Reedel tuli siis Marcus linna. Õhtul andsin talle kingi ja sõime õhtust tema perega. Õhtu poole läksime minu juurde istuma kuna empsil ja Avol oli pulma aastapäev. Õhtu oli rahulik. Muud ei teinudki.

Laupäeval käisime söömas Babybackis. Markus oli ka meiega. Mul pole kunagi olnud nii häbi kui sellel korral. Hanna mängis rahulikult lastetoas ja mõne aja pärast tuleb minu juurde ja ütleb “pissihäda”. Järgmine hetk, kui vaatan teda siis terve põrand ujutas. See ei olnud veel kõik. Pool tundi hiljem tuleb teise hädaga ja enam vähem sama juhtum. Oeh, peale seda mõtlesin küll, et G* ikka veab, et sellist piinlikust ei pea tundma.. Kuid mis seal teha, kõigil võib juhtuda. Markusel oli kohe hea lugu rääkida peale seda.

Saime oma toidud kätte. Sõime ja õhtu poole saime kokku teise kambaga. Saime veel vinge autoga sõita- BMW X5 M-pakett. Marc(k)used olid vaimustuses sellest autost. Autosse ronimine võttis aega.. oleks kohe redelit vaja olnud. Auto sees oli nii palju ruumi, et selline tunne, et istuksid mingis korteris.. okei, see oli liialdus. Korralikult oli ruumi seal. Kiirendas ikka päris korralikult ja kiiresti. Auto sees ei tundunud üldse, et nii suur kiirus oli nagu spidomeeter näitas. Täitsa lahe aga endale ei ostaks kunagi. Pole väga minu maitse.

Pühapäeval käisime grillimas Marcuse juures. Varsti oligi kell seal maal, et pidime hakkama liikuma juba linna poole. Käisime Marcuse juures linnas. Võtsime sushit ja sõime. Peale seda hakkas Marcus riidesse panema ja hakkasime liikuma Ülemiste poole. Sealt edasi läks Marcus Tapale ja meie Hannaga koju.