Esmaspäeval ärkasime hommikul vara. Meil oli minek Tartusse. Marcusel oli seal arst. Meie Hannaga läksime kaasa. Eelnevalt oli teinud Marcus postituse facebooki ja saime sealt ühe inimese meie auto peale. Saime temalt 5€. Tagasi teel saime ka ühe inimese. Tema oli hästi jutukas. Rääkis vahepeal väga palju. Ka temalt saime 5€ selle eest.

Tallinnast liikuma hakkasim päris varakult. Sinna sõit venis väga kaua. Ma üritasin autos isegi magada. Suutsin vaid 10 minutit magada. Tunne oli nagu oleksin maganud mitu tundi. Aeg lihtsalt venis.

Tartusse jõudes läksime koheselt arsti juurde. Edasi sõitsin Hannaga koos lõunakeskusesse. Jõudsime käia vaid h&m kaupluses. Marcus juba helistas ja ütles, et tal läbi. Sõitsime siis talle järgi ja läksime lõunakeskusesse tagasi.

Hakkasime otsima kohta kuhu sööma minna. Käisime ka vetsust läbi, et käsi pesta. Ajaga suutsime otsustada, et lähme chopsticksi sööma. Võtsime vürtsikad kanatiivad, nuudlid küüslauguga ja friikad koos kanaga. Toit valmis suht kiirelt. Hanna toit tuli viimasena. See eest olid väga head friikad. Mõnusalt krõbedad ja hästi maitsestatud. Vürtsikad kanatiivad seekord ei olnudki nii vürtsikad. Head olid küll aga mitte piisavalt vürtsikad. Nuudli osas ma täiesti pettusin. Küüslaugu maitset ei olnud üldse tunda.

Peale söömist vaatasime mõned poed läbi. Ma ostsin Hannale kevad sügis parka millega saab ka praeguste ilmadega käia. Ma veel ei tea kas ma ikka jätan või müün edasi. Jope värv on väga kena. Disain mulle ka meeldib. Mis mulle ei meeldi on see, et ta jääb selga nii suurelt.

Tartus läksime vaatama tagurpidi maja aga see oli esmaspäeval suletud. Nägime vaid väljast. See oli ka üks lahe vaatepilt. Peale seda käisime ka alko1000 poes. Marcus ostis kasti siidrit ja kasti õlut. Midagi oli veel. Mina ostsin põhiliselt kommi ja mandleid. Ühe siidri ostsin ka endale. Pisikese küünla ostsin empsile. Vanaemale ostsin ühed kommid. Kunagi ta sõi neid koguaeg.

Peale alko1000 saime kokku ühe inimesega, kellega me hiljem Tallinnasse sõitsime. Sõit koju oli veel pikem. Vähemalt meile tundus see. Ma suutsin autos magada aga mitte väga pikalt kuna mul hakkas külm. Hanna magas terve tee ja Marcus sõitis terve tee.

Tallinna jõudes sõitsin mina Marcuse maja juurest edasi koju. Kodus hakkasin oma asju tegema. Pesin paar masina täit riideid. Mõne aja pärast tuli Marcus minu juurde ööseks. Hanna ei olnud oma voodis nõus magama. Niisiis magasime kõik kolmekesti ühes voodis. Ma olen kindel, et Hanna pool ajast magas üldse põrandal kuna ruumi oli vähe. Magama läksime ka päris varakult kuna pikk päev oli seljataga.

Hommik hakkas minu ja Hanna jaoks päris varakult. Mina ärkasin koos Hannaga kella 8 aeg. Marcus aga kuskil 12 aegu. Kui Marcus ärkas siis läksime sööma. Mõne aja pärast pidi Marcus koju minema.

Meie Hannaga jäime koju. Hakkasime minu tuba koristama. Hanna ise kodus midagi ei korista. Ma ei ole suutnud talle seda selgeks teha. Lasteaias aga paneb ilusasti kõik asjad tagasi. Lähiajal tahan ka selle koristuse ette võtta. Näiteks siis kui poti peal käimise selgeks saab. Sellega vist läheb terve igavik.

Õhtu poole ehitasin ka mina endale väikse suveniiri riiuli. Emps ehitas ühel päeval enda oma. See tuli nii lahe välja, et mul nüüd ka vaja. Mul kahjuks pole sinna nii palju asju panna. Minu algne kogumis hullus oli võtmehoidjad aga need ajaga katki ja kaduma läinud. Mõni hetk tagasi olid magnetid. Hiljuti on nüüd tulnud väiksed kujud. Minul hetkel on kaks kujukest. Võimalik, et kuskil sahtlipõhjas veel mingi.

Tean, et kirjutasin valesti!

Kui ühel päeval valmib mu stend seina siis annan teada. Minu arust see riiul on küll väga vahva 👆

Peale sellist riiuli saagat on teinud emps veel asju. Nendest juba järgmises postituses…