Hanna üks hommik tegi päris palju pilte endast, maast, laest jne. Neid pilte oli päris palju. Mõned lahedamad tõin ka välja. Muidugi suutis mu telefoni mitu korda ära blokeerida ka. Õnneks mitte väga kauaks. Seoses sellega räägin teile ühe loo.

Ükskord samamoodi Hanna blokeeris mu telefoni ära. See juhtus just sellisel kiirel ajal kus ma hakkasin minema autosse. Peale seda pidin kirjutama mitmele inimesele, et olen liikumas. Lisaks pidin tegema telefoni kõnesi. Mida ei saanud teha oli just see mida vaja oli teha. See juhus oli ajastatud nii hästi Hanna poolt. Kõige parem hetk!

Nagu teate siis tegin endale ka kõrvarõnga augud. Kahjuks tänasest on mul üks auk vähem. Kõrv läks väga paiste. See kõrvarõngas oli põhimõtteliselt naha sisse läinud. Seda raske seletada aga oli päris valus. Neid algseid kõrvarõngaid on algul päris raske lahti saada. Ma usun, et enamus kogenud seda. Mina aga paar päeva enne tegemist nägin ühte postitust facebooki grupis “muksula 🙂 jutunurk”. Just sealt sain ma nipi kuidas teha neid algseid kõrvarõngaid lahti. Sellel hetkel kui ise endalt hakkasin ära võtma neid siis tuli see postitus meelde. Sain imekiirelt lahti ja endale valu ei teinud. Mis sest, et kõrv oli mega paistes siis ma väga haiget ei saanud.

Anette andis mõne näpunäite mis ma peaksin tegema. Puhastasin ilusasti ära ja jätsin kõrvarõnga tagasi panemata. Nii ta soovitas. Täna lõunal oli paistetud läinud ja tagasi pannes enam kõrva see ei läinudki. Mul endal kurb sellepärast. Raiskasin lihtsalt niimoodi raha ära.

Lisaks kõigele sellele sain ma teada, et magasin maha füüsika kontrolltöö, vihastasin oma klassijuhataja välja ja kõigele muule olin ma kurb. Rääkisin siis Marcusega ja tema lohutas mind 😊

Järgmisel päeval ehk siis täna käisin ma koolis. Sõitsin siis kooli, et küsida füüsika kohta, viia raamatud ära ja vastata ühiskonda. Tassisin siis Hannat 3ndale korrusele süles, ta magas. Sain räägitud mööda minnes füüsika õpetajaga. Kuid kui jõudsin ühiskonna õpetaja klassi juurde siis oli silt, et õpetaja on haige. Olin päris pettunud, et päev läinud nii. Lisaks raamatukogu hoidja oli varem ära läinud. Niisiis oli mul tühi käik kooli. Kahju, et nii läks.

Ja ühel päeval ehtisime Marcuse audi ära.