Hommik algas minu jaoks väga varakult. Ärkasin 8:30 ja läksin otsejoones pesema. Panin riide ja läksin alla. Hanna magas sellel ajal. Kuskil 1h hiljem ärkas ka Hanna.

Hakkasime perekondlikult koristama, et pärast oleks hea koju tulla.

Kella 15:30ks olin kutusunud Marcuse enda juurde, et teha talle üllatus. Ma viisin teda golfi mängima. Käisime vabaduse väljakul golfi mängimas. Mulle seal meeldis. Tegime selle päris kiiresti läbi. Ilmselt ka sellepärast, et seal polnud rohkem kedagi. Kui meie juba lõpetasime siis tuli sinna mingi suurem grupp sünnipäeva tähistama.

Kes võitis? Ma võin oletada, et Marcus 😄

Peale seda läksime jalutama. Jalutasime Raekoja platsi ja siis läksime kaubamajast läbi. Ostsime sealt ühed krõpsud. Krõpsud olid mu lemmikud. Käisime läbi ka cubanitas, et käsi pesta. Suundusime peale seda trammi peale. Sõitsime selle laheda trammiga mida ma ükspäev Cätuga linnas olles nägin.

Läksime sushicat’i sööma. Meil oli toit valmis pandud. Me sõime sushit ja jõime smuutit ja teed. Meile oleks pidanud tulema ka miso supp aga nad unustasid selle ära. Samas ei oleks me jõudnud rohkem midagi süüa. Aa, jaa kooki sõime ka. Mina võtsin ühe ampsu kuna mulle see ei meeldinud.

Peale seda läksime auto juurde ja sõitsime koju. Kodus olles läks asi juba päris kiireks. Olime Marcusega veidikene hiljaks jäänud. Kodus kiirustasime juba lennujaama. Lennukis mulle meenus, et päikseprillid jäid maha.

Lennujaama jõudsime ilusasti ajaliselt. 20:15 saime kõik koos kokku ja läksime turvaväravatest läbi. Lapsed läksid lottemaale mängima. Mõne hetke pärast tuli G* meiega jutustama.

Tallinn-Läti reis läks väga kiirelt. Ainult lennu peale oli saada raske kuna kärul polnud tehtud check in’i ja meie pärast lennuk hilines. Nii väideti. Lisaks läksime läbi õue lennukisse. Pidime minema läbi treppide õue. Avo aitas mind käruga.

Lätis pidime ka läbi õue minema lennujaama. Seal olid suured trepid. Mind aitas Imbre. Lätis viibisime kuskil tund aega. Ka lennujaamas toimus väike juhtum. Kaotasime Jane ja Imbre ära. Nad juba tulid passi kontrollist läbi aga emps ootas neid seal ees nende kottidega. Suht nõme olukord oli. Õnneks sai asi lahendatud kui Imbre läks sinna. Peale seda nad jooksid.

Meie olime Hannaga juba joped ära pakkinud. Niisiis panime endale fliisi ümber ja läksime lennukisse.

Riia-Abu Dhabi lennuk oli nii wow. Ma olin üllatunud kui suur see oli. Siin olid pisikesed ekraanid, kus saab näha gps ja näitab kellaaegu ning temperatuure. Lennukis on mõnusasti palju ruumi. Põlved ei ole vastu tooli ja tunneb end kohe päris hästi. Ainuke asi mis mulle ei meeldi on see, et lennukis on nii nii palav. Mul puhurid töötavad aga ikka on palav. Ka Hannal on palav. Pidev joogijänu oli kurnav.

Abu Dhabi vaade.

Jõudsime Abu Dhabisse. Suundusime lennujaama. Tehti meist pilti ja pandi tempel passi. Olimegi jõudnud piiripunktist ametlikult üle. Ootasime pagasit. Hanna käru oli tulemata. Lõpuks saime teada, et kärud tulevad teise kohta. Kaotasime ka Avo ära. Leidsime lõpuks üksteist.

Otsustasime algselt minna taksoga hotelli. Keegi ei olnud nõus meid peale võtma kuna nii kauge maa ja pärast tühisõit tagasi. Niisiis pidime minema bussiga Abu Dhabi bussijaama ja sealt edasi Dubaisse.

Lennujaamast öeldi, et kehtib täpselt sama kaart. Niisiis meil hetkel sinna kaardile kantud 25AEDi -40AEDi. Ja see kehtib lõpuks vaid Abu Dhabis. Ma ei kujuta ette kui palju me peame sõitma, et see tasa teha. Lennujaamast-Abu Dhabisse on 5AEDi. Kilomeetreid oli umbes 20. Buss viis meid bussijaama lähedale kus pidime trepist üles ronima ja teed ületavast tunnelist läbi ning uuesti trepist alla. Ikka ja endiselt 0 abi G*ist.

Abi Dhabi bussijaamast läksime bussi peale. Sealt saimegi teada, et see kaart ainult Abu Dhabis. Niisiis jäime oma esialgsest bussist maha. See oli vast hea valik, sest meil oli suht luksuslik vanaaegne buss. Nahk sisuga ja väga mugavad istmed. Esimene kord tundsin rõõmu kui istusin sellele tooli. See oli mõnus. Magasime peaaegu terve tee Dubaisse.

Nüüd tahaks neid Imbre pilte siia lisada 😄 Nad Janega olid üleval siis.

Kui jõudsime Dubai bussijaama siis läksime koheselt sööma. Käisime kuskil väga koledas kohas söömas. Toit oli muidugi väga odav ka. Burks koos friikatega 1.80€ ehk 8AEDi.

Peale söömist otsustasime minna taksoga hotelli. Ka siis ei tehtud viia kuna lühike maa on minna jala aga autoga pikk maa. Öeldi meile kuidas liigelda.

Läksime siis paadi peatusesse ja öeldi, et meil mõtekam järgmises peale minna. Pidime minema väiksest tänavast järgmise peatuseni. Seal tänaval olid need müüjad, kes tulevad pakkuma oma asju. Öeldi igasugu lahedaid komplimente 😄

Jõudsime oma peatusesse ja pisikese paadiga sõitsime üle jõe. Täitsa Veneetsia tunne tuli. Jõudsime peatusesse ja olime peaaegu hotelli ees. Hotelli jõudes tuligi see kamm mida kardsime. Olime kõikidest broneeringutest ilma jäänud. Niisiis pidime võtma täis komplekti. Jamamine läks sirka 1h aega. Passisime niisama tühja. Helistasime ka bookingule ja ainult tühjad lubadused. Lõpliku bookingu postitust täiendan kodus olles.

Tuppa jõudes oli kohe õnnega koos ja läksime suht koheselt ka ujuma. Meie bassein on katusel. Basseinis on soojendused. Selline tunne oli nagu läheks supi sisse ujuma.

Õhtul läksime kulla turule shoppama. Emps ostis mõned suveniirid ja läksid kokku 5.5€ ehk 25AED.

Käisime ka toidupoes. Minul läks 1.5l mahl 10AEDi ehk 2.20€. Tulime peale toidupoodi hotelli ja läksime suht koheselt magama. Eesti aja järgi läksime magama vist kell 9.