Olen nüüd tagasi. Olen vahepeal pikalt eemal olnud just oma emotsionaalse külje pealt. See selleks.. Vahepeal käisime Hannaga Michelli sünnipäeval. Väga tore oli. Lastel rõõmu jätkus. Mängisid ilusasti. Mingi aeg kukkus Hanna kuskilt alla ja nii hullult, et huulest tuli verd. Natukene vajas lohutust ja juba jooksis uuesti mängima. Nii kaua kui lapsed mängisid siis meie, kollektiiv naistekas, testis erinevaid tooteid. Sellest juba lähemalt instagramis, kollektiiv naistekas. Kindlasti jälgi meid ja võta osa lahedatest loosidest!

Reede õhtul tuli Marcus taaskord linna. Veetsime aega tema pere juures. Hiljem saime kokku Marleeni, Marliisi ja Rainekuga. Olime Maardu järve juures. Kuulasime muusikat, tegime vesipiipu ja sõime veits.

Laupäeva hommikul ärkasime suhteliselt hilja. Plaan oli minna Pärnusse. Nii me ka tegime. Läksime Rõõmsate Laste festivalile. Minu jaoks jäi see üritus natukene jamaks. Sissepääs oli tehtud ka tasuliseks, millest saime alles siis teada kui jõudsime kohapeale. Nõme aga noh, pole hullu. Sellel päeval kõndisime päris palju. Võtsime ka Steffani pitsat, sest mis Pärnu on ilma Steffani pitsata?!?

Mingi aeg liikusime ka randa. Vesi oli nii külm, et ujuma ei läinudki. Marcus jäi korraks rannas magama. Samal ajal läksime Hannaga veidikene eemale mängima. Hanna lükkas mulle kiigu peal hoogu.

Õhtul hakkasime kodu poole liikuma. Mul hakkas kohutav peavalu. Marcus sõitis. Vahepeatuse tegime Kohilas. Näitasin Marcusele oma endist suvilat. Seal oli kõik visuaalselt muutunud kuid see mõnus maaõhk oli säilinud. Autost välja ma ei tahtnud minna seal meie maja juures. Mul oli tunne, et hakkan seal kohe nutma. Mul tuli nii palju erinevaid mälestusi, ilusaid mälestusi. Olen väga õnnelik, et mul lapsepõlves oli selline mõnus kohake.

Näitasin Marcusele sealset piirkonda. Läksime ka karjääri juurde. Kõik oli lihtsalt nii nii muutunud. Vette ujuma me siiski ei läinud kuigi tagant järgi mõeldes oleksin pidanud ikkagi käima.

Sealt sõitsime edasi koju. Koju jõudes mul oli peavalu nii hull, et võtsin kohe rohtu. Migreen oli algamas. Ma ei suutnud silmi lahti teha. Peavalu oli väga hull. Panime mõned riided kuivama ja mina läksin voodisse pikali. Marcus veel midagi toimetas. Mingiaeg tõi Marcus mulle uue tableti koos veega. Jäin suhteliselt kiirelt magama. Kuskil 2-3 aeg ärkasin ülesse ja valu oli läinud. Käisin vetsus ja jäin uuesti magama.

Pühapäeval olime nii minu kui Marcuse juures. Marcus võitis loosiga pikniku juustupulkasid. Juhuu, saime süüa juustupulkasid. Mulle need väga meeldisid. Marcus andis poole võidetud mulle. Nii armas!

Üheskoos käisime hiljem ujumas. Vesi oli suhteliselt külm aga samas kui vett said siis nagu harjus ära sellega. Hiljem käisime ka minu juures basseinis. Väga tore õhtu oli. Pärast viisin Marcuse linna ära ja sealt edasi läks Tapale.

Esmaspäeval oli minu vanavanaema ehk Hannale vanavanavanaema sünnipäev. Ma tegin talle torti. Vanaema oli väga õnnelik ja talle maitses see väga. Sellel päeval ma olin päris närviline. Suutsin vihastada mitu korda Andri peale.

Teisipäeval ma suurt midagi ei teinudki. Olime Hannaga kodused. Käisime basseinis ja nautisime koduaia mõnusid.

Kolmapäeval pidin saama alguses ühe inimesega kokku ja rääkima reisiasjadest aga aeg muutis kõike. Ühtlasi oli meil Marcusega aastapäev. Kurb muidugi, et pidime veetma seda üksteisest eemal aga kõik ei saagi olla õiglane. Sellegi poolest suutis Marcus mind üllatada. Kõik oligi nii, et Markus tuli mingi valge kaubikuga minu maja ette. Emps pööras tähelepanu sellele. Ma nägin, et Markus tuli välja. Tahtsin talle hüüda, et toon ta ujumispüksid ja viskan endale midagi peale kuna olin ujumisriietega. Ma tõsimeeli arvasin, et ta tuli oma ujumispükstele järgi. Lähemale jõudes nägin, et Markusel olid lilled käes ja siis ma sain aru.. Markus asendab Marcust. Ma niimoodi naersin, see oli väga üllatav. Vastu andsin Markusele tema ujumispüksid.

Õhtul käisime empsiga  Ülemistes. Shopplesime seal veidi. Üks naine tuli käru vaatama aga ta kokkuvõttes ei ostnud seda. Ta sai minu soovitud hinnast valesti aru. Ma ei saa aru kuidas see võimalik on, et 100€ vahet näha. No see selleks. Hilisõhtul käisime sõitmas Avo uue sõidukiga- motokoer.

Eile käisime Maardu järves ujumas. Ilm oli nii palav, et ei suutnudki lihtsalt olla. Terve selle aja vedelesime vees. Hiljem läksime Ülemistesse. Vaatasime veel ringi. Panin raha ühelt arvelt teisele.

Hiljem sain kokku Marcuse ema ja vanaemaga. Käisime ujumas. Vesi oli päris mõnusalt soe. Ilm oli mõnusalt soe ja päike hakkas loojuma. Terve taevas oli väga ilus. Me ujusime seal peaaegu tund aega. Hiljem sõime ja rääkisime juttu. Mul oli väga vahva õhtu koos nendega.

PS! Võta osa Weekend Festivali loosist minu instagramis. Kui aga loosis ei soovi osaleda siis on mõned 3-päeva piletid ka müügis. Info postkasti! 😉