Jõulud üks imeline aeg. Saab palju kinke. Eriti rõõmsad on just väiksed lapsed. Hanna algul kartis jõuluvana. Mida rohkem kinki sai seda julgemaks läks. Lõpuks istus ka jõuluvana sülle. Hanna sai kokku 9 kinki. Andri sai veidi vähem kinke. Meil oli külas veel Liivi, Steaven, Sebastian ja Lukas. Ka Sebastian ja Lukas sai kinke.

Mina sain kingideks lõhna, pluusid, raami ja Winter Grind piletid. Lõhna ostsin iseendale vanaema raha eest. Ühe pluusi sain emmelt. Teise pluusi ja raami ning piletid Marcuselt.

Marcusele kinkisin siis kaks pildiraami. Panin need karbi sisse koos hunnik kortsutatud ajalehtedega. Karp oli Hanna mänguasja karp- lego rongi karp. Karp oli pakitud 3 erinevasse pakendisse. Sisemine kiht oli vana kalender. Siis oli valge kinkepakend ja siis oli kollakas. Need kaks pildiraami polnud aga tavalised. Karbis oli ka kiri. Pildiraamidest pead valima ühe endale. Teise mulle tagasi andma. Pildiraami pildiks oli keskmine sõrm kirjaga fuck you.

Jaa see kaks pildiraami polnud tavaline kink. Ühe pildiraami sees oli 20€ ja teise sees weekendi pilet. Marcus valis weekendi pileti. Kuidas see kink aga tuli? Kuidas tuli selline mõte?

Me eelmisel päeval rääkisime Marcusega weekendist. Ta hakkas rääkima, et weekendi pilet praegu nii hea hinnaga. Mina olin siis juba ammu selle ära ostnud. Ma üritasin uurida kas ta ostis endale pileti. Ta ütles esialgu jah. Ma hakkasin naerma. Nii see jutt läks. Ma olin järjekindel ja ütlesin, et ei ole ostnud piletid. Kui ostan siis jaanuari kuus. Aga mis mind pani nii tegema oli lause Marcuse poolt, et kui sa ostsid siis sa võid need kohe müüki panna. Marcus läheb sellel suvel sõjaväkke. Kui ma need ostsin siis mul ei meenunud see üldse. Igatahes ma veidi solvusin selle peale ja kuna aega oli nii vähe ei näinud ma mõtet, et midagi muud kinkida. Pangu siis ise müüki! Seda teedpidi läksin. Algul oli plaan panna raami pilt. Ilus pilt meist. Kuna ma ei saanud pilti tellida neti teel siis läksin seda teed pidi. Seoses keskmise sõrmega on meil oma niiöelda oma nali. Otsisin googlest pildid ja panin kaks pilti kokku ning printisin välja. Niisama sõrm oleks igav olnud. Testisin ära!

Seoses jõululoosi osas siis loosi ei toimunudki. Blogi hakkas jälgima vaid paar inimest. Soov oli saada 20 inimest. See selleks :/

Aga tagasi weekendi juurde. Eks näis kas saab minna weekendile või tuleb see siiski müüki panna. Ma usun ja loodan südamest, et saame minna 😁

Kes plaanib minna winter grindile? Kes Weekendile?