Eile me ärkasime ja mõne aja pärast hakkasime sõitma vanaema korterisse. Ma käisin poes ja emps hakkas koristama. Ta oli toonud vanaemale kõik uued linad ja tekid, et vanaemal oleks ikka hea koju tulla. Tiiu oli nii kade olnud.

Peale seda hakkasime liikuma invaru poodi. Rentisime mõned vajalikud abivahendid vanaemale. Seal läks ikka päris korralikult aega. Seal oli nii palju asju.

Seejärel sõitsime minu pakide asjust ringi. Käisime Järvel. Seal me algul ühe inimesega kokku. Ma ostsin temalt mõned suvised riided. Kohe peale seda sain teise inimesega kokku, kellelt ma sain Hannale mähkmeid mega odavalt.

Sõitsime siis vanaema juurde haiglasse. Juba möliseti meiega, et tuleme lapsega haiglasse. Viirused ja pisikud levivad igal pool. Samuti kui selle arsti nimi sisse panna googlesse siis ega head mainet seal ei ole.. igatahes seekord ei tundunud haigla enam nii jube olevat kui eelmine kord käisin. See eelmine kord oli paras elamus seal. Seekord kõndisime vanaemaga ühe tiiru. Rohkem ta ei jõudnud kuna päeval oli ka ravi liikumine ja võimlemine. Rääkisime veidikene juttu ja mõne aja pärast hakkasime ära liikuma. Hanna oli haiglas väga tubli ja püsis ilusasti paigal.

Tegin oma sallist Hannale kõhukoti.

Hiljem viis emps mind Marcuse juurde ja läks ise Hannaga koju. Meil oli Hanna vaba päev. Rääkisime veidi juttu, sõime ja jõime. Peale seda läksime me kardiga sõitma. Täiega lahe oli. Mulle sõideti kolm korda otsa, mis oli ebameeldiv. Ükskord sõidsin ka vastu posti kuna mind rammiti sinna. Välja ma sealt kuidagi ei saanud ja keegi appi ka ei tulnud nagu tavaliselt Vembu-Tembumaal tehti. Niisiis ukerdasin ise välja sealt ja nagu alati siis Marcus jälle võitis 😕

Peale seda lõbusõitu läksime poodi ja siis tanklasse. Sõitsime peaaegu 40km maha, et minna tanklasse kuna magasime keeramise maha. Pärast tuli välja, et seal tanklas enam sünnipäeva soodustust ei olnudki. Küll oli kahju. See eest lohutasid meid pähklid. Need olid tšilliga ja väga head. Peale nende söömist oli kakao väga kuum.

Käisime ka natukene lund nautimas. Tegime paar tiiru ja siis sõitsime minu endise klassiõe juurde. Ta ostis omale iphone 7 ja tal oli vaja saada kaitseklaasi. Lisaks ostis ka kõrvaklapi ja laadija ühtse adapteri.

Koju jõudes hakkasin tegelema pesudega. Panin kuivama ja võtsin kuivanud riided ära. Väga suur riiete kuhi tuli. Lappasin kõik ilusasti kappi. Peale seda avastasin, et peaks endale tuppa siiski korraliku mööbli ostma aga mööbel nii kuradima kallis. Vaatasin erinevaid pakkumisi ja täitsa kurb hakkas. Niisiis ma enam rohkem edasi ei vaadanud ja läksin magama. Ma nägin unes, et ma tegin endale ise voodi. Täna hommikul ma hakkasin selle unenäo peale mõtlema, et äkki ma peaksin tegema. Mina ja teen voodit? Kõlab natukene naljakalt aga see mõte jäi mind kummitama. Eks näis..

