Stressi maandajaks oli terve mu nädalavahetus. Alustades sellest, et käisin koos empsiga kinos vaatamas Nunna. See oli üsna õudne õudukas. Mulle täiega meeldis see ja ma pole ammu nii hirmul olnud. Sõime pähkleid ja jõime ginger joe õlut. Üsna mõnus lõõgastus. Lisaks kasutasime ühistransporti. Nii tulles kui koju minnes. See oli üsna mõnus.

Laupäeval päeval tegelesime reisipakkumiste vaatamisega. Kusjuures see on üsna lõõgastav. Mõtted olid nagu 100% reisipakkumiste sees. Kokkuvõttes leidsime ülihea pakkumise aastavahetuseks. Täpsemalt sellest siis kui aeg käes.

Kuskil peale lõunat saime kokku Marcusega. Olime vähekest aega kodus ja õhtuks plaanisime minna ujuma. Täpsemat kohta me veel ei teadnud. Minnes aga valisime viimsi spa variandi. Inimesi oli suhteliselt palju. Pileti järjekorras oli päris palju inimesi. Meile anti käepaelad ja need läksid meil kogemata vahetusse. Õnneks probleem lahenes ja saime uued käepaelad kuna Marcus käis vahetamas enne mind.

Ujuda oli üsna lõõgastav. Hanna alguses kartis. Järjest rohkem läks vabamaks. Suures basseinis siiski ei julgenud ujuda aga väikses basseinis “ujus”. Tema ujumine näeb välja siis selline, et ta kõnnib basseinis. Käisime ka kõik koos saunades. Alguses käisime soola ja kivisaunas, aurusaunas, soolasaunas ja kahes leilisaunas ning viimasena käisime kadakasaunas. Üllataval kombel Hanna püsis üsna kaua saunades. Mullivannis veetsime ka üsna kaua aega.

Pärast ujumist sõitsime Marcuse juurde ja selle ajaga jäi Hanna tudule. Endal oli ka hull väsimus juba peal. Me sõime pitsat ja siis läksime magama.

Hommikul varakul hakkasin õppima. Marcus magas peaaegu kella 12ni. Mina ärkasin kuskil kell 9 ja Hanna veidi enne mind. Vahepeal sai kell juba nii palju, et Hanna pidi lõunaunele minema. Me käisime sellel ajal Hanna papudel järgi. Ma tellisin Hannale lasteaeda Tikki sandaalid. Need on nagu sussid aga on tehtud pigem sandaalide kujuga. Tald on väga pehme ja muidu on õhukesest nahast. Kellel huvi siis -> Hannal sellised.

Marcusega pidasime pika jutuajamise ja siis läksime tema vanemate juurde tagasi. Olime vähekest aega seal. Me vaatasime Marcuse vanu kassette. Ma nägin sealt Marcust 3-päevasena. Nii armas. Minu arust oli ta nii Hanna sarnane. Samuti nägin nende eelmist koera ja nende papagoid. Nii armas oli vaadata neid videosi. Minust pole säilinud videosi ega pilte kui olin nii väike. Mõned pildid ikkagi vanemast peast on.

Kui Marcuse ära viisin siis tulin koju vaatama ka vanu videosi ja pilte. Leidsin kõige varasemad pildid aastast 2007, kus olin 9 aastane. Uskumatu kui tatt ma siis olin. Samas nii armas ja naljakas oli neid vaadata.

Lisaks mis andis erilist jõudu oli see, et esmaspäev on koolivaba ja magasin siis päris korralikult. See oli suht lebo päev. Vaatasin Grey Anatoomiat ja vahepeal õppisin ka. Selle päeva õhtuks tõusis Hannal palavik, mis ei olnud kõige parem uudis..