Mingi hetk kirjutas mulle Mirell instagramis väga huvitava idee. Kutsus mind osalema vahetuskirbukal. Jah, kunagi sai vahetatud sõbrannadega erinevaid mänguasju, kleepse ja pärleid. Meil oli kunagi hull pärlite maania. Mäletan kuidas vahetasime neid ja olid suured pärlite karbid olemas. Isegi natukene paneb igatsema seda aega kui sellele mõelda. See selleks. Otsustasin, et ei saa sellelt ürituselt puududa. Kõlas liiga lahedalt, et mitte minna.

Enne üritust käisin ma toidupoes ja ostsin külakosti. Ma tõin mitu pakki makrapulki. Kokkuvõttes jõudsin sinna üks pakk vähesemaga. Olin ühe paki unustanud iseteeninduskassasse. Hiljem käisin koos Marcusega poes ja palusin temalt küsida, et kas nad annavad mulle selle paki tagasi. Õnneks sain tagasi ja andsid ilma ostuarveta. Selle jätsin ka iseteenindusse.

Mul ei olnud mingeid ootuseid ega lootuseid üritusest. Ma läksin sinna selle mõttega, et vaadata ja tutvuda ning nautida ilma. Ilm tõesti soosis seda üritust. Päike paistis ja ilm oli soe. Vahepeal oli ikka päris palav.

Üritusele jõudsin ma veidi hiljem kui teised. Ma algselt ei leidnud maja ülesse. Proovisin helistada ja kirjutada, kedagi kätte ei saanud. Lõpuks sõitsin mingit X teed ja jõudsingi kohale. Mirell tuli mulle värava peale vastu ja kõik sujus ilusasti.

Väravast sisse minnes kohe Mirell andis kingikoti. Juhatas mind edasi, et saaksin oma asjad maha panna. Kui ma sinna jõudsin siis tundsin ennast veidi ebamugavalt. Miks? Ma arvan, et hiljaks jäämise pärast. Samuti mulle tundus, et olen sealt kõige noorem ja kõige vanema lapsega. Kuid see oli siiski vaid tunne. Oli vanemaid lapsi ka aga ilmselt vanuse poolest olin ma ikka kõige noorem. Ma arvan 🤔

img_8627

Algselt ei osanud ma üldse ette kujutada kuidas see vahetus peaks välja kujunema. Õnneks sain väga ruttu aru. Vahetuskirbuka mõte seisnes siis selles, et emad saavad kapis seisvaid riideid vahetada teiste emade riietega. Samuti leidis sealt lasteriideid, mänguasju ja kosmeetikat. Kõik oli väga lahe. Sinna juurde kuulus siis söömine ja jutustamine.

Kõige lõpuks tegime suure hunniku riietest mida ei soovinud enam koju kaasa võtta. Sain nii palju uusi riideid.

img_8634

Hanna oli mõnes mõttes hea tüdruk aga vahepeal oli ka hull metslane. Mitu korda läks seal kaklema. Ühe väike poisi lükkas pikali kuna poiss tahtis uurida ta tõukeratast. Oeh, mõtlesin küll sellel hetkel, et mina rohkem Hannaga kuhugile ei lähe. Nii kui viisin tõukeratta autosse oli tublim.

Mina sain endale ühe ilusa musta ja sinise kleidi. Väike miinus sinise kleidi juures on see, et ühest kohast on katki. Ma ei oska praegusel hetkel midagi sinna mõelda, et seda parandada. Peaks vist konsulteerima oma emaga 😀

Lisaks sain kahed püksid, kaks t-särki ja ühe pluusi. Ühed püksid ja üks pluus on mulle väiksed.

9d6d7fdc-5a7b-4048-a9c8-8a07190e139b

Igatahes olen väga õnnelik saadud asjade üle. Samas sain ka oma asjadest lahti. Väga lahe üritus. Kindlasti lähen uuesti kui uuesti kutsutakse 😀