Mu empsil on kuldsed mõtted. Tal on suurepärane aju. Tal on hea ajutegevus. Ta on geniaalne lolluste peale. On üks põnev blond inimene. Arvan, et igal ühel võiks olla just selline sõber olemas. Veel parem kui selline emme oleks 😁

Igatahes, mis ma ikka räägin temast.. Räägin järjekordsest lollusest. Või noh geniaalsusest.

Käis kuusejahil. Tegevus on küll paha aga kes poleks seda elus teinud. Usun, et nii mõnigi pere on metsas kuuse järgi käinud. Või kui ei ole, on teinud miskit muud.

Igatahes, emps saagis maha väikse kuusepuu. Ütles, et ta hiilis ja mul hakkas pilt kohe silme eest jooksma kuidas emps hiilib nagu tom&jerry multikas ja siis järsku plehku paneb, endal kuusk käes.

Koju tuli siis pisikese kuusega, mille me ära ehtisime. Emps oli eelnevalt ostnud väiksed pallikesed. Muidugi kõik olid kuldset värvi. Empsile aga ei meeldinud see. Tuli mõttele, et värviks neid. Läks siis minu toast välja ja mõne aja pärast tuli tagasi. Endal küünelaki pang käes. Niisiis põhimõtteliselt me värvisime neid ja ehtisime kuuske.

See polnud veel kõik. Empsil oli plaan sinna panna ka lilled. Lilled tulid aga poest. Ja lõpptulemus oli siiski väga wow. Mulle täiega meeldib.

Kuna pärast kõike seda tuli ka minul tahtmine endale väiksest kuusepuud tuppa. Nägin, et see oli päris nunnu mul siin.

Kogu kupatus on Jyskist pärit ja ostetud 30€ga. Jõulumeele olu kuhjaga ja kohe mitmeks aastaks 😊

Kingipaki idee tuli hoopis Anette kuuse alt. Ilmselt tema nägi seda kuskilt internetist. Mis mulle Anette kuuse juures meeldis täiega oli see latern. Tegi väga hubaseks. Vot sellist tahaksin endale aga kahjuks seda ei leidnud jyskist. Anette ütles, et nemad said sealt. Mina jäin kahjuks ilma 😕

Niisiis, kui keegi näeb laternat, mille pirn sees vahetab värve. Seda saab muuta puldi abil siis olen vägagi huvitatud sellest 😁

Nüüd aga head ööd mu kallikesed!