Hommikul hakkas päev suhteliselt varakult. Ma ei tea kuidas me suutsime nii varakult üles tõusta. Meil polnud mingit äratuskella ega midagi ja ikka ärkasime vara. Igatahes sõime õues. Nii ilus hommikupoolik oli. Õues oli  hull palavus. Panime päevitusriided selga ja läksime õue.

Õues hakkasime basseini üles panema. Õigemini pidime seda pesema. See oli nii must ja kole. Haises ka kohutavalt. Sellel aastal läks selle pesemisega üllatavalt kiirelt. Algselt pesime selle kärcher pesuriga. Kõik kuivanud muru saime basseini äärelt maha. Järgmisena hakkasin vett välja kühveldama. Seda musta vett oli sees nii palju. See kohutavalt haises. Kui vesi oli välja kühveldatud siis hakkasin basseini pesema. Käisin kõik kohad üle svammiga. Muutus kohe palju puhtamaks. Käisime üle uuesti kärcheriga ja kühveldasin vee välja. Panime vee voolikust jooksma.

Käisin kiirelt pesus. Peale seda läksime Tallinna Merepäevadele. Sõitsime sinna minu autoga. Läksime koos Avo ja Andriga. Kohale jõudes parkisime auto ära ja kõndisime sinna alale sisse. Lapsed läksid esimese hooga mängima, Avo läks esinejat vaatama ja mina jäin istuma. Ilm oli nii kuum. Mul jalad kohe põlesid. Selline tunne oli kuna mul olid musta värvi jalanõud.

Mõne aja pärast tuleb Avo tagasi ja tõi meile igaühele jäätised. Jäätised olid nii mõnusad selle palava ilmaga. Muidugi sulasid ka mega kiirelt.

Käisime vaatamas jäärmurdjat Suur Tõll. Selle muuseum on nii muutunud. Mulle väga meeldis, et on teinud uuendusi. Sellel korral oli see kõige huvitavam. Ma isegi ei oska tuua erinevusi eelmiste külastuskordadega. Igatahes jäin selle külastusega väga rahule.

Peale muuseumi vaatamist käisime veidikene ringi. Ma leidsin sealt oma nimelise rahakassa. Ilus roosa oli ja tehtud puidust, käsitöö. Öeldi, et teevad mulle soodust ostu korral. Mõtlesin veidikene ja minust see siiski sinna jäi. Mul pole vaja sellist. Mul on selleks rahakott. Kuigi ma usun, et väiksele lapsele oleks see väga vahva kingitud. Igatahes ostsime jääjooki. Mina võtsin marja jääjoogi ja Avo võttis multimahla jääjoogi. Muidugi oli Avo jook parem kui minu oma. Minu oma oli kuidagi liiga hapukas. Ma hiljem lahjendasin seda veega. Tegin selle joogi veel hullemaks. Lõpuks ma üldse kallasin selle minema.

Lapsed mängisid natukene ka basseini ääres paatidega. Andri läks basseini sisse jalgupidi. Mingi mees tuli hiljem karjuma. Hanna oleks ka tahtnud sinna sisse minna aga mina ei lubanud.

Kui olime joonud oma jääjoogid ära. Läksime edasi võtma suhkruvatti. Mina võtsin juurde veel hapu maasika kommi. Peale selle liikusime auto poole, käisime tanklas ja suundusime koju. Selle ajaga oli bassein vett täis saanud. Ujuma siiski ei saanud minna kuna voolikust tuleb jääkülma vett. Õhtul me grillisime kahte erinevat liha. Mina suutsin saada just sellise tüki mis oli pahaks läinud. Õnneks midagi ei juhutnud. Pärast mängisime Avoga sulgpalli. Tore õhtu oli!