Ma pole kunagi Marcusega suhtes olles koolis käinud .. hmm, oot, valetan .. kuidas ma siis keskkooli lõpetasin? #kalamälu. Igatahes saan ma väita, et ma ei ole täiskoormusega koolis käinud Marcusega koos olles. Nii ma saan väita. Sellel nädalal sain hoopis nii koolis käidud, et hommikul jääb Marcus minust voodisse magama. Oii kui kadedaks tegi see mind. Nüüd ma tean mida tema tundis terve aasta kui koolis ja tööl käis.

Igatahes oli mul esmaspäevasel päeval praktika tund. Mul oli siis väikene arvestus. Terved kolm tundi tegime teooria osa. Muidugi oli meil veel poole tunnine vaheaeg aga siiski. Õpetaja küsis järjest nimekirja alusel küsimusi ja meie vastasime. See oli üsna huvitav. Sain mõningaid uusi teadmisi kui ka huvitavaid vastuseid teistelt kaasõpilastelt.

Järmine tund oli tööohutus. See kestis kokku 1.5h ja ausalt enam ei mäleta mis seal räägiti.

Peale kooli liikusin Marcuse juurde ja siis käisime poes. Ostsime süüa. Me tegime juustupalle ja friikartuleid. Jõime veel Ateenast toodud kakaod ja istusime perekondlikult koos.

Teisipäeval oli mul terve päev eesti keel. Kell 8:30 hakkasid tunnid ja lõppesid 15:00. Õnneks saime 1h varem koolist ära ja see oli ka just testi pärast. Kes tegi kauem see oli koolis ka kauem. Õnneks ei läinud mul nii kaua aega ja sain varem ära. Kuid reaalselt oli see täielik piinamine. Ma ei tahaks kunagi enam sellist täispikka päeva ühe ainega.

Õhtul tundsin juba suurt suurt väsimust ja tahtsin suhteliselt varakult magama minna aga ma ei läinud. Selle asemel ma veidikene piinlesin oma unega ja läksime Marcusega vesipiipu tegema. Teised olid meid kaasa kutsunud ja meie läksime.

Kolmapäeval mul oli juba reaalselt kõik sassis. Ma magasin sellel päeval viimase hetkeni. Mõtlesin, et krt ma ei viitsi kooli minna, et mis ma seal psühholoogias ikka teen. Lõpuks tegi Marcus veidi kurjemat häält ja sain isegi aru, et nii ei saa teha. Ärkasin ja panin riide. Mul oli hommikul väga veider tunne ja vaatasin oma tunniplaani. Avastasin, et on kolmapäev kuigi ma arvasin, et on neljapäev. Ma pidin riideid vahetama kuna meil oli praktika tund. Sellel päeval tegime asju praktiliselt läbi. Avastasime, et meil ikka nii palju õppida praktiliselt. Koolist ära saime kella 12 paiku.

Edasi liikusin Marcuse juurde ja siis sealt edasi läksin koju. Kodus ma hakkasin oma referaadiga tegelema. Marcus oli linnas teistega. Edasi liikusin Hannale lasteaeda järgi ja tulin koju. Edasi tegelesin õppimisega.

Neljapäeval ma üldse magasin sisse. Ma üldse ei kuulnud äratuskella. Isegi Hanna ja Marcus ei kuulnud. Lõunal ärkasime kõik ühel samal ajal. Õigemini mina ärkasin Marcuse peale kuna ehmus, et ma ta kõrval veel olen. Peale ärkamist mõtlesin, et lähen ikkagi kooli aga kahjuks ei oleks jõudnud õigel ajal ja siis ma loobusin sellest ideest. Ühtlasi oleks see olnud selle nädala viimane koolipäev.

Õhtul läksid Andri ja Marcus tülli. Peale seda läks Marcus meie juurest ära. Teist korda kui nad lähevad niimoodi tülli, et Marcus justkui vihastab ja väldib meie juurde tulemast. Tüli seosnes siis sellega, et Andri ütles, et Marcus pani teda käeraudadega kinni  ühe õuediivani külge, mis on praegusel hetkel Andri toas. Marcus aga väidab, et ta ei ole seda teinud.

Reede oli ka üks “õppimise” päev. Õigemini oli mul lõppastme koolitus. Marcus ärkas hommikul ja tuli mulle järgi. Viisime koos Hanna lasteaeda ja käisime hiljem poes, et mulle süüa osta. Peale seda olime veidikene Marcuse juures ja siis ostsustasime, et käime ära Saku Suurhallis. Seal oli Eesti suurim brändikaupade soodusmüük. Leidsin sealt ühed Skechers jalanõud. Ma olen alati tahtnud endale ühtesi aga pole raatsinud osta. Nüüd ma otsisin seal ja leidsin ühed megakenad valged jalanõud. Mõtlesin kohe selle peale, et Marliis, Marleen, Jane jt on kiitnud neid ja mõtlesin, et nüüd on minu võimalus. Ostsime need ära. Marcus maksis ja ma maksin talle hiljem tagasi. Edasi liikusime juba Männiku poole.

Lõppastme koolitusel pidin esitama oma andmed ja dokumendid. Meil oli esimesena loeng ja siis oli libedasõit. Libedasõit oli üsna pikka aega. See oli huvitav. Ma olin kindel, et mul auto hakkab seal ringitama nagu esimesel korral enne lube. Nii ei olnudki. Uskumatu kuidas auto tunnetuse muutus on tulnud selle kahe aastaga. Edasi pidin ootama 1h ja siis sain minna eco sõidule. See tuli mul vist hästi välja, sest tipptunni ajal sain 5,2l/100km. Ma täiega kartsin seda päeva aga see läks väga ilusasti.

Peale koolitust pidi Marcus mulle järgi tulema aga kahjuks oli tipptund ja me ei oleks jõudnud Hannale järgi. Sellepärast läks Marcus ise Hannale järgi ja hiljem saime kokku bussipeatuses. Selle ajaga läksin ma nr 5 peale ja sõitsin sellega Lasnamäe poole. Nii tore oli sõita bussiga. Pole ammu olnud nii rahustavat tunnet kui sellel hetkel bussis. Sain rahulikult oma mõtteid mõelda ja arutada endamisi asjadest.

Õhtu lõpetasime energia joogi joomisega ja peedikrõpsude söömisega. Kombo oli suhteliselt hull, et mul hakkas väga paha sellest. Vähemalt ma suutsin Marcusele näidata Pippi Pikksukk filmi. Marcus ei olnud seda mitte kunagi näinud. Mina aga oma lapsepõlves olen seda vaadanud miljon korda. Uskumatu, et Marcus oli nõus seda vaatama..