Laupäeval olime Hannaga mõlemad kodused. Me midagi ei teinud. Vaatasin paar osa Grey Anatoomiat. Muud osad on mul juba nähtud. Tahaks just neid alguse osasi näha aga neid ei leidu väga kuskilt. Hannal on jätkuvalt ”masha” multikas lemmik. Nii kui näeb telekat, arvutit või telefoni siis nõuab. Vahel ma annan vaadata. Kui Hanna on hea tüdruk siis saab vaadata. Eriti talle meeldib söömise ajal vaadata. Sellel ajal sööks ta terve külmkapi nahka.

Marcusel oli tööpäev. Ta läks esimest korda Marliisi juurde tööle. Alustas kell 12 ja lõpetas päris hilja. Alguses pidi lõpetama kell 17:00 aga oli veidi kauem kuna keegi tahtis ära minna. Talle meeldis seal. Õhtul tuli meile külla.

Õhtul, enne magama minemist võtsime ka kuuse maha. Läks aega aga vähemalt on nüüd tehtud. Viisin ka mõned pesud pesema. Meie peres just öösiti pestakse kuna siis on elekter odavam.

Pühapäev hakkas samamoodi. Riietumine, söömine, mängimine. Peale lõunat hakkasin tegelema loosiga. Esimesel päeval korjasin kokku kuskil 10 osalejat. Koguaeg uuendasin ja vaatasin telefoni. Olin nii pöördes loosis. Mõni kirjutas halvasti selle ettevõtmise peale aga mõni just väga hästi. Mind see negatiivsus väga ei heidutanud. Niisiis terve päev oli mul telefon pihus.

Õhtul tulid Avole külalised sauna. Mind kutsus Marcus välja. Emps jäi Hannaga- magava Hannaga. Tollel päeval Hanna magas lõunast päris õhtuni välja. Samas oli see hea kuna ma hakkasin siis tegelema Marcuse kooliasjadega. Seoses Marcusega välja minemisega oli aga nii, et me ei saanudki minna välja. Minu vanavanaema kukkus oma kodus. Ta on 93-aastane. Mu emps helistas mulle poolel teel linna, et me tuleksime tagasi. Me võtsime mu empsi peale ja sõitsime vanaema juurde. Vanaema oli kuskil tund aega juba põrandal vedelenud. Õnneks ta ei ela üksi aga siiski.

Kui me kohale jõudsime siis vaatepilt polnud nii hull kui arvasime. Vanaema rääkis, et tal puus ikka nii valus. Mõtlesime, et ei hakka teda näppima ega püsti ajama. Kutsusime kiirabi. Kiirabi tuli üllatavalt kiiresti. Mõne aja pärast oligi vanaema autos ja viidi minema.

Marcusega me välja ei jõudnudki, millest mul veidikene kahju aga samas pole midagi teha. Marcus kinkis mulle väga kenad valged roosid ja andis mulle kirsiga pulgakommi. Plaan oli minna pitsat sööma.

Päris öösel hakkasin tegema Marcuse koolitöid. Tal oli vaja teha ühes programmis inimese pea. Ma tegin seda kokku peaaegu 5h. Lõpptulemus tuli päris hull aga kuna ma olin esimest korda selle programmiga siis ma arvan, et päris hästi läks. Magama jäin ma  ei tea kuidas. Seda me enam ei mäleta aga tean, et kui tõusin siis arvuti oli vägagi teises kohas. Huvitav kuidas?!?

Järgmisel päeva õhtul sain teada, et Marcus andis teha selle kellegile teisele ja maksab 5€.. wtf? 😁 Ma lihtsalt pidin!! Sinna juurde pidi tegema ka keha.

Aga mida ma siis  täpsemalt tegin? Seletan lahti. Algselt oli see pea pall. Sealt hakkasin ”mudima” kaela. Seejärel tegin suure nina. Oli vaja kohendada lõuga. Teha suu äär. Järgmisena tegin silmakoopad. Lisasin silmad ja hakkasin neid korrigeerima. Lõpuks tegin kõrvad. Tipuks hakkasin ma värvima.

Täna hakkasin tegelema uuesti loosi teemaga. Tänase päeva lõpuks sain ma 25 inimest. Niisiis on saada veel 5 inimest. Nendest kaks lubas teha homme kande. Niisiis tuleb plaanipäraselt leida 3 inimest. Mis ei tundu väga kosmos olevat. Olen üllatavalt rõõmus ja loodan, et kõik läheb hästi. Ilmselt loos toimub õhtu poole kuna hommikul olen Hannaga arstil ja hiljem lähen vaatama vanaema haiglasse. Loos toimub minu blogi facebooki lehel -> hannelisel.

Peale hommikut hakkasime Andri, mina ja Hanna mängima. Mängisime, et teeme süüa ja keegi meist tellib. Alguses oli Andri ja hiljem mina. Hanna mängis ka nii asjalikult kaasa. Nüüd on mu terve tuba segamini ja kohe nii segamini nagu oleksid vargad käinud.. phtui, phtui, phtui

Aa, jaa tänasel päeval ei tahtnud Hanna kuidagi magada lõunat. Lihtsalt jooksis minema voodist. Andri oli ka veidikene kiuslik. Niisiis otsustasin, et Hanna ei lähe magama. Pidin venitama Hanna kella 9ni välja. See ei olnudki väga raske ja Hannale mingit halba tuju ka ei tulnud. See minu meelest nii uskumatu, et Hanna suutis olla. Ma isegi ei pidanud selleks midagi tegema, et ta ei jääks magama. Kuid kui kell kukkus 9 läks Hanna koheselt magama ja jäi nii kiirelt magama, et nüüd norskab.

Peale seda kerget magama minemist hakkasin tegelema Jelly Beansi videoga. Hetkel see tõmbab mulle arvutisse. Teeb video failiks, et saaksin seda youtube ülesse panna ja teile nähtavale tuua. Niisiis varsti on väljas 🙂

Ükspäev tegi Avo ”arvuti toa” korda. See asub meil trepi all. Avo paigaldas siia radika ja see huugab praegu sellist kuumust, et varsti võib päevitama hakata selle laualambiga. Ütleme nii, et siin majas on praegu see kõige soojem ruum.

Valmis-Marcus