Reedel oli väikene filmi õhtu korteris. Enne seda käisime võtsime ühed burksid Räägupesast. Tagasi tulles vaatasime filmi. Mina lõpuni ei suutnudki vaadata kuna selline uni tuli peale, et jube. Kustusin suht varakult ära.

Avo sünnipäev oli laupäeval. Nagu ikka toimub see üritus Valgejõel. Sinna tuli päris palju inimesi.

Hanna mängis lastega. Pigem jooksis neil järgi. Teised lapsed olid Hannast ikka tükk maad suuremad ja ega nad väga Hannast välja ei teinudki.

Mingi hetk tuli Anette. Tõi külakostiks veini ja vesipiibu. Tubakas oli õuna oma, järelmaitse lagritsaga. Esimest korda kui tegin seda Anette juures, ei meeldinud see üldse. Mulle ei meeldi lagritsa lõhn ega maitse. Seekord ma üldse ei tundnudki lagritsa maitset.

Rääkisime juttu ja mõne aja pärast sai juba süüa. Hiljem pandi muusika tööle koos karaoke süsteemiga. Peale söömist läksime seda uudistama. Ma poleks kunagi arvanud, et Valgejõe niimoodi areneb. Ma mäletan kui seal oli ülekasvanud rohi ja puud.

placeholder://

Õhtu läks muusika saatel. Mingi hetk kussutasin Hanna magama ja panin ta autos istmete peale magama. Kui aeg oli sealmaal, et minna koju siis panin ta turvatooli üle. Koju jõudsime päris hilja öösel.

Järgmisel päeval käisin koos Kristjani ja Hannaga Kalamaja päevadel. Käisime palju ringi. Ostsime saiakesi ja hiljem ka käsitöö jäätist. Mõlemad olid väga head. Mu suu hakkas isegi praegu seda kirjutades vesistama.

Hanna jäätis oli mango-vaarika ja minu jäätis vaarika-maasika-mustika. Mulle muidu ei meeldi mustikad aga see kolmene kooslus jäätise kujul oli lausa megahea.

Edasi suundusime minu tädi hoovikohvikusse. Ostsin sealt ülihead singitäidisega pannkooki koos vahtrasiirupiga. Rääkisin tädiga veidikene juttu. Peale seda viis Kristjan mind kadriorgu ja sealt läksin oma teed.

Korterisse jõudes sain kokku ühe inimesega. Ta ostis minult roosa baby jogger kaarvarju ära. Peale seda olime veidikest aega siin ja siis sain Marcusega kokku.

Me läksime meile väga erilisse kohta. Rääkisime seal juttu ja mõne aja pärast viis Marcus mind koju. Ma panin asjad valmis ja võtsin Hanna kaasa. Sõitsin Marcuse juurde. Me jäime sinna ööseks.

Hommikul me sõime ja siis mina läksin Hannaga mänguväljakule mängima. Mõne aja pärast pidin liikuma Mustamäele. Pidin sealt peale võtma Marliisi ja Raineku. Marliisi auto läks just remonti. Sellepärast pidingi nad peale võtma. Sõidame sealt ilusasti kesklinna poole kui mina tunnen, et miskit on valesti. Pidurid kuidagi jamavad. Hoian igaksjuhuks pikivahet. Kristiine keskuse juures on pidurid veel halvemad kui enne. Seisma jäin aga vaevaliselt. Sealt sõitsin edasi hobujaama. Seal olid pidurid nii kadunud, et terve bussipeatuse tasku ajal hoidsin pidureid ja jäin seisma täitsa lõpus. Helistan empsile ja räägin juhtunust. Tahtsin teada kuhu ma saaksin auto viia nii, et ma ei pea palju pidurdama. Bussipeatusesse ei jäta ju autot mitmeks päevaks. Minul endal oli pea täiesti tühi. Emps ütles, et ma sõidaksin lauluväljakuni ja pargiksin sinna tee äärde. Emps oli terve see aeg mul kõne otsas kui ma sinna sõitsin. Ma veel vahepeal pidin korra pidurdama kuna tuli punane tuli. Siis ma ütlesin, et ma nüüd pidurdan ja auto ikka veel pidurdab, ikka veel pidurdab ja ikka veel pidurdab.. Jäin seisma täpselt stopp joone ees.

Jõudsin siis ilusasti lauluväljaku juurde ja sain auto ära pargitud.

Kas näete seda valget autot? Seal taga olev auto. Ma hakkasin tema kõrvalt pidurdama ja võtsin selle parkimisrea. Ja ma jõudsin pidurdamisega nii kaugele nagu mu auto pepu on. See on päris pikk vahe. Pildipeal pruun ja valge auto on juurde tulnud. Kui mina sõitsin sinna siis neid ei olnud.

Helistasin Marcusele. Jõudsin vahepeal helistada ka remondi kohta. Lubasid mul öösel auto platsile tuua ja hommikul võtavad vastu. Ma kaalusin seda varianti.

Mõne aja pärast tuli mulle järgi Dennis ja Daniel. Vaatasime ka seda, et mul piduri vedelikku polnud ja auto all oli loik.

Nad viisid mind Marcuse juurde. Mu auto jäi sinna lauluväljakule. Teel Marcuse juurde kadus Dennisel roolivõim. Sõitis teelt välja. Mitte väga hullult. Õnneks olime just sellise kohapeal, et ei olnud hullu.

Õhtul läksime Pae parki vesipiipu tegema. See oli väga hea. Mulle nii meeldis maitse. Auru tuli ka paremini kui Anette vesipiibul.

Kuskil 11-12 aeg õhtul viisime mu auto sinna remondi kohta. Sõit läks ilusasti. Kuskil väga hullult pidurdama ei pidanud. Liiklus oli suht hõre võrreldes päevaga. Saime sinna auto viidud. Peale seda läksime korterisse ja uni tuli koheselt peale.