Saime hiljuti proovida Marcusega Barebells proteiinibatoone. Saime nelja erinevat valikut proovida. Mina ise ei tea proteiinibatoonidest midagi aga Marcus läks pöördesse. Tegi mulle natukene ka selgitustööd ja näitas mulle ka teisi erinevaid tooteid. Mõnda tema näidatud tootest tundsin ka ise ära ja olen ka maitsta saanud.

Tagasi Barebells batooni juurde. Esialgu proovisime seda sinist varianti. See siis oli coconut-choco. Mulle isiklikult see üldse ei meeldinud. See käis suus ringi ja ei tahtnud kuidagi alla minna. Ilmselt asi oli kookospähklis, see mulle ei meeldi üldse.

Järgmisena proovisime caramel, cashew maitsega. Mulle see väga meeldis. Mina tundsin isiklikult karamelli kõige rohkem. Pean tõdema, et karamelli ja india pähkli kooslus oli väga huvitava maitsega. See oli nagu magus aga justkui ei olnud ka. Igatahes maitse poolest saab esimese koha eelistuse.

Samuti proovisime ära cookies & cream batooni. Me olime üllatunud, et seal olid justkui nagu oreo küpsised sees. Kooslus samuti väga super. Selles üllatusime just kõige rohkem väljanägemise osas.

Kõige tipuks sõime ära ka salty peanut proteiinibatooni. Minu jaoks see polnud väga eriline. Jah, see oli mõnus soolane ning tunda oli maapähklit. See oli paras niiöelda “soolane” maitsepauk. Sellist magusamat tunnet nagu cookies & cream’i või caramel, cashew’iga ei olnud.

Kokkuvõttes saan öelda, et väga hea tekstuuri ja megahea maitsega. Lisaks on neil kõrge valgusisaldus (Coconut-choco, cookies&cram – 38g ja caramel, cashew ; salty peanut – 36g / 100g kohta). Pakend reklaamib, et ei ole lisatud suhkruid kuigi infos näha, et siiski sisaldab vähesel määral suhkruid (kogus jääb alla 3.2g / 100g kohta, erineb batooni maitsest). Süsivesikute kogus on samuti toodetel erinev. Kõige suurem nendest on 29g / 100g kohta.

Sellel päeval me ei söönud neid maitseid korraga ära. Tegime ikka pausi kuna juba ühest batoonist tuli täiskõhu tunne. Minu arust ideaalne pala just magusaisu kaotamiseks. Marcus just nii ei arva ja ilmselt ei peagi meie arvamus kattuma. Tema ju spordimees. Aga tagasi magusaisu juurde. Vähemalt sain mina selle kustutatud. Tavaliselt kui käin poes siis haaran ikka oma lemmiku kalevi martsipanibatooni kätte aga sellel korral mul isegi ei tulnud mõttesse, et seda haarata. Mina rahul ja Marcus veel rohkem rahul 🙂