Vahepeal olime siin haiged. Esimesena jäi Hanna haigeks. Pühapäeva õhtuks tuli kõrge palavik ja õnneks oli mul esmaspäev vaba ja ma kooli ei pidanudki minema. Esmaspäeva õhtuks oli Hannal siiski suur nohu ja köha, et järgmisel päeval Hanna lasteaeda ei läinudki. Ma viisin ta vanaema juurde. Ise käisin koolis.

Koolis olin mõned tunnid ja peale kooli käisin ma otsimas omale praktika jalanõusid. Vaatasin, et need jalanõud on ikka kuradima paksud. Nendega ei saa ju kõndida.. ei tahaks elusees neid jalga panna. Eriti peale seda kui olen proovinud barefoot jalanõusi.

Kolmapäeval oli plaan samuti Hanna viia vanaema juurde aga otsustasin, et ma ei vii teda. Ma käisin koolis vaid mõneks minutiks. Mul oli sellel päeval esimene arvestus. Teemaks oli antiseptika ja aseptika. Hanna tuli minuga kaasa, sest ma ükspäev lubasin, et ma võtan ta kooli kaasa. See oli üsna tore. Hanna oli tubli laps ja istus pingis väga viisakalt. Mina koos kolme teise inimesega vastasin suuliselt arvestusel. Ma sain kokkuvõttes rääkida alla minuti ja mulle öeldi, et ma olen omandanud teemat ja võite koju minna. Ma ise nii nii kartsin seda arvestust.

Peale kooli käisime koos Hannaga ühel pakil järgi. Hanna sai endale talvekombe. Ma ostsin talle kombe mis maksis 80€. Paki avamisel avastasin, et kombel on jala peal hull liimi lärakas ja nõudsin mingi osa summa tagasi. Sain 20€ tagasi ja olen sellega üsna rahul.

Peale lõunat käisime rabas. Külastasime Viru raba. Päev oli üsna päikseline ja otsustasime, et ei saa niimoodi koju jääda vaid peab ikkagi ilma nautima. Nii me suuna sinna võtsimegi. Tee sinna läks üsna kiirelt. Kohale jõudes oli nii palju autosi, et ma pidin tee äärde parkima. Kaks autot tuli veel peale meid. Ühel olid lühikesed püksid jalas ja topp seljas. Ma oleks niimoodi ära külmunud. Kui me rabasse jõudsime siis saime aru, et on ikka nii kuradima palav ja arusaadav, et ta nii riides oli.

Hanna muidugi magas sellel ajal. Teatavasti on rabas käruga halb sõita. Täpselt nii, väga raske oli seal sõita. Õnneks jõudsime soovitud kohta ilusasti. Jäime pesitsema väikse veekogukese juurde. Sõime seal arbuusi ja makrapulki. Väga väga mõnus istumine oli. Lisaks sain mina mõned pildid.

Õhtul olin ka mina juba haigeks jäänud. Olin täiesti siruli maas. Neljapäeval käisin korra koolis. Õigemini minu korra jäi 9-12ni. Lisaks siis sõitmine edasi tagasi. Hanna jäi mu emaga sellel päeval.

Reedesel päev veetsin üldse kodus kuna haigus võttis võimust. Õnneks sellel õhtul tuli Marcus ja tema nägemine tervendas mind. Sõime ka pannkooke.