Reede vastu laupäeva jäin ma Marcuse juurde ööseks. Seda ei juhtu just tihti, et lähen ilma Hannata Marcuse juurde. Praegusel hetkel ma ei oska öeldagi millal see viimati oli. Igatahes viisin Marcuse laupäeva hommikuks tööle. Ise sõitsin koju. Kodus puhkasin. Nautisin oma vabat aega. Mu kõrval polnud kedagi. Olin täiesti üksinda kodus. See on samuti haruldus.

Õhtu poole läksin Ülemistesse. Sain sealt Hanna ja Marcus lõpetas töö. Sõitsime kõik koos koju. Hanna muutus nii närviliseks. Koguaeg vingus ja vingus. Küll ei sobinud see ja küll tahtis seda, mida ei tohtinud jne. Mul oli reaalselt selline tunne, et mu pea annab otsad. Ka magama minemisega oli raskuseid.

Pühapäeva läksime koos Avo ja Hannaga ehituspoodi. Mul on nii hea meel vaadata, et Avo tegeleb nii armsalt Hannaga. Ma ei oleks kunagi osanud seda arvata või mõelda. See on lihtsalt nii südant soojendav. Ka täna müttasid koos aias ja niitsid muru. Ja siis mõtlen, et minu päris isa on näinud Hannat, hmm, äkki kolmel korral?!? Lahe..

Ehituspoest me ostsime elektriasju. Sellel päeval hakkasime tegelema lülitite ja pistikupesadega. Kuigi jah, selle töö oleks pidanud kõige alguses tegema, sest vanade asjade välja saamisega oli raskusi. Kas siis tapeet või kips läks sealt ümbrusest katki, mis jäi suhteliselt kole. Hiljem kui pistikupesa peale läks siis väga polnud aru saada. Õnneks meil vedas. Teinekord oleme aga teadlikumad 😀

Õhtu poole läksime aga ehituspoodi empsi ja Hannaga. Läksime selle mõttega, et osta sealt vannituppa dušikabiin/nurk. Läksime siis kõigepealt Haabersti k-rautasse. Tuli välja, et seal olid kõik müüdud. Õnneks, ei läinud sinna väga ilmaasjata. Saime kööki ja vannituppa põranda. Pärast dušikabiini saime Tondi k-rauta poest.

Kõige paremini pildistatud pilt- Hanna.

Õhtul saime kokku Marcusega. Algselt pidin mina sõitma enda autoga tema juurde. Ma suutsin oma auto võtmed niimoodi ära kaotada, et leidsin need järgmisel päeval. Leidsin väga imelikust kohast. Kui ma ei oleks tahtnud tühja A4 paberilehte siis ilmselt oleksid need võtmed veel kaua kaua kadunud. Niisiis tuli Marcus meile hoopis järgi. Käisime kolmekesi jalutamas. Lõpuks väsisime nii ära, et Marcus viis meid koju.

Esmaspäeva hommikul viisin Hanna lasteaeda. Päeval tegelesin natukene ühistellimusega. Aitasin empsi korteris. Pärast läksin Hannale lasteaeda järgi ja sõitsin vanaema juurde. Vanaema juures me veidikene sõime marju. Õhtul läksime rattaga sõitma. Alguses pidime minema kolmekesi. Marcus kutsus Markuse ja mina võtsin Andri kaasa kuna ta nii tahtis. Tee peal kohtusime Marliisiga. Otsustasin minna siiski Marliisiga.

Marliisiga lobisesime veidikene juttu. Läksime maximasse poodi. Tahtsime osta midagi söödavat. Mingi hetk tõi Marliisi isa Marliisi auto maxima juurde ja pidime sõitma minu juurde. Kuna Marliis ei saa kahe autoga sõita siis pidin mina tegema valiku, kas sõita Marliisi autoga või tema ema autoga, mis on automaat. Mina valisin Marliisi auto kuna seda tunnen siiski rohkem. Ma ei suutnud mitte kuidagi harjuda ära Marliisi autoga. Mul polnud gaasi tunnetust. Natukene vajutasin ja juba urises minu peale. Igatahes, suutsin sõita enda juurde. Võtsin mõned asjad ja riided ning tegin valiku, et sõidan edasi Marliisi ema autoga.

Automaadiga oli suhteliselt kerge sõita. Muidu on päris harjumatu. Mitu korda tahtis käsi käiku vahetama minna. Samuti arvan, et kui oleks olnud olukord, kus peaksin järsult pidurdama, oleks teine jalg ka tulnud ja vajutanud puuduvat sidurit. Kuigi kui sõitsin siis hoidsin teist jalga nii kaugel kui võimalik oli 😄

Mõne aja pärast otsustasime minna kinno. Jõudsime kinno viimasel minutil. Me käisime hesburgeris ja võtsime sealt toitu kaasa. Läksime siis Marliisile järgi kuna samal ajal viis ta oma ema auto koju. Andsime Mariettele Hanna ja ise kiirustasime kino poole. Marleen hüppas kino juures autost välja ja jooksis pileteid ostma. Samal ajal parkisime Marliisiga auto ära. Me lihtsalt täiega tormasime. Lisaks pole kunagi kinos sellises olekus käinud, et mul spordiriided seljas. Tavaliselt olen ikkagi sättinud nagu oleks see pidulik sündmus 😀 Mul reaalselt sõnu pole enda kohta..

Kinos käisime vaatamad Deadpool 2. Ma ei ole esimest osa näinud. Vaadates nüüd teist osa tundub väga lahe. Tahaksin kindlasti vaadata ka esimese osa ära. Tean, et ükskord üritasin seda vaadata aga uni tuli peale ja väga aru ei saanud. Niisiis tuleb esimene osa ka ära vaadata.

Kui film läbi sai siis muretsesin Hanna pärast ja tahtsin kiirelt Hannani jõuda. Ma ei teadnud kas Hanna magab või mitte. Me jäime sinna ööseks.

Teisipäeval pidin alguses minema Marcusega koos Tartusse. Me läksime aga tülli ja Marcus ei tahtnud, et ma tuleksin. Veetsin selle ajast lihtsalt toas istudes. Vahepeal käisime ka õues. Kuid midagi erilist ei teinudki.