Reede õhtul käisime Balti jaama ööturul. Kui me sinna jõudsime siis terve see ala oli suht paksult rahvast täis. Vaatasime seal ringi. Käisime ühes kaltsukas. Seal oli väga palju vanaaegseid asju. Leidsin sealt ühe huvitava ratta Hannale. Õnneks, et Hanna magas sellel ajal kärus. Ta oleks kindlasti seda tahtud. Hiljem leidsin veel ühe retrokäru. See oli suht halvas seisus ja suht kalli hinnaga. Minust see jäi poodi.

Söömise kohapealt võtsin mina wrapi mis oli täiega vürtsikas. Suu õhetas tükk aega. Marcus ja teised jäid ikka sharuma peale. Seal me kohtusime teistega. Peale söömist läksime kõik koos tegema bacco vesipiipu. Me võtsime vist arbuusi maitsega ja see oli üsna hea. Mul hakkas mõne aja pärast see kurgu peale aga muidu oli hea.

Ma õhtuks väsisin ikka päris korralikult ära. Kell oli siis alles 23. Mõne aja pärast liikusime koju magama.

Järgmisel päeval Marcus aitas Avol asju kokku pakkida, et Valgejõele sõita. Meie tegime peatuse Marcuse vanemate juures ja peale seda sõitsime ka Valgejõele. Me pidasime Valgejõel suvelõpu pidu. See oli üsna tagasihoidlik aga siiski üsna huvitav. Sõime, jõime ja käisime saunas. Vahepeal mängisime võrkpalli ja käisime motokoeraga sõitmas. Marcus käis sellega põhimõtteliselt pikali. See oli üsna naljakas.

Üllataval kombel lõppes Valgejõel pidu üsna varakult. Liivi oma perega läks kuskil kella 10 aegu õhtul ära. Sebastian oli üsna väsinud. Andri aga ei väsinud kuidagi ära. Õnneks magama minemisega probleeme ei tulnud. Nii Andri kui Hanna läksid hea meelega magama.

Hommikul varakult hakkasime sõitma Valgejõelt, et mina saaksin minna Tartusse. Kahjuks ei läinud kõik plaani päraselt ja pidin kahjuks Tallinna jääma. Meil oli plaan minna kollektiiviga põgenemistuppa.

Selle asemel läksin Marcuse perega Maardu laadale. Laat oli üsna vinge aga huvitaval kombel ma ei ostnudki sealt midagi. Isegi mitte Hannale. Hanna hoopis võitis endale mänguasjad. See juhtus siis niimoodi, et kõnin rahulikult ja mingi hetk pistetakse mulle kätte mingi sedel, et õnneloos tasuta. Läksime sinna boksi juurde. Järjekord oli üsna pikk aga liikus kiirelt. Kui kord oli meie juures siis sedeli alusel sai tõmmata loosiratast. Hanna tõmbas täpselt selle peale, kus oli kroon ja see oli ainuke seal.

Kotis oli kaks erinevat pakki playmobile legosi ja üks võtmehoidja. Hanna oli üsna õnnelik ja ka mina sain sellest rõõmu.

Pärast liikusime taaskord Marcuse vanemate juurde ja siis oli aeg juba seal maal, et pidi Tapale tagasi liikuma.