Esmaspäeva hommikul oli mul hull ärevus kuna õhtuks jõudis Hanna uus käru kullerina kohale. Õhtul käisin ma sellel järgi ja peale seda tuli mulle Marliis järgi. Mina, Marliis ja Rainek läksime Lasnamäele, ühele üritusele. Comedy Estonia: Lasnamäe Open Mic ja see toimus well cafe’s. Uskumatu, et Lasnamäel on selline koht olemas. Olin nii üllatunud sellest üritusest ja kohast. Saime seal naerda ja üleüldse oli väga lahe see.

Teisipäevane päev oli samuti kodune. Sellel päeval ma mässasin uue käruga ja teiste allesjäänud kärudega. Tegin enamustele uued müügikuulutused ja pildid.

Kolmapäeval oli meil koolis tööohutuse tund aga sinna ma ei läinudki kuna Hanna tundus haiglane.

Neljapäeval oli meil pikk koolipäev. Ma suurt ei mäletagi sellest. Ju siis ei olnud oluline..

Reedel oli mul samuti vaba päev. Meil oli lepitud kokku Marcusega, et saame kokku aga meie plaanid läksid totaalselt sassi. Õnneks sain siiski olla veits omaette ja teha koduseid töid.

Õhtul nägi Hanna oma isa. Kohtumine oli meil kokkulepitud linnas. Sõitsin siis sinna ja Hanna oli üsna positiivselt meelestatud kuid kui nägi G* siis kohe hakkas tujutsema. Ta ei tahtnud kuidagi minna G* kaasa. Ta lihtsalt klammerdus mu jala külge. Väga ebameeldiv oli see kuna tegelikult oli mul juba üpris kiire ja samas ka paha tuju selle päeva pärast. Igatahes lõpuks sinna vahele tuli ka mu emps ja üritas ka tema aidata. Lõpuks tegin südame kõvaks ja kõndisin minema. Pisarad tulid ja see oli päris valus. Sõitsin siis veits eemale ja tundsin, et see ei ole õige. Tõin oma lapse tagasi. Sõitsime edasi Kristiinesse. Pärast emps hakkas mõtlema, et nii ikka ei saa jätta ja proovime uuesti. Mõeldud, tehtud. Viisime Hanna G* poolse vanaema juurde. Hanna oli ka seal veits kartlik aga kuna olid seal ka teised lapsed siis leppis Hanna rohkem sellega. Mõne aja möödudes hiilisin sealt minema.

Empsiga edasi läksime linna peale. Esimese asjana mõtlesime, et lähme kinno. Õigemini olime selle välja mõelnud juba tunduvalt varem. Auto parkisime Nautica keskuse parklasse ja edasi kõndisime kinno. Film oli ülihea ja me saime uues saalis filmi vaadata. Seal olid lamamistoolid ja need olid megamugavad ja pehmed. Igati 9,10€ väärt (tudengipilet).

Edasi liikusime Kurjami konsertile. Tee peal nägime ka purjus Marcust, hihihihi. Veits jälitasime teda autoga aga siis kadus justkui ära. Konsertil nägime Jane ja Imbret. Muud me väga ei teinudki.

Koju jõudes vaatasin veel ühe väga laheda filmi ära ja siis läksin magama.

Järgmisel päeval oli mul hull peavalu ja iiveldus. Ei, mul ei olnud pohmakas. Mul oli väike ja leebe migreen. See oli väga väga hull aga samas mitte nii hull kui muidu on. Ma kutsusin siis Marcuse enda juurde koos toidukotiga, mida ta siis poest ostmas käis. Marcus tõi veel oregano krõpse. Parim!

Õhtul käisime Hannal järgi. Hanna oli justkui täiesti võõras laps. Null emotsiooni, null juttu ja asju tuli temalt välja pinnida. Täiega kaua läks tal aega, et meiega uuesti harjuda. Imelik, justkui oleks kõik ära unustanud. See selleks.. Õhtul tuletas meelde oregano krõpsud ja siis tunnistas ülesse, et ta oli need Ateenast ostnud mulle ja siiani neid hoidnud. Kui armsam saaks veel üks asi olla? Ma arvasin, et ta ostis need eestist xD aga jaa, ma nii nii üllatusin.

Järgmise päeva hommikul ärkasime nii, et Hanna tuleb tuppa ja räägib miskit. Ma läbi une ei saanud mitte midagi aru. Korraga vaatan, et Hannal püksid maas ja on teinud vaiba sisse pissi. Oeh, see oli nii uskumatu. Igatahes sai Hannaga pahandatud ja kurjustatud.

Peale lõunat käisime ujumas. Käisime uues Mustamäe elamus spa’s. Uskumatu millised järjekorrad olid. Järjekorras ootasime kuskil 12 minutit. Riietusruumid olid ülerahvastatud ja pesuruumid olid korrast ära. Maas oli palju mustust ja tükke lisaks veel karvu. Mul oli üsna vastik seda vaadata kuid sellest möödudes oli kõik väga superluks. Ma kindlasti tahan sinna veel minna ja kindlasti ilma lapseta kuna tahaksin seda puhkust tunda. Eriti ilus oli siis kui õues oli juba pime ja valgustused basseinis särasid. Selle aja jooksul külastasin ühte sauna, mis oli tegelikult ebameeldiv. Tegelikult kaks, ühes olin täpselt 10 sekundit kuniks Hanna ütles, et pissihäda. Niisiis läksin temaga uuesti sealt pesuruumist läbi kuna spa peale ei leidnud ma ühtegi vetsu.

Hanna ise oli spas suhteliselt hea laps. Ujus ilusasti, ilmselt sellest, et G* käis ka temaga ujumas ja õpetas teda. Mina igatahes pole sellega siiani hakkama saanud. Hanna on alati kaelas rippunud. Igatahes ülihea oli temaga käia nii. Kuigi tundsin puudust meie ujukvestist kuna G* unustas selle maha. Mis seal ikka, pidime sealt küsima käevärke ja hiljem leidsime maast ühed ujukvesti sarnased asjad, mida saab ka ümber keha panna. Kahju, et varem ei leidnud neid, sest see lihtsustas päris palju.

Peale ujumist oli Hanna hetkega tudulandis ja meie läksime Räägupesa’sse sööma. Need ülihead burgerid olid vist parim hetk peale ujumist. Suutsin burgeri kõige esimesena ka ära süüa, uskumatu.

Õhtu veetsime minu juures kaarte mängimas.