Minu hommik hakkas kell 8. Hanna viisin lasteaeda 8:30ks. Hiljem sain Marcusega kokku. Me käisime täna jõusaalis. Jõusaalis tegime palju erinevaid asju ja Marcuse jutu järgi olin ma väga tubli. Vahepeal oli ikka päris raske. Mõni harjutus oli aga väga kerge.

Emotsioonid olid päris head. Väga mõnus oli Marcusega trenni teha. Sai vahepeal motivatsiooni musisi ja need olid lihtsalt parimad 😍 Jõusaalis olen ma kokku käinud vist kolmel-neljal korral ja kõige turvalisemalt tundsin ma just sellel korral. Kõige parem õpetaja 😁

Peale jõusaali läksime me tordile järgi. Tordi saime kätte Tekost. Siis kiirustasime Hannale järgi, et minna arsti juurde.

Arsti juures käisime Hannat kontrollimas. Mõõdeti pikkus, kaal ja peaümbermõõt. Pikkus oli Hannal 86cm, kaal 12.5kg ja pea 47cm. Arsti juures läks suhteliselt kaua kuna Hanna ei tahtnud teha koostööd. Õnneks saime kuidagi hakkama. Teisipäeval pean uuesti minema. Siis tehakse süsti. Oleks saanud ka täna teha aga mulle tundus, et Hanna natukene haige. Tavaliselt jääb haigeks, kui on paar korda käinud lasteaias. Niisiis eks näis..

Peale arsti jäi Hanna tudule. Hanna oli väga väsinud. Meie Marcusega võtsime süüa ja läksime tema juurde. Meil olid nii suured ja rasked kotid ja suht raske oli neid tassida. Lisaks oli veel magav laps. Õnneks Hanna üles ei ärganud. Tavaliselt ikka ärkab üles ja alati viimasel sekundil. Sõime siis oma toidud ära ja veetsime aega. Tegime ka Marcuse telefonist pilte, mis läheb müüki (Samsung galaxy s7 edge). Kui keegi huvitatud siis andke teada 😊

Marcusel oli ka täna tööpäev. Viisin ta ära tööle. Lisaks sain ühe inimesega kokku, kes ostis iphone laadija + kõrvaklapi adapteri. Hiljem liikusin ma postkontorisse. Sain sealt rinnahoidjad. Need pole tavalised vaid erilised. Saab kanda näiteks kleidiga, millel selg paljas. Pole veel proovinud aga kui proovitud saab siis kirjutan ka sellest. Ilmselt järgmises postituses 😁

Selle pakiga oli ka omaette lugu. Ma pole kunagi käinud nii hilja tellitud pakil järgi. Algul tuli mul teade. Unustasin ära ja jõulud tulid peale. Peale seda kirjutasin ma Cätule ja küsisin nõu. Ta emps tellis selle enda töö juurde või miskit ja hiljem saatis uuesti minu lähedale postkontorisse. Sellega läks ka aega ja kui tuli uus sõnum siis ka koheselt järgi ei läinud.

Peale postkontorit läksin autosse. Panin asjad ilusasti autosse. Panin Hanna turvatooli kinni ja ise istusin autosse. Panin süüte sisse ja vaatasin telefoni. Vaatasin facebooki teateid ja mõne hetke pärast hakkasin sõitma. Panin esimese käigu sisse ja hakkasin liikuma. Ma pole mitte kunagi ise sõitnud nendest musta värvi klotsidest üle. Need mis on parkimiskohtade vahel. Selline tunne oli nagu teel mega suured augud. Auto niimoodi hüppas, et jube. Ise ma hakkasin naerma, et kui loll ma saan olla.. Ma lihtsalt ei märganud neid. Oeh 🤔 Ilmselt kui Marcus oleks autos olnud oleksin vastu pead saanud 😂 või kui see oleks tema audiga olnud siis ma vapsee hauas juba..

Koju jõudes olime Hannaga mõlemad nii nii väsinud. Vaatasime lihtsalt koos Andriga multikaid. Mingi poistekas ja Hanna oli nõus seda vaatama. Muidu ikka nõuab oma multikaid. Nüüd Hanna sööb ja mina kirjutan blogi. Ma avan, et varsti on tuttu minek, sest väga väga väsinud.

Hanna on nüüd käinud kolm päeva järjest lasteaias. Kolmapäeval – neljapäeval – reedel.

Kolmapäeval viisin Hanna lasteaeda, et tegeleda oma kooli asjadega. Päris raske oli tõusta aga tõusin kuna lubasin Marcusele. Käisin ka koolis. Tegin natukene oma ekooli korda. Suurt midagi ei saanudki teha kuna hommikul õppisin.

Neljapäeval viisime koos Marcusega Hanna lasteaeda. Hanna siis oli päris pahur. Järgi läksime ka koos.

Reedel oli aga pool päeva kuna päeval oli arst. Ka siis oli natukene Hanna pahas tujus. Aga mitte nii hull kui eelmisel päeval.

Aa ja mingi päev proovisime neid vahvaid komme aga sellest kirjutan teises postituses. Meil sellest ka lahe video 😄