Hanna sai viidud G* juurde. Ta oli temaga terve see aeg.

15:30ks läksin ma sadamasse. Marcus viis mind sinna ära. Seal ootasid Marilyn, Gert, Erki, Tagne ja Rauno. Meie Meelisega jõudsime ka sinna. Meelis jäi hiljaks. Mulle ütles, et ma jään nagunii hiljaks 😁

Käisime seal sadama marketis. Peale seda liikusime laeva peale. Meid oli pandud kõik eraldi. Just need, kes tahtsid koos olla, ei saanud koos olla. Tegime ise vahetust. Nii saimegi olla koos nendega kellega tahtsime. Minu kajutis oli Meelis, Rauno ja Raul.

Sättisime kõik oma asjad kajutisse. Mõne aja pärast läksime laeva välis tekile ja tegime seal pilti. Mina tegin mõned telefoni kõned. Helistasin Marcusele ja empsile. Andsin teada, et olen laevas ja kõik okei. Emps muidugi ei teadnudki, et just sellel päeval Rootsi lähen.

Algul istusime kajutis. Rahulik õhtukene. Mõne aja pärast läksime showd vaatama. Päris huvitav trupp oli.

Käisime ka disko saalis 10ndal korrusel. Me olime Baltic Queeni peal. Ma mäletan, et seal Anettega oli meil päris kõva pidu. Tantsisime palju ja siis oli terve see saal paksult rahvast täis. Väga lõbus oli siis meil. Seekord saal tuli tuttav ette küll aga võrreldes sellega oli ikka väga lahja. Lisaks ei soovinud keegi minuga tantsima minna.

Vahepeal sai käidud ka wifis, mängisime 2048 mängu ja käisime poodides. Mina esimesel päeval ostsin süüa õhtuks ja ostsin mõned kommid.

Päris öösel läksin mina kõige viimasena oma kajutis magama. Kõik norskasid juba üksteise võidu. Ma ei saanud alguses kuidagi magama jääda. Lõpuks siiski jäin. Aga samas hommikul oli tunda nagu ma ei oleks maganud vaid puhkasin ja kõike ümberringi oleks justkui kuulnud.

Hommikul panime riidesse. Raul ja Rauno tulid autoga Rootsi. Niisiis pidid nad varem välja minema. Neil oli asju teha teisel pool Stockholmi.

Laevast maha minnes läksime kõik koos jalutades tehnika muuseumi. Me Meelisega läksime sinna. Sealt edasi kõndisid teised aqua muuseumi. Tehnika muuseum oli suht huvitav aga arvasin midagi enamat kui kunagi selle kohta lugesin. Vähemalt nüüd on see tehtud.

Peale tehnika muuseumi ootasime päris kaua Raunot. Ta pidi meile autoga vastu tulema. Enne aga viis Marilyni ja Gerdi sadamasse, siis Tagne ja Erki ning nüüd oli meie kord. Me Meelisega läksime siis esimest korda Rootsi laeva peale autoga. Suht huvitav oli kuna autosi oli üpris vähe.

Laeva jõudes oli hull väsimus peal. Olime päris pikalt kõndinud. Peaaegu 8km kokku. Magama meist keegi ei läinud. Lebotasime mõnd aega ja siis käisime showd vaatamas. See oli lahe kuid minu arust oli eelmise õhtu show lahedam. Hiljem käisime karaoket vaatamas ja disko saali piilusime ka. Karaoke ajal sai palju naerda. Seal oli üks kutt, minu kunagisest koolist, kes laulis väga mööda. Ta põhimõtteliselt karjus sinna mikrofoni. Kõik lihtsalt naersid. Vahepeal laulis seal ka üks mees. Tal oli päris muhe hääl ja kõik elasid kaasa. Üks vanem proua laulis ka. Ta laulis kaks korda ühte ja sama laulu. Lõpuks sellest tuli ka väike nali kõrval lauast, mille me siis üle võtsime.

Peale seda tulime kajutisse ja rääkisime juttu. Rauno töötab elronis rongijuhina ja siis küsisime nii palju küsimusi temalt, et tal oli juba kopp ees.. vähemalt mulle nii tundus. Vaatasime ka elroni raamatut ja tegin sellest snapi. Seal olid rongi ajad mida kuskil mujal pole näha. Vaid ainult töötaja raamatus. Lahe eks 😄 Muidugi meie pop mäng 2048 tuli ka. Meil oli võidu peale tegemine, kes saab reisi lõpus kõige suurema skoori. Me siiski seda ei vaadanud hiljem. Unustasime 😕

Sellel ööl jäin ma peale Rauli magama. Raul oli see kõige suurem norkaja aga huvitaval kombel ta siis ei norsanud. Peale mind jäi Meelis ja Rauno magama. Lasid mul ilusasti tuttu minna. See öö oli aga kohutav. Ma magasin selja ja õla ära. Päris raske oli ka ärgata. Ma ärkasin kõige viimasena.

Peale seda hakkasime sööma ja pakkima. Mina ja Meelis saime Rauno auto peale. Alguses viisime Rauli koju ja siis läksime Hannale järgi. Hanna nii jooksis minu poole ja mina jooksin tema poole. Oeh, milline igatsus mul oli. Kui asjad said auto peale siis Rauno viis meid koju ja peale seda jäid Meelisega kahekesi. Mida nad tegid või kuhu läksid, seda ma ei tea.

Kodus olles andsin Hannale süüa ja mõne aja pärast läksime kelgutama. Ma olin Rootsist lund kaasa võtnud. Nii mõnus oli kelgutada ja lund tunda. Kohe õnnetunne oli.

Mõne aja pärast teen ka Rootsi video valmis, kui sellest midagi asja saab. Eks näis.