Teisipäeval ärkasime päris varakult. Marcuse pidin viima bussijaama lähistele. Peale seda liikusin mina Hanna lasteaeda. Ma jõudsin sinna veidi enne 08:00. Autos olles ma tegin Hannale patsi ja viisingi ta rühma. Edasi läksin Marcuse korterisse tagasi. Puhkasin ja lebotasin seal kuniks aeg oli seal maal, et ma pidin kooli liikuma.

Kui läksin kooli siis hakkas õendustoimingud. Seal rääkisime antiseptikast. Tund ise oli üsna huvitav. Õpetaja rääkis ka kuidagi väga huvitavalt. Meil oli sellel päeval veel rühmatöö ka.

Peale kooli läksin ma vaatama praktika riideid. Käisin ühes odavamas poes kus müüdi kogu komplekti 25€ga. Numbrid olid seal suht puusse. Proovisin seal suht kõiki numbreid ja ükski seljas ei istunud hästi. Küll ei olnud kehasse ja küll õlgadelt väike. Igatahes ma sealt midagi ei ostnudki.

Peale poodi läksin Marcusele Hipodroomi juurde järgi. Tal olid seal võistlused. Peale seda läksime Hannale lasteaeda järgi. Hanna oli nii nii õnnelik kui tulime koos talle järgi. Peale lasteaeda läksime Marcuse vanemate juurde. Seal sõime, rääkisime juttu ja hiljem hakkasin õppima. Mul läks nii kaua ja lõpuks ma ikka ei osanud kolmele küsimusele vastata.

Kolmapäev oli aga raskem päev. Õnneks Marcus pidi minema kasarmusse tagasi hiljem ja saime hoopis koos viia Hannat lasteaeda. Sellel päeval ma hilinesin kooli. Oli jälle õendustoimingud ja õppisime seal antiseptikast ja aseptikast. Saime teada, et järgmisel korral on meil arvestuslik töö suuliselt. Ma suht kardan 😀

Peale seda tundi sain ühe inimesega jutu peale. Temaga olen nüüd pikemalt suhelnud. Läksime koos järgmisesse tundi, mis on sissejuhatus õppimisse. Minu arust oli see täiesti mõtetu tund aga noh, peab ju käima.

Peale kooli käisin Hannal lasteaias järgi. Hanna esimese asjana küsis Marcuse järgi. Marcus aga sellel päeval sõitis juba Tapale tagasi. Meie Hannaga käisime läbi postkontorist. Mina sain endale läpaka kaaned ja koti. Kott tuli üllatusena kuna teadet selle kohta ei tulnud.

Neljapäeval olin ma suurema osa ummikus. Hannaga jõudsin veidi enne 8:00 lasteaeda kuid sellise liiklusega jõudsin kooli alles 8:40ks. Tund oli meil aulas mitme klassiga.

Kella 19:00ks olin mina Kakumäel koos kollektiiv naistekaga. Me läksime SUPidega sõitma. Sõit oli ülilahe ja rahustav. Päikese loojang oli lihtsalt nii nii kena ja kõik see vaade ning tunne seal laual oli nii rahustav. Me saime võtta ka oma kaaslase kaasa aga ma ei suutnudki kedagi kaasa võtta. Sellegi poolest oli megalahe.

Neljapäeva õhtuks oli Hanna üsna väsinud ja jauras iga asjaga. Lõpuks jäi ta magama keset põrandat kuna ta ei tahtnud minna magama ja lihtsalt jonnis põrandal maas. Mina teda ka torkima ei läinud.

Reedel toimus õendustoimingud ja räägiti seal ergonoomikast. Kui meil tund lõppes siis tuli minu juurde klassivend ja küsis, et kas sa oled see G* tüdruk. Ma pole ammu niimoodi ehmunud või sellist vastikust tundnud. See selleks, mina sõitsin kodu poole. Marcus seekord käis Hannal lasteaias järgi. Marcus käis koos Markusega Hannal lasteaias järgi ja tegid mulle väga nõmeda nalja. Nad väitsid, et Hannale on keegi teine mees järgi tulnus. Mul reaalselt tekkis paanika ja süda jäi korraks seisma. Ma olin nii vihane Marcuse peale. Kui ta Hannaga nüüd koju jõudis siis läks neil päris pikalt aega.

Igatahes me leppisime ära. Marcus tõi mulle 19 pulgakommi vabanduseks. See oli üsna üllatav aga ikka, see oli väga ränk nali…