Esmaspäeval koolis oli mul suht suur paus. Meil oli paus peaaegu 1h ja otsustasin, et käin Sarapuu kirbukal. Samuti sain korrastada meie kollektiivi boksi. Koolis oli mul siis ka inglise keele arvestus mis mul ei läinud hästi.

Teisipäev oli suhteliselt külm päev ja ma reaalselt panin endale talvejope selga. Sellel päeval oli mul minna vaja kella 12:30ks kooli. Meie hommik nägi välja siis selline, et viisime Andri kooli. Andri jõudis suht napilt kooli. Järgmine punkt oli Hanna lasteaed. Seejärel suundusime empsiga sööma ja hiljem läksime trenni.

Peale treeningut käisime korra ka vanaema juures. Mul tuli hull sushi isu, et ma ostsin selverist sushit. See oli suht vale tegu ja ma koguaeg luban, et ma ei osta enam ühtegi sushit poest. Mitme kuu pärast see siiski jälle juhtub ja uuesti kirun ennast. See selleks. Vanaema juures sättisin mina kooli minekuks ehk panin praktika riided selga ja emps tegi end mutiks. Täna oli see päev kus Andri tuli iseseisvalt bussiga koju ja emps tahtis ikkagi jälgida ning selleks oli maskeering. Päris nutikas. Hiljem kirjutas mulle, et ta suri peaaegu naeru kätte ära kuna üks vanem meesterahvas andis bussis talle istumist. Emps muidugi võttis vastu- erakordne võimalus.

Minul oli teine tund simulatsiooni keskuses. See tund oli üsna väsitav ja hakkas seljale. Me pidime vahetama voodis linu ja puhastama voodeid. Järgmine tund tegime seda sama aga siis pidi üks inimene juba voodis olema ja vahetama linu koos inimesega.

See eest oli kolmapäev vaba päev. Terve päev tegelesin ma uurimistööga. Kokkuvõttes oli see, et kõik ma pidin uuesti tegema. Meie uurimistöö peab olema teaduslik ja meil on koolil oma konto ebsco’s. Kui panna need lingina endale kirja siis neid linke ei saa enam avada. Ma olin suhteliselt kurb, et kõik nii halvasti läks. Hiljem sain teada, et kõik need tuleb pdf-failina alla tõmmata. Lõpuks ma tegin seda tööd kella 2 ööseni.

Järgmisel päeval oli mul nii suur masendus ja mul kõht valutas, et ma ei läinudki kooli. Selle asemel tegin veel päev otsa uurimistööd. Niimoodi ma selle valmis saingi. Ma ei tea kui õigesti või valesti see töö tehtud on aga mingi hetk peaksin ma seda õpetajale näitama, et saaksin tagasisidet.

Reedene päev poli suht hullumaja. Ma läksin Hannaga niimoodi tülli lasteaia pärast. Ta ei tahtnud kuidagi mulle vastu tulla ja ma nii kurjustasin ning karjusin ta peale, et mul läks isegi hääletoon ära. Kuidagi me selle päeva üle elasime ja õnneks leppisime ära ka. Kuigi äärmiselt kurb oli see, et Marcus sellel nädalavahetusel välja ei saanudki.