu üldse. Lõpuks oli see teine parem aga maitset enam ei mäleta. Tantsida sai ka veidikene ja anatoomia eksamiks sai ka õppida.

Koju jõudsime alles kella 2 aeg. Marcus jäi kiirelt magama aga ma ei suutnud kuidagi magama jääda. Ma avastasin uuesti Hay Day mängu ja mängisin seda kindlasti kella 3ni või isegi kauem. Lõpuks kui hommik oli siis mul oli nii raske ärgata. Samas oli mul väga kerge uni. Nii kui Marcus liigutas olin mina plaksti üleval. Sellegi poolest ma nägin unes, et ma ostsin endale uue auto. Auto oli musta värvi ja tuli otse esindusest. Oeh, see oli hea uni. Hiljem kui Hannale järgi liikusin siis vaatasin, et mu auto on ikka nii kurvaks muutunud. Rooste jäljed juba nähtaval jne. Tõmbas mind üsna kurvaks. Kuid see on asi ja nendest ei peaks nii palju hoolima. See on siiski liiklemiseks. Mida kasutad, see ka kulub.. peaks remonti ka viima kuna mingi imelik hääl on tulnud välja.

Peale Hanna kätte saamist läksin Marcuse juurest läbi, et ta peale võtta ja sõitsime edasi tema vanemate juurde. Saime mõned tunnid seal olla ja juba pidigi sõitma Tapale. Viisin ta siis teise auto peale ja edasi liikusin koju. Nüüd ma olen pikalt anatoomiat õppinud ja hetkel puhkan õppides, et Teid siin kurssi viia oma eluga.