Esmaspäev hakkas suht varakult. Toimetasime oma hommikused tegevused ära. Kell oli juba seal maal, et pidin hakkame liikuma. See päev oli üsna tegus. Alguses sõitsime Ülemistesse. Mu emps tuli ka kaas. Sain ühe käru inimesega kokku kuid kahjuks ei saanudki käru müüdud.

Edasine plaan oli minna empsiga kangapoodi ja ehtepoodi. Vahepeal suutsin Andri peale niimoodi vihastada, et me läksime täiesti tülli. Õnneks pääsesin õhtul välja. Kollektiiv Naistekaga oli kohtumine lepitud. Õnneks oli mu emps nõus Hannat hoidma ja tänu sellele sain ma ka minna sinna. Kohtumine toimus Katusekohvikus, Vanalinnas.

Ma sõitsin autoga sinna lähedale, emps istus ise rooli ja sõitis minema, edasi läksin jala. Võtsin järgmise testimise asja kaenlasse ja kõndisin pikka maad kastiga. Õnneks mitte väga pikka kuid lõpuks oli kast ikka päris raske. Katusekohvikusse jõudes tegime seal pilte ja degusteerisime jooke.

Tellisime sushit ka. Ma vist kunagi ei lähe sinna sööma. Ooteaeg oli nii meeletult pikk ja ei teavitanud ka viivituse pärast. Alguses öeldi 45 minutit ja sellest sai peaaegu 1h30minutit. Õnneks saime nende poolt ootamise eest vesipiipu. Ausalt öeldes pole ma ammu nii head vesipiipu saanud. See maitse oli mõnus värske ja tundsin maitset kohe. Tavaliselt ma maitseid ei tunne. Tossu tuli ka korralikult.

Lõpuks kui sushi lauda toodi siis sushi maitsest ma ei saanudki aru kuna kõht oli juba nii tühi, et ma lihtsalt õgisin neid tükke. Kõht ikkagi täis ei saanud.

Peale seda pidin mõned juba ära minema. Teistega rääkisime juttu. Mina ise olin rohkem kuulaja. Peale sööki tuli selline unekas. Mõne aja pärast liikusime ka meie sealt ära. Sõitsin üle pika aja bussiga ja selline meeleolu kõikumine tuli. Ühest küljest tuli palju mälestusi pähe aga samas teisest küljest kurbus, et see aeg on nii megakiirelt läinud ja ma saan juba 20?!?

Koju kõndisin ka nii, et terve tee mõtlesin oma mälestustele. Nii tore, et sain värsket õhku nautida kuigi olin peale seda kurb ja mulle vahel tundub, et ma justkui ei peaks kuskil käima kuna mind hirmutavad mu meeleolu kõikumised. Kuigi lähevad need mõne tunniga juba üle aga siiski, imelik..