Reedel viisin Hanna lasteaeda. Tulin korterisse tagasi ja ootasin Avot, et ta tuleks Andrile järgi. Samal ajal tegin Bugaboo Bee kärust pilte. Mõne aja pärast tuli Avo Andrile järgi ja nad läksid koos tööle. Mina viisin Benno vanaema juurde. Pärast suundusin Marcuse juurde.

Natukese aja pärast helistab mulle Marliis. Ta oli ilma asjata sõitnud tööle. Ta pidi asendama oma töökaaslast aga töökaaslane oli unustanud öelda, et ei ole enam vaja. Igatahes saime me Marliisiga kokku ja läksime pae parki. Hanna veidikene mängis seal ja me rääkisime kolmekesi juttu.

Ma ostsin endale läbi facebooki ühe kleidi. See müüja oli kuidagi väga imelik ja kuidagi jättis sellise tunde, et nagu oleks pettur. Lisaks andis veel oma sõbranna konto numbri ja sõbranna pidi tal postitama. Kleit oli aga nii ilus ja ma tõsiselt tahtsin seda. Ma siiski võtsin riski ja maksin ära. Õnneks mingi pettur ei olnud ja kleit jõudis täpselt ülejärgmisel päeval minuni koos teise pakiga. Naljakas on see, et teise paki väärtus oli 80€ ja muretsesin kleidi pärast, mille eest ma maksin 18€…

Pühapäeval sain siis oma mõlemad pakid kätte. Olin päris õnnelik ja pakid olid seda väärt. Lisaks käisime sellel päeval veel rattaga sõitmas. Alguses sõitsime nii, et Hanna oli ka meiega. Õhtu poole läksime veel Markusega sõitma. Me sõitsime kolmekesi väga suure ringi. Läksime Piritale välja ja sealt tagasi. Järgmised päevad olid nagu õudusunenägu. Igalt poolt valutas.

Esmaspäeval tegin viimaseid asju koolis. Sain viidud oma õpinguraamatu ära. Kooliga nüüd kõik! Õhtu poole sain ma Marcusega kokku. Marcus laenutas elektrirula. See oli nii lahe elamus. Sõitsime sellega väga palju. Õhtul ja siis öösel ning peale lõunat. Sõitmise sain üsna kiirelt selgeks. Öösel kui sõitma läksime siis Marcus rullitas ja mina sõitsin rulaga. Marcus rahulikult filmib ja mingi hetk sõidab peaaegu posti. Lõpuks kukkus. Oeh, ma nii südamest naersin. Ma vist polnud ammu nii naernud. Mul kõik pisarad tulid naerust. See video oli lihtsalt kokkuvõttes nii naljakas.

Teisipäeva õhtu poole käisime me mahajäetud majades kolamas. See oli üks väga väga lahe kogemus. Vaade katuselt oli nii ilus. Samuti ronimine mulle meeldis. Selle maja juures ei meeldinud mul see asi, et ühes kohas pidi päris kõrgelt hüppama ja ma põrutasin veidi oma jalgu. Nii kahel korral. Käisime ka Pirital ühes “koopas”. Seal ma olen enne käinud ka suure kambaga. Seekord seal kohutavalt haises.

Kolmapäeval sain mina Slovakkiast paki. Tegin ühistellimuse. Järgmisel päeval saatsin inimestele laiali.

Neljapäeval käisin ma korteris. Seal nüüd nii palju tehtud, et hakatakse vannituba tegema. Öösel käisime me ühel Bugaboo Buffalo kärul järgi. See oli kõige naljakam käru toomis lugu. Lisaks sellele kärule oli mul autos veel kaks käru. Me lihtsalt pressisime selle autosse. Need, kellelt ostsin selle käru, vahtisid lihtsalt akna peal ja kindlasti naersid selle üle. Ma küll muigaks. 😀

Reede hommikul käisime me Tartus koos Marcusega. Hanna viisime hommikul lasteaeda. Ise sõitsime Ülemiste juurde, parkisime autot ja ootasime oma sõidujagajat. Teel sinna magasime mõlemad. Lisaks meile oli autos veel üks inimene, kes valis seda teenust. Autojuht viis meid kohe otse kooli ette. Käisime siis Marcusega tema tulevase kooli avatud uste päeval. Räägiti siis õppesuunadest ja tehti ringkäik. Panime paar pakki posti. Peale seda läksime me sööma. Peale söömist oligi kell seal maal, et pidime tagasi tulema. Tagasi tulles sõidutas meid väga lahe inimene. Oli väga jutukas ja rääkis palju Tartust.

Tallinna jõudes läksime Hannale järgi. Viisin Marcuse koju ja hakkasin pildistama käru. Bugaboo Bee läks uude perre. Ostja tuli õhtul järgi. Mul oli väga kahju. Ma nii kiindusin sellesse kärusse. See uus inimene sai selle käru väga hea raha eest ja nii paljude lisadega. See selleks.. nuuks.