Eelmisel nädalavahetusel käisime onu tütre sünnipäeval. See toimus siis Vikingite külas.

Ma pole eelnevalt käinud vikingite külas ja just sellel aastal olen sinna sattunud kahel korral. Alles hiljuti käisin seal Marcuse vanaema sünnipäeval. Nüüd siis onu tütre sünnipäeval.

Algselt me siis püütsime kala. Mina kala ei saanud. Avo hiljem sai suure kala. Just siis kui olime juba kõhud täis söönud. Avo tahtis lihtsalt proovida kas saab kätte või mitte. Tuligi esimese 5 minuti jooksul kala. Hästi läks!

Hiljem istusime nende juures ja vaatasime pilte ja mängisime. Seal oli kolm lahedat mängu. Üks oli toolide mäng. Seal oli siis erinevat värvi mängutoole ja pidi neid hunnikusse laduma nii, et järgmine tool ei puudutaks lauda. Kui maha kukub siis see inimene korjab maha kukkunud toolid endale. Teine oli jenga. See on siis see klotsimäng, kus peab klotsi ära võtma ja torni kasvatama. Kolmas oli mingi arendav mäng. Oli teatud hunnik kollaseid ja oranže kujundeid ning neid pidi siis panema kokku.

Sellel nädalavahetusel käisin ma Marleeni sünnipäeval. Alguses olime siis Marleeni juures. Mängisime seal kolme erinevat kaardimängu- äsk 18+, äsk ja seltskonnamäng. Väga lõbus oli. Marliis tegi meile kõigile ka veel mohito jooke. Hanna sai ka aga sai mulliveega. Hannale nii meeldis. Mul selline tunne, et pean kodus ka nüüd hakkama tegema.

Hiljem läksime siis vesipiibu baari. Hanna jäi Mariettega koju. Mariette on alakas ja ta niikuinii ei oleks saanud meiega tulla. Niisiis jäid lapsed koju. Meie aga läksime trammiga linna.

Me läksime Hookah Palace vesipiibu vaari. Võtsime kahte erinevat vesipiipu. Üks vesipiip oli lillat värvi ja sellel oli ice apple ja mingi muu segu. Mina tundsin seal kõige rohkem ice apple maitset. See oli mõnus mentooline aga hiljem hakkas kopsudele, et lausa valutasid. Teine vesipiip oli kollast värvi. Selle maitset ma enam ei mäleta. Alguses tundus lilla parem kuid hiljem oli kollane parem. Lisaks tuli kollasest rohkem tossu. Klienditeenindaja tuli meie vesipiipe siis korrastama ja oli kuidagi väga negatiivse suhtumisega. Meil see lilla läks peale 10 minutit tõmbamist nii sitaks ja vähe tossu tuli. See teenindaja tuli ja tõmbas veidikene ning ütles, et tuleb kohe tagasi. Järgmine hetk sööb kõrval lauas. Lõpuks teda ei tulnudki meie juurde.

Mina läksin teistest palju varem koju. Õigemini Pukkide juurde tagasi. Hanna tõstsin maast, madratsi pealt, diivani peale. Suutsin olla vähekest aega netis ja siis jäin magama. Ma veel mõtlesin, et suudan oodata teised ära. Lõpuks hommikul vaatasin, et Marliis oli mulle helistanud kolm korda ja ma ei kuulnud nendest mitte ühtegi. Kuulsin vaid seda, et seltskond tuli koju ja ma ei suutnud reageerida vaid lihtsalt kuulsin neid.

Järgmisel päeval läksin siis Marilyni sünnipäevale. Jõudsin just veidi enne kella 14 koju. Peale seda panin Hanna kärru ja kärutasin oma 17nenda käruga Marilyni juurde. Sõitsin siis selle käruga esimest korda.

Marilyni sünnipäeval sõime ja jõime. Rohkem kui pool ajast magas Hanna rahulikult kärus. Peale ärkamist siis Hanna võõrastas seal kõiki. Mingi hetk läks leebemaks ja ei olnud koguaeg mu kaisus.

Selle kaisus olemisega suutis Hanna ühe veini pokaali maha ajada. Terve põrand lainetas. Kõik haises. Õnneks vist keegi väga vihane ei olnud ja koristasime ilusasti ära. Positiivses küljes võin öelda seda, et see oli just vahetult enne seda kui pidin juba järgmisele üritusele minema. Lisaks Marilyn sai just oma teise toa valmis. Niisiis sai see tuba õnnistatud. Muud ma ei oska midagi öelda 😄

Joie Mytrax