23.juunil oli Lauluväljakul üritus, kus oli kokku tulnud palju erinevaid sõjateemalisi sõiduvahendeid kui ka päästeautosid. Nägime ka seal politseid.

Ajaliselt jõudsime sinna suhteliselt hilja. Parkisime ka päris kaugele. Kui jõudsime sinna alale siis kuulsime kaugelt pauke. Hakkasime kohe tempot tõsta. Kahjuks ei jõudnudki näha seda showd. Enne lõppes ära.

Marcus läks Elmariga suhtlema. Mina jäin G* perekonnaga. Tahtsin, et Hanna harjuks nendega, sest pärast läks Hanna nendega kaasa. Mõne aja pärast kutsus G* õde Hannat jäätist sööma ja nii ma Hanna neile jätsin.

Me Marcusega jalutasime veel ringi. Tegime seal pilte ja uurisime masinaid. Mina ostsin meile herneid. Pärast nägime kuidas helikopter õhku tõusis. Nii palju tolmu ja tükke lendas igal pool. Hiljem see sama helikopter tuli tagasi ja osales sealses shows. Show sisu oli siis pätid, keda püüti kinni. Tulid politseiautod ja helikopter kohale ning võtsid pätid kinni. Autojuht suutis ära põgeneda aga mitte lõplikult. Kohale tormas politseikoer, kes siis hüppas paha päti pikali. Eelnevalt nägime ka ühte showd aga see nii lahe ei olnud. Kuigi mulle meeldis see, et kasutasid värvilisi heitegranaate. Oli vist nende nimetus selline..

Pritsushow oli ka väga lahe ja vesine. Sellega siis rahvarahutusi rahustatakse. Mina ise nägin sellist masinat esimest korda. Korraga lasi nii palju vett sealt. Nii paljud inimesed taandusid- meie ka. Üks oli seal suure vinge kaameraga ja see oli pärast märg.

Kõige lõpuks sai Marcus veel püssist lasta. Mina aga ei soovinud. Peale seda hakkasime ära liikuma. Meie auto oli mäe peal. Marcus võttis mu sülle ja vedas mind sealt mäest üles. Sai sellega hakkama küll. Valmistus vist sõjaväeks 😀

Autosse istudes liikusime edasi Marcuse juurde. Pidime võtma sealt Hannale riideid, tema pissipoti ja viima selle Hanna juurde.

Peale neid käike viisin Marcuse ujuma Aqua Spasse. Marcus käis seal esimest korda. Mina olen eelnevalt käinud kahel korral. Mõnulesime basseinis, käisime saunades ja seal oli ka õuebassein. Seal oli väga külm olla. Peale seda tuli meil idee, et läheks Jurmalasse. Kahjuks seda ideed me ellu ei viinudki. Olime juba peaaegu minemas. Auto oli juba valmis pandud. Plaan oli minna audiga. Madrats oli autosse topitud, voodi peaaegu tehtud ning siis mõtlesime ringi. Plaan oli minna siis järgmisel nädalavahetused ja suurema kambaga. Säh sulle plaanid.. ei juhtunud seda.

Käisime siis õhtul Viimsis. Seal oli tasuline üritus. Me piletit ei ostnud aga kuulasime ja vaatasime aia tagant. Seal oli ka päris hea vaade ja inimesi oli sinna nii palju kokku tulnud. Alguses oli päris imelik seal passida. Plaanisime juba sisse minna aga see ei oleks olnud seda väärt.

Päris õhtul käisime ka Muuga jaanitulel. Seal me sõime suhkruvatti ja tantsisime. Olime ka jaanitule juures. Päris lahe oli vaadata neid inimesi, kes oli päris palju joonud ja tantsisid seal. Me ise olime Marcusega jaanidel kained. Ei tulnudki mõttesse, et hakata jooma 😀

Ööbisin esimest korda Marcuse maakodus. Magasime kõige suuremas toas. Tavaliselt magab seal Marcuse ema. Nüüd siis magasime meie kuna seal suurem voodi kui Marcuse toas.

Järgmisel päeval läksime Marcusega kinno õudukat vaatama. Õudukas oli tegelikult suht hirmus aga lõppes nii järsult ära ja ei saanudki väga aru sellest sisust või mõttest. Palju oli ebavajalikke kohti. Samuti tekkis palju erinevaid küsimusi seoses filmiga.

Peale filmi läksime Hannale järgi. Hanna oli väga õnnelik meid nähes. Hakkas rõõmustama ja kallistama. Tundis suurt rõõmu.