Oleme Hannaga olnud viimased kaks ööd Marcuse juures. Nii mõnus on taas magama minna oma voodisse. Marcuse juures ma pean magama ilma tekita. Ka siis on väga väga palav. Kodus on selline hea temperatuur- ei ole külm, ei ole palav. Sellepärast tunnen rõõmu, et saan magada oma toas, oma voodis.

Esimesel ööl nägin ma väga imelikku und. Ma nägin, et läksin reisile. Meil oli suur seltskond. Mina jõudsin oma emaga lennujaama. Lennujaam polnud üldse meie Tallinna lennujaama moodi. Kõik oli teistmoodi ja see oli väga suur. Ootasime teisi ja mõne aja pärast tuli teada kõlaritest.. lennuk teeb hädamaandumise. Kui lennuk oli jõudnud lennujaama oli see teistsugune. Tavaliselt on lennukid valged ja täiesti tavalised. Minu unenäos oli see lennuk punane ja oli tehtnud see linnuks.

Ühtäkki pidime kiiruga number 44 väravasse. Meid kutsuti juba nimepidi. Me läksime turvaväravatest läbi ja jooksime. Jooksmisega olin mina jäänud teistest maha. Ma olin järsku kuskil suusamäel. Ma küsisin sealt teed. Ma pidin minema number 33 rajalt alla ja minema 30minutit, et jõuda 44 väravasse. Ma tegin seda kuna ma ei tahtnud hiljaks jääda. Ei tundu väga loogiline aga püütsin. Ma sõitsin tuubiga alla. Ma hakkasin jooksma ja järsku olen keset mäge. Mägi on väga kõrge ja järsk. Väike vale liigutus ja alla ma oleksin veerenud. Korraga näen, et see sama punane lennuk tõuseb õhku ja minu reisiseltskond sõidab sellega minema.. Ma ärkasin selle peale ülesse. Ma ei saanudki teada, kas see oli halb või hea, et maha jäin lennukist? Või kas veeresin sealt mäest alla või mitte? 😕

Peale unenäo nägemist ei suutnud ma koheselt enam magama jääda. Hommik algas siis sellega, et panin Hannale multikad. Marcus oli selleks ajaks juba tööle läinud. Ma proovisin edasi magada. Hanna lasi kuid endal ei tulnud seda magusat und. Kui lõpuks suutsin ka mina ennast üles ajada siis hakkasime sööma.

Me sõime võileibu. Terve lõunase aja vedelesime kodus. Vahepeal mängisime legodega ja koristasime. Õhtu poole saime kokku Cätuga.

Kuna mul liikluskindlustus on autol läbi siis ei ole ma sellega pikemat aega saanud sõita. Ka Marcuse juures olin ilma autota. Üle pika aja saime sõita bussiga. Hannale sõit väga meeldis. Ta koguaeg korrutas buss, buss, buss.. kui hakkasime maha minema siis lehvitas ja ütles ,,head aega”. Uskumatult naljakas oli see.

Peale bussisõitu kõndisime suht pikalt. Ma nii kirusin end, et ei võtnud käru kaasa. Mu selg on endiselt haige ja pidin Hannat tassima. Õnneks mu selg ei olnud nii hull sellel ajal ega pole olnud hullem peale tassimist. Väiksed valuhood tulevad ikka.

Cätu kõndis mulle vastu ja me läksime mänguväljakule. Hanna mängis seal ja kõndis ringi. Ega väga mängida ei saanudki kuna kõik oli nii vesine ja sopane.

Mõne aja pärast läksime poodi sooja. Õues hakkas meeletult külm. Istusime veidikene seal ja ajasime juttu. Muud erilist me ei teinudki. Varsti läks mul buss tagasi. Ma olin üllatunud, et Hanna sõiduga magama ei jäänud. Lõunauni jäi täitsa vahele. See eest läks Hanna varem magama.

Õhtul tegin Marcusele aprillinalja. Ma saatsin tema meilile kingitus.ee lehelt “ostetud” kinkekaardi. Marcusel läks nägu nii särama ja tänas mind. Seda emotsiooni oli väga lahe vaadata. Kui aga kuulis, et tegemist aprillinaljaga siis hakkas naerma. Ma pole kunagi kedagi aprillinaljaga uskuma pannud. Nüüd ma seda enam öelda ei saa 😁

Üritasin empsile ka seda teha aga hammustas kohe läbi. Vähemalt Marcusega see vähemalt toimis.

Peale seda läksime me magama. Minul oli sellel õhtul päris raske magama jääda. Lõpuks siiski jäin. Hommikul oli raske tõusmisega. Marcus oli hommikul kooli läinud. Ma isegi ei kuulnud millal ta minu kõrvalt lahkus.

Kui me mõlemad olime Hannaga ärganud siis viis meid Marcuse ema vanaema juurde. Hanna mõistes siis vanavanavanaema. Vanaema rõõmustas väga meie tuleku üle. Ta ei olnud Hannat nii ammu näinud ja rääkis, et Hanna on palju rohkem rääkima hakanud.

Vanaema juurde tuli hiljem ka emps. Emps läks peale seda ripsmetesse ja mina läksin ühele laua ja toolide komplektile järgi. Olen juba pikemat aega tahtnud Hannale ikea lastelaua komplekti koos kahe tooliga. Täna ma sain selle sarnase komplekti. Olen väga rõõmus selle üle.

Algselt mängisid lapsed sellega elutoas. Õhtu poole koristasin oma tuba ja tegin komplekti jaoks ruumi. Nüüd on Hannal väga armas ja lahe mängunurk.

Pesukapsli karp on tühjaks tehtud ja antud lapsele mängimisele.

Hiljem leidsin lauale ka kaitse. Sobib ilusasti kuigi võiks olla veidi suurem.

Hanna pole veel komplekti uut asukohta näinud. Eks näis homme kuidas meeldib ja mida ta täpsemalt sellega tegema hakkab. Praegusel hetkel Hanna on maganud juba päris mitu tundi ja ka mina peaksin minema magama. Nüüd üritan seda teha ja proovin võtta uut päeva vastu väljapuhanuna.

🤗

Milliseid aprillinalju tegite? Milliseid nalju kuulsite? Kas jäite mõnda uskuma ka?