Lõuna paiku emps helistas, et laupäeval lähme matustele. Ma niimoodi ehmusin. Emps lihtsalt sõnastas väga valesti. Tema ristiema suri ära. Matused toimuvad laupäeval. Emps ütles, et tal üldse väga imelik päev olnud. Rääkis töökaaslastega, et ta on nädal aega järjest käinud Rahumäel. Ta pigem mõtles haiglat aga töökaaslased ehmusid, et ta mõtles surnuaeda. Empsil on olnud ka väga imelikud unenäod. Ilmselt tänasest uudisest. Aga kuidas ta nägi neid mitu päeva varem, ei oskagi öelda.. 🤔

Iphone asjad müügis

Kuskil kella 16:30 aegu hakkasin liikuma kodust. Hanna jäi teistega koju magama kuna läks kiireks. Auto oli mul väga suure lume kuhja all. Ma rookisin autot väga kaua. Ma vast pole mitte kunagi nii palju vaeva näinud. Reaalselt 25cm paksune lumi oli või isegi veidi rohkem.

Otsisin Marcusele iphone 7 või 8 telefoni. Marcus leidis ülihea pakkumise ja ostis siiski iphone 8 ja 256GB. Tere tulemast 8 klubisse! Marliisil vaid telefon kätte saada. Siis meil neljal on iphone ja veel 8 mudel.

Pakkumine oli Pärnust ja see müüja sõitis eksta selle pärast Tallinna. Saime telefoni kontrollitud ja tehingu tehtud. Mõnd aega kasutasin ma seda telefoni ise kuna mul oli aku täiesti tühi.

Ülemistes tegime veel veidikene Avo tööd. Käisime võtsime Teliast kaks suurt pakki ära.

Peale seda sõitsime Markuse ja Danieliga kokku saama. Rääkisime juttu ja istusime. Marcus tundus päris rõõmus olevat oma uue telefoniga. Eks näis nüüd kas talle see telefon ka sobib. Ta ise arvas ja kartis, et pärast hakkab kahetsema.

Mõne aja pärast saime kokku inimesega, kes ostis tema eelmise telefoni ära. Algul tegime tehase restardi aga kuidagi ei tulnud välja. Üldse mingi võõras värk tuli ette. Probleem lahenes täpselt enne tema tulekut ja kuna ostja oli omanud enne seda telefoni siis ta aitas teha tehase restarti. Hiljem kodus olles lugesin kui palju mulle teateid siis tuli telefoni müügist. Kokku oli 71inimest lisaks siis need kes otse postkasti kirjutasid. Lahe!

Peale seda käisime veidikene autot peenestamas. Seal oli nii palju inimesi. Veidi peale meie tulekut läksid need autod ära ja jäid vaid paar autot.

Koju jõudsin kuskil 23:15 aegu. Kohe päris magama ei läinud. Tegime oma õhtuseid toimetusi ja läksime tudule. Õigemini Hanna läks. Mina kirjutan siin veel blogi..

Täna ringles ka facebookis selline lugu, et Dubais on eesti perelt varastatud laps. Juhtunu olevat toimunud rohkem kui kaks kuud tagasi. Igatahes väga kole lugu. Hetke seisuga ei ole teada saadud kas tegemist päris looga või siiski kuulujutuga. Või hoopis midagi mida mätsitakse kinni. Meie välisministeerium väidab, et ühtegi last pole varastatud. Emps oli murest hullumas ja helistas järgi sinna ning kuulis seda ise. Kirjutasin ka teema algatajale, et kuidas uurimine on läinud. Vastust pole siiani. Kommentaarides väidab, et ootab vastuseid ja uurib selle kohta, kuna tema oli kuulnud oma mehelt, mees aga eelmiselt naabrilt ja selle naabri naabriga oli juhtunud selline lugu. Loodan, et homme kuuleb juba vastuseid kas ja mis on juhtunud. Hetke seisuga on küll väga halb tunne Dubai reisi suhtes. Eriti need unenäod, mida emps on korduvalt unes näinud.. õudne.. külmavärinad tulid peale.

Nüüd ma aga üritan magama minna. Ma ei teagi kas saan tudule minna, kuna “film” hakkab silmade eest jooksma selle jutu peale. Aga ma vähemalt üritan.. seniks 🤗