Seoses Dubai jutuga siis tuli välja, et tegemist siiski väljamõeldud jutuga. Ei teagi miks keegi sellist jama peaks välja mõtlema. Aga selle kuulukaga suutsime osta veel ühe lennupileti Avole. Maksis 370€. Emps oli nii mures ja oli nõus juba ükskõik mis hinda välja käima, et Avo meid turvama tuleks 😆 Jaa jälle jääb meist maha Marcus. Kurb 😢

Lõunaaegu sain kokku Cätuga. Läksime bussiga linna. Cätu tahtis teha endale kulmuneeti. Algul oli plaan minna salocentrisse. Jõudsime siis sinna ja tuli välja, et aega ei olnudki. Kuskil ei olnud kirjas, et tuleb ette helistada. Nende suhtumine oli seal ka väga imelik. Mina ei lähe sinna enam kunagi.

Seejärel sõitsime teise kohta. Helistasime ette ja küsisime kas täna saab. Öeldi, et saab. Hakkasime siis minema kesklinnast sinna. Kõndisime veidikene ja mõne aja pärast olimegi kohal. Väga kiirelt tehti ära ja Cätule meeldis. Ma veel jäin mõtlema, et tahaks ka midagi teha aga ma otsustasin, et tulen pigem peale Dubai reisi tagasi. Ma nägin seal nii lahedaid kõrvarõngaid, et oleks need ka äärepealt ostnud. Aga ikka mõtlesin, et tulen peale Dubai reisi.

Sõitsime siis linna tagasi. Hanna suutis selle peale magama jääda ja mul oli teda hiljem päris raske tassida. Tegin oma sallist uuesti kõhukoti ja kandsin teda edasi.

Plaan oli sushit sööma minna. Nii me ka tegime. Mina võtsin azuma sushi ja kakao. Cätu võttis mingi salati laadse asja ja mahla. Kakao peale oli pandud vahukoor ja see üllatas mind väga. Hanna magas terve see aeg.

Peale söömist läksime Lasnamäele. Sinna jäi mu auto ja peale seda oli plaan sõita koju. Õnneks ma koju ei pidanudki sõitma kuna nägin teda enne kui tema koju liikuma hakkas. Niisiis võtsin Andri peale ja sõitsime hoopis Lasnamäe Centrumi juurde. Seal kohtusime Marcusega. Olime kuskil 1h koos. Tema läks siis oma teed ja me läksime koju.

Kodus me sõime jäätist ja mina hakkasin sarja vaatama. Lapsed mängisid. Vahepeal sõime ka. Muud me väga ei teinudki. Peale selle, et läksime hilja magama aga see eest magasime väga kaua. Uni oli hea. Nägin väga imelikku unenägu ja ma ei saanudki aru kas see oli halb või hea.

Täna oleme olnud kodused. Sõime ja koristasime veits. Ma vaatasin üle veel kohvri. Lisasin mõned asjad juurde ja mõned asjad võtsin ära. Nüüd riided on vist kõik pakitud. Pean vaid paar asja lisama aga need hetkel kuivavad.

Õhtul on vist plaanis minna Marcuse juurde aga seda veel täpselt ei tea.

Seniks 🤗