Hommik hakkas üpris varakult kuna pidin Hanna viima G* juurde. Mul oli valik kas viia eelneva päeva õhtul või selle päeva hommikul. Viisin siiski hommikul. Hannat sinna viies oleksin unustanud äärepealt tema koti maha. Õnneks viimasel hetkel nägin ja suutsin selle kaasa haarata.

See järel suundusin Liivi töö juurde. See oli justkui meie staap. Jätsime oma asjad sinna. Sättisime natukene ja mõne aja pärast liikusime kassikohvikusse. Me olime saatnud Anette sinna kassikohvikusse kassidega mängima kella 11:30ks. Meie ise liikusime sinna aga kella 12ks. Naljakas oli see, et fotograaf koputas aknale ja hakkas seal pilte tegema läbi akna. Järgmisena hüppasime meie laivi. Anette irnus juba laua all. Ma alguses ei osanud vaadata kus ta oli. Vaatasin kuidagi taha poole ja ei näinud teda kuskil. Nii kui liigutama hakkas sain aru, et olin väga valesse kohta vaadanud.. ma ju ei näinud teda.

Kutsusime Anette kohvikust välja. Panime talle ümber lindi- Bride to Be. Tegime seal ees veidi pilte ja hakkasime sealt edasi liikuma Kadriorgu. Terve tee tegi fotograaf meist pilte. Lõpuks tal tuli 2000+ pilti meist. Uskumatu! Tema oli meiega Tallinnas algusest lõpuni.

Kadrioru tiigist liikusime edasi Jaapani aeda. Tee peal suutsime teha veel ja veel pilte. Jaapani aias kohtusime juhuslikult ka teise tüdrukuteõhtu seltskonnaga. Nende riietus oli üleni mustas. Ma ei kujuta ette mida nemad võisid tunda. Meil juba värviliste riietega oli väga raske liikuda. Mõtlen palavust. See selleks.. edasine tee läks Oru hotelli juurde. Sinna ette oli tulnud imeilus beebiroosa limusiin. See emotsioon Anettel oli lihtsalt nii imeline.

Sõit oli kokku tund aega. Põhiliselt liikus limusiin Kesklinnas. Kui aeg täis siis viis meid tagasi Oru hotelli juurde. Piinlikust tekitav hetk oli see kui limusiini juht küsis peale sõitu tasu. Me olime, et mis tasu?!? Olime täiesti üllatunud, sest meie teada oli limusiin juba makstud ja ülekandega. Vahepeal oli pool seltskonda läinud limusiini pealt maha ja valmistunud ette järgmise üllatuse. Ilmselt sellest veider jutt või teadmatus kuna sain aru, et juht ei olnud selle omanik.

Edasi oli väikene puhkepaus pargipingil kuniks teised seadsid valmis üllatuse. Üllatus oli väga lahe värviline piknik Kadrioru pargis. Meil olid sinised-roosad lebokotid ja selle teemalised nõud. Isegi joogitünnid olid samas toonis. Väga lahe ja ilus silmale vaadata. Söögiks oli sushi, komme ja krõpse. Mõnus lebopaus oli ja järgmine hetk koristasime oma kodinad kokku ning läksime auto peale.

Sõitsime algul Liivi töö juurde ja sealt edasi sõitsime Võsu rannafestivalile. Kohapeal veidikene sättisime ja hakkasime tegelema asjade müümisega. Müümine tuli meil päris hästi välja. Kokku saime 125€ paberit ja päris suure portsu kõlisevat. Meeldejäävam hetk oli see, et üks ostis ühte suitsu 50€ga. Me olime wow ja andsime paki kaasa. Järel oli umbes 7-8 tükki ja selle ta sai kaasa. Vahepeal tegelesime mängudega. Mõned ülesanded olid ka

Enne Shanonit läksime festivali alale sisse ja läksime koheselt lava ette Shanonit kuulama. Tantsisime ja elasime kaasa. Meie grupp läks taaskord laiali. Liivi ja Sirliga olime lava ees edasi. Mingi hetk läks Liivi ka teistega kaasa. Me Sirliga kuulasime Shanoni lõpuni ja hakkasime teisi otsima. Mitte keegi ei vastanud ka telefonile. Lõpuks Anette kirjutas mulle facebooki ja leidsime teised ülesse.

Õhtu jätkus seal ringi vaadates. Mingi hetk tuli õrn vihmahoog aga kadus üpris kiirelt. Selle ajal olime me just jooke juurde ostmas. Me ei tundnud seda lühikest sadu.

Mingi hetk hakkas peale Rudimental. Ausalt öeldes olime juba kõik suhteliselt väsinud. Vahepeal ikka tantsisime ja siis jälle istusime liiva sees. Muidu oli väga väga mõnus ja liiv oli ka soe. Õhtul oli õues 21 kraadi. Seal rannamajakese küljes oli tahvel ja seal oli elektrooniliselt kirjas.

Mina jäin Anette tüdrukuteõhtuga väga rahule. Väga mõnus seltskond oli. Üldjuhul saime kõik ilusasti läbi. Vahepeal oli väike sõnasõda Anette ja tema ema vahel aga kõik lahenes ilusasti. Keegi ei joonud nii täis ka, et oleks pidanud kandma kedagi. Niisiis väga 5+