Peale Dubai reisi oli väga raske siin külmas Eestis hakkama saada. Oli hull väsimus ja kurjus kallal. Hanna kuidagi käitus väga halvasti ja hakkas pirtsutama iga asja peale. Samuti söömisega.

Mõni päev hiljem oli Marliisi sünnipäev. Pidasime väikest sünnipäeva. Algselt olime cubanitas ja siis läksime edasi vesipiipu tegema. Cubanitas sõime snäkke ja jõime. Juustupallid olid meeletult head. Mul oli väga lahe ja tore õhtu. Sellel õhtul oli Hanna koos empsiga kodus. Meie tulime koju kuskil 2 aegu. Peale pidu läksime veel Marliisi juurde ja olime väheke seal.

Järgmisel päeval käisime Marcusega Winter Grindil. Marcus oli need piletid kinkinud mulle jõuludeks. Niisiis käisime seal peol ära. Sinna viis meid Marcuse sõber. Meiega kaasas oli Marcuse sõbranna ja tema sõbranna. Nii me siis kõik koos tantsisime ja vahepeal puhkasime ka. Üllatusena tuli lavale ka 5miinust ja Arop. Inimesi oli sea meeletult. Vahepeal hakkas mul paha kuna õhku mida hingata ei olnud. Ainuke koht, kus sain korralikult hingata oli oksehaisuline naisteruum. Järjekorrad olid suht pikat ja suht hale oli vaadata potti kallistavaid noori. Vähemalt olid seal õhku!

Peolt ära läksime suht varakult kuna Marcusel oli järgmisel päeval töö. Samas ei oleks me mõlemad rohkem jõudnud seal olla. Järgi tuli meile minu sõber ja viis meid Marcuse juurde.

Hommikul ärkasime mõlemad päris varakult. Marcus andis mulle soojad riided selga, et ma saaksin minna koju ja Marcus tööle. Üle pika aja sõidan Eestis bussiga. See oli väga põnev elamus 😆 Koju jõudes olin laip järgmise päevani. Jõudsin vaid süüa kodus 😄

Järgmisel päeval läksime Pärnusse. See oli siis sõbrapäevaks. Õigel päeval ta kinkis mulle lilled ja kommid. Plus mina viisin teda välja. Praegu oli aga meie väike minipuhkus! Hanna pidi algselt olema Hanna G* tädiga aga ta jäi haigeks. Viimase minutini ma ei teadnudki kes Hannaga on.. lõpuks rääkisin empsi ikkagi nõusse.

Pärnusse ei sõitnud me kahekesi. Anita ja Tauri tulid kaasa. Sõit Pärnusse läks üsna kiiresti. Kohale jõudes meenus Marcusele, et unustas ujumispüksid koju. Õnneks polnud me väga kaugel ja saime minna Tanja (onu naine) juurest läbi. Ta oli sellel ajal kodus.

Suundusime peale seda Port Arturi kaubanduskeskusesse. Käisime toidupoes ja sõime. Mina sõin juustu-singi saiakest ja Marcus pitsat. Marcus ei tahtnud autos süüa rasvast asja niisiis sõime seda kaubanduskeskuse teisel korrusel. Peale seda läksime edasi..

Ausalt öeldes ma ei teadnudki mida me tegema hakkame või kuhu lähme. Marcus oli algselt otsinud mingi bookingu lingi, mis oli tema arvates väga kole hotell. Ta väitis, et me lähme sinna ja ma arvasin seda lõpuni välja. Tegelt läksime Tervise Spa Hotelli. See oli suur üllatus..

Võtsime oma asjad autost ja viisime asjad tuppa ja juba mõne aja pärast sulistasime Tervise paradiisis. Mulle väga-väga meeldis ja nautisin seda mõnuga. Lasime torudest alla, mõnulesime saunas, vedelesime mullivannis, ujusime ja hüppasime kõrgelt. See ei olnud veel kõik. Järgmisena sõitsime Steffani pitsat sööma. Võtsime kahe peale ühe suure pitsa. Peale söömist oli suht raske liikuda, et oleks tahtnud kohe minna voodisse ja kerra tõmmata. Hotelli tagasi jõudes me peaaegu tegimegi seda. Selle vahega, et see õige tunne oli siis juba kadunud. Vaatasime veidikene telekat ja siis läksime Anita ja Tauri tuppa. Mängisime kaarte ja jutustasime kuniks väsisime ära.

Hommikul oli äratus varakult. Käisime söömas ja pakkisime oma asjad. Tegime välja registeerimise ära ja läksime uuesti ujuma. Seekord teise kohta. Ka seal oli erinevad saunad mida nautida sai. Eriti lemmik on soolasaun. Marcusele meeldis pigem jaapani vann/saun vms. Seal oli 41kraadine vesi. Seal suutsin minna sisse aga Tervise Paradiisis ei suutnud. Sai proovitud ka Türgi sauna nii, et Marcus mudis mind seal kivi peal. Kõige lõpuks mängisime vees võrkpalli. Alguses paarid ja siis mehed-naised omavahel.

Peale ujumist käisid Anita ja Tauri poes. Meie käisime surnuaias. Peale käike saime uuesti kokku ja hakkasime sõitma Tallinna poole tagasi. Nii saigi läbi see tore pikk nädalavahetus.

Mul oli väga tore ja elamuste rohke pikk puhkus.