Lõpuks ometi sai mu ema selle mida on tahtnud ja mida jahtis nii kaua aega. Ostsime 3-toalise korteri. Seisukord väga hull. Ma isegi ei tea kas julgen pilte näidata.

Tehing toimus juba mitu päeva tagasi aga korteri võtmed saime kätte alles hiljuti- teisipäeva hommikul.

Hommikul pakkisime oma töö asjad kaasa ja tulime siia remonti tegema. Esimesel päeval jõudsime suhteliselt vähe aga samas palju teha.

Alustasime kõige väiksema toaga. Panime uue tapeedi. Jõudsime selle päevaga panna täpselt ühe väikse seina ja ühe paani tapeeti teises seinas. See tapeet ei tahtnud kuidagi seina külge jääda. Kuivades jäi kõik alt lahti. Suht kole. Kuid emps leidis järgmisel päeval aga hea nipi kuidas jääb ilusamini. Praegu ongi nii, et üks seina pool on ilusamini tehtud.

Me käisime enne Marcuse ja Avo tulekut ehituspoes asju ostmas. Meil oli vaja saada kipsplaate. Ehituspoes on taas tore minna. Seal on kuidagi õhkkond nii tore ja sõbralik. Muidugi on ka seal jutukaid mehi. Eelmine kord kui käisime k-rauta ehituspoes siis leidsime sealt ühe sabaraku, kes hakkas meile pesumasinatest rääkima. Üritas meile soovitada pesumasinat. Lisaks hakkas meiega rääkima ka kaks toredat müüjat. Meil oli päris naljakas jutuajamine. Üks nendest lamas peaaegu meie pesumasina peal. Hiljem aitasid tõsta pesumasina ja pliidi auto peale. See oli siis enne korteri võtmete saamist. See selleks.. seekord hakkas ka mingi mees meiega rääkima. Pakkus mingit ümmargust näidist. Emps kohe mõtles, et teeb sellest kõrvarõnga. Muidugi naljaga. Järgmisena pakkus mingit paber näidis ja emps tegi sellest lehviku. Mõne aja pärast tuli selle mehega rääkima ka teine naine ja siis naljatasid ka nemad seal. Kaasasid ka meid sinna jutuajamisse.

Peale ehituspoodi olime hirmus näljased. Käisime hesburgeris söömas. Hiljem võtsin Marcuse peale ja sõitsime korterisse.

Kui jõudsime korterisse siis mehed hakksid tassisid kipsplaate. Mingi hetk Avo vaatas korteris ringi ja vaatas ühte vaheseina. Avol kohe hakkasid näpud sügelema ja tahtis selle seina maha lammutada. Nii me ka tegime. Selle tagajärjel said kõik veidikene haavata. Emps vigastas oma jalga, Marcus ja Avo oma kätt. Õnneks minu ja lastega ei juhtunud midagi.

Järgmisel päeval käis ka Marliis meil abiks. Tegime väikse toa ülejäänud asjad. Panime tapeeti ja põrandat lõpuni. Kolmekesi tuli see väga hästi välja. Hiljem jäin emaga kahekesti siis läks kõik allamäge. Lisaks tuli mul veel lasteaiast kõne, et Hanna on haigeks jäänud. Ta oli oksendanud. Kui ma järgi läksin siis Hanna ei olnud üldse oma nägu. Autos jäi koheselt magama. Kohe näha oli, et palavik kõrge.

Kodust tõin kõik vajalikud asjad siia korterisse, et oleks mugav siin ööbida. Hanna peaaegu koguaeg magas. Vahepeal jõi, vaatas multikaid ja siis magas edasi.

Teise päeva õhtuks olime saanud hakkama väikse toa tegemisega. Vaja siin veel korrigeerimist teha. Ei jäta seda tuba täpselt nii nagu hetkel piltidel.

Tegelesime ka veidikene esikuga. Suurt midagi ei jõudnud seal teha. Võtsime Marliisiga seda vana tapeeti maha. Me reaalselt leidsime sealt 7 erinevat tapeeti. Kõik tapeedid olid väga huvitavad. Viimased 3 tapeeti olid justkui vesivärvidega trükitud tapeet. Väga lahe! Ma ikkagi ei suuda uskuda kuidas see viimane kiht veel ilusasti seinas püsis..

Enne magama minekut vaatasime me seina pealt filmi. Marliis, Rainek ja Marcus jäid ka siia ööseks. Magasime kõik koos ühe suure ja väikse madratsi peal. Oli kitsas aga vähemalt magatud sai.

Enne ja pärast

Lammutustööd vahe koridoris