Olen siin vahepeal üritanud Hannat potile saada aga seda pole siiani toimunud. Ma ei ole muidugi olnud 100% pühendunud. Võin hetkel süüdistada ennast kuna pole raamatu järgi toiminud.

Ma ostsin raamatu “Potile vähem kui päevaga”. Loen seda vahelduva eduga ja vahelduva eduga proovin selgitustöid teha Hannaga. Siiani tulutult ja ikka teeb püksid täis. Tunne on selline, et Hanna jääbki mähkudesse. Lubasin nii endale, Hannale kui ka Marcusele, et rohkem mähkusi juurde ma ei osta. Kardan, et pean murdma selle lubaduse aga siiralt loodan kogu südamest, et ma ei pea seda tegema. Hetke seisuga ma otsin sellist päeva kus ma Hannaga saan olla täiesti kahekesti kodus. Nii nagu raamat soovitab. Kui siis ka ei õpi ära siis ma ei tea mida teha. Siis ma vast annan alla ja las olla mähkudega elu lõpuni..

Seoses nüüd potitamisega. Hanna tõi eile minu juurde poti ja võttis püksid alla ning istus. Kahjuks jõudis liiga hilja sinna…

Mis me siis veel teinud oleme? Hanna on käinud päris mitu korda lasteaias. Mulle tundub, et 6 korda on ikka käinud selle kuu jooksul. Hanna suutis vahepeal haigeks jääda. Tal on nohu. Ravisime ära. Nüüd aga köha. Tundub, et see jääb pikemalt.

Vahepeal oli siin naistepäev. Marcus kinkis mulle ilusad lilled. Lilled on siiani ja kerkivad nagu mühinal.

Käisime ka mingil päeval Viimsi spas ujumas. Seekord läks veidi pahasti. Läksime Marcusega tülli. Justnimelt sellepärast, et mina arvasin, et me lähme jõusaali. Marcus aga läks ujuma. Ootasime teineteist peaaegu pooltundi. Kokkuvõttes kaotasime rohkem aega ja lõppkokkuvõtes olime seal omapead.

Ma sain müüdud ka Hanna riideid. Just välisriideid. Päris suur hunnik on kogunenud. Põhiliselt olen ikkagi ette ostnud.

Hiljuti ostsin endale väga mõnusa talvejope. Ostsin kasutatult. Inimene oli ostnud novembri kuus ja ei olnud väga kasutanud. Isegi pessu polnud pandud ja nägi välja nagu uus. Sain päris hea ja soodsa hinnaga. Tegemist siis Altitude 8848 passion mudeliga. Alguses olin väga kahtlev kas ikka kannan ja kas meeldib. Kokkuvõttes ma ütleks, et see vist parim talvejope mida ma kunagi kandnud olen. Kindlasti ei jää üheks talveks nagu tavaliselt on mul jopedega olnud. Kui keegi soovib lisainfot jope kohta siis link on siin.

Sinise värvi soov tuligi nii, et mulle meeldis see kõige rohkem. Kollane oli nagu liiga kollane minu jaoks. See värv on ka Marliisi emal. Marliisil endal on roosa aga teine firma ja mudel. Niisiis otsustasin, et soovin siiski sinist. Mina igatahes olen vägagi rahul. Värv lihtsalt on nii super. Jumaldan!

Peale jope müüki tellisime pitsad ja sõime ülihäid ning suuri pitsasi.

Oleme käinud ka Keilas. Sealt ostsin Hannale ühe softshell kombe kevadeks. Ma ise arvasin algselt, et see roosa. Pildi peal oli nii roosa aga kohale jõudes oli hoopis lilla. Ka see variant sobis.

Ostsin Hannale selle suuruses 86cm. See peaks olema varuga niisiis peaks minema see sügiseni.

Ühel päeval tegi Marliis mulle akrüülküüned. Kuna mul sinise hullustus siis tulid ka need sinised.

Nüüd eile käisime Marliisiga ARKi eksamit tegemas Haapsalus. Ta sai lõpuks oma load tehtud, LÕPUKS!!

Terve tee tagasi sõitis Marliis. Kuigi talle öeldi, et võid homme rooli istuda. Meile Marcusega öeldi kunagi, et kohe võib. Niisiis Marliis istus rooli ja sõitime tema ema töö juurde. Ema tal pani kiledesse need vahtralehed.

Hanna viisime mu empsi juurde ja peale seda läksime me maha jäetud kohtadesse. Mina sisse ei läinud aga mehed läksid. Ühes teises kohas jõudsin oma hirmudega teisele korrusele.

Tänane päev on olnud selline laiskuse päev ja uurinud Ateena vaatamisväärsuseid. Just sinna olen minemas koos Marcuse ja Meelisega.

Kindlasti enne seda pean saama oma arvuti korda. Lisaks siis Rootsi ja Dubai video valmis saame. Koolis mõned asjad ära teha. Selleks mul täpselt 17 päeva aega. Oehh… millal ma liigutama hakkan?