Reedesel päeval viisin Hanna vanaema juurde. Minu plaan oli minna ostma Hanna sünnipäevaks asju. Mul oli veel käike. Müüsin Hanna söötmistooli ka maha. Söötmistooliga oli ka omaette lugu. Enne kui kuulutuse tegin pesin tooli puhtaks. See oli nii puhas, et oleks justkui poest tulnud. Neljapäeval, kui tooli vaatama läksin siis see oli väga mustaks tehtud. Kuidas see juhtus ja kes tegi, seda ma ei tea. Algselt pidin viima neljapäeval ära aga viisin hoopis reedel.

Laupäeval päeval käisime vaatamas korterit. Ostsin endale ka uued talve jalanõud. Ostsin täpselt sama sugused mis mul enne katki läksid. Need lihtsalt nii ilusad ja mugavad. Eelmistega juhtus nii, et tald läks lahti ja üks kummi osa läks katki. Viisin poodi ja öeldi tehase praak.

Õhtu poole tegin Hanna sünnipäeva jaoks salatit. Marcus aitas ka mind. Peale salati tegemist panin Hanna tuttu ja ise hakkasin Hanna käru pesema. Kahjuks midagi väga puhtamaks ei läinud. Kuid õnneks sain käru müüdud.

Pühapäeva hommikul viisingi käru ära. Hiljem tegin Hannale lokid ja hakkasime sättima tordile järgi. Tordi tellisime violia’st. Tordiga ma ise rahule ei jäänud. Mul oli sellest veidi teine ettekujutus. Õnneks aga Marcusele tort meeldis. Meil oli sellel teemal vaidlus. Tort muidu maitses hästi aga see paberpilt oli väkk. Mina ise arvasin, et tehakse kogu tort martsipanist, nii nagu ka eelmisel korral. See selleks..

Hanna sünnipäev oli Zelluloosi batuudikeskuses. Kui me sinna jõudsime siis mõne aja pärast lihtsalt külalised tulid korraga peale. Hanna nii ehmus ära ja ei tahtnud minust lahti lasta. See oli mulle väga ebameeldiv. Ma ei saanud midagi koos temaga teha. Samuti ma ei osanud midagi teha ega kuidagi olla.

Mõne aja pärast Hanna siiski harjus ära ja jooksis ringi ning möllas sajaga. Mulle väga meeldis see, et ma ei olnud ainuke, kes Hannal järgi jooksis. Kõik tegelesid Hannaga. Käisid batuudil ja turnimas.

Tavaliselt on sünnipäevad läinud väga kiirelt siis seekord ei läinud üldse kiirelt. Aeg lihtsalt venis ja venis. Mulle igatahes meeldis.

Aitäh neile kes tulla said! 😊 Hanna on kõikide kingituste üle väga õnnelik.