Kool nagu kool ikka. Võtab praegusest ajast suurema osa ära. Sellest on muidugi kurb meel aga samas olen ma viimasel ajal tundnud, et koolis on väga tore käia. Ma lähen sinna rõõmuga, eriti siis kui olen pikemat aega olnud kodus. Õppimisega on ka nii nagu on.. vahepaeal on ikka väga palju töid, rühmatöid ja arvestusi kuid mitte väga hullult. Kuid mul on anatoomiaga raskusi. See on meil täiesti e-õpel ja tuleb omal selgeks saada. Kooli poolt on ka konsultatsioonid abiks.

Kollektiiv Naistekaga oleme tegelenud nii nagu jõuame. Hetkel on seal käimas väga lahe loos – propolisgeliant loos. Loosi võitja saab kõik need asjad, mis on pildil. Mine vaata lähemalt meie lehelt! Kui loosis ei soovi osaleda siis osta vähemalt üks asi nende e-poest ja osaled korteri loosis. Kõike lähemalt tuleb peatselt kollektiivi instagrami lehel.

Hanna on käinud lasteaias vahelduva eduga. Vahepeal on olnud mul vabu päevi ja siis ei ole Hanna lasteaias käinud. Kui mul on koolipäevad siis on alati läinud Hanna lasteaeda. Talle meeldib seal. Teinekord on ikkagi nutt lahti, et ei taha minna aga siiski läheb. Neil on varsti lasteaias ka pildistamine. Ma ootan seda juba. Tahaks Hannast kena portreed saada. Eelmisel aastal tellisin enda ja Hanna pildiga külmkapi magneti.

Blogimine on jäänud suhteliselt soiku. Koguaeg on tegemist kas siis Hannaga või kooliga ja pole üldse aega olnud, et kirjutada. Samas tagant järgi mõtlen, et tegelikult on mul ikka alati olnud aega, et kirjutada aga ei ole seda teinud. Olen mõelnud erinevaid variante kuidas saaksin oma blogimist järjepeale ja mul tekkis üks imeline idee. Sellest ideest hakkan lähiajal kirjutama aga ma ei ole väga kindel kas see meeldib ja kas see on üldse huvitav. 

Hiljaaegu tuli uus uuendus blogi kirjutamises ja sellega on väga raske harjuda. Õnneks saab siin muuta seda, et saab panna tagasi eelmise kirjutamise peale aga ma ei kujuta kui kauaks seda on. Miks mulle uus uuendus ei meeldi ongi selles, et seda kirja ei saa liigutada nii, et see on äärest-ääreni. Muidu tundub uuendus üsna lahe ja huvitav. Justkui tekitas kirjutamise isu aga eks see edasipidi näha ole kuidas uuendusega lepin. 

Kirjutan siis veidikene ka endast. Naistekaga saime edasi SEB influencer’i programmi. Varsti on see üritus ja ma nii ootan seda üritust. Tahaks teada põnevaid nippe ja särki värki. Kindlasti kirjutan täpsemalt ka sellest üritusest kui olen seal ära käinud. Lisaks mul on veel nädal koolivaba päeva. Ma ei kujuta ette mis ma siis teen või mida ma tegema hakkan..