Hommik hakkas nende aja järgi päris vara. Ärkasime nende kellaaja järgi kell 8. Lebotasime päris kaua voodis enne kui liikuma hakkasime. Meie päevaplaan polnud välja mõedud. Mõtlesime seda vahetult enne välja minemist. Plaan oli minna vaatama Big Beni, Westminister Abbey ja Hyde Park’i.

Esimesena suundusime poodidesse. Mina ostsin suhteliselt palju asju. Pidin ka selle jaoks endale kohvri ostma. Niisiis kui keegi tahab mu üleliigset kohvrit siis müün 45€ga. Kohver ise on 4-rattaga, hästi kerge (1.6kg) ja on käsipagasi mõõtmes. Või kui soovid mu vana kohvrit siis see 15€. Maailma näinud kohveril on iluvigu täis aga töötab korrektselt.

Peale poode läksime kiirelt bussi peale. Sõitsime jänkut ja nägime palju ilusaid vaateid. Läksime Big Ben’i juures maha ja kondasime seal ringi. Vaatasime ka Westminister Abbey juures ringi. Mõne aja pärast läksime jala Hyde Parki. Seal oli Winter Wonderland. Seal oli väga-väga ilus. Läksime empsiga pöördesse. Mina käisin 4 eri atraktsiooni peal. Esimene oli ameerika mäed, teine hangover post, kolmas oli taevas “kiikumine”, neljas oli nagu booster.

Esimesel käisin ma üksinda. See oli suht jube aga kannatav. Mulle ei meeldinud see, et see turva värgendus pressis mind koguaeg kokku. Lõpuks oli mul nii valus, et istusin seal kuidagi väga kägaras.

Teisel käisin koos empsiga. Vot see oli hull pulk. Algselt sõitsime poole peale ja siis lasti järsult alla. Lõpuks olime 85m kõrgusel ja tehti seda uuesti. See oli väga õudne. Mul tekkis paanika ja hirm. See oli kohutav. Üritasin karjuda aga mul ei tulnud mitte ühtegi häält.

Kolmanda peal oli kõige lebom. Seekord kartis pigem emps kuna nägi, et see nii ebaturvaline. Kiik rippus kettidega. Meil oli turvavööd peal. Muud polnud midagi.

Neljanda peale me empsiga mõlemad ei tahtnud minna aga sundisime ennast. Oleksime kahetsema hakanud. Niisiis võtsime jõu kokku ja läksime. Polnud nii hirmus kui eelmised. See oli pigem nauditav.

Rohkem me väga ei käinudki kuskil. Hakkasime liikuma rongijaama. Kõige pealt läksime metrooga rongijaama. Käisime seal mõnes poes ja võtsime kakaod. Rongijaamast liikusime rongi peale. Rong sõitis lennujaama. Lennujaamast istusime hotelli bussi peale. Sõit läks lennujaama kõrval olevasse hotelli.

Hotellituba oli väga suur. Poole suurem kui eelmises hotellis. Väga avar oli ja väga pehme voodi oli. Hotellitoas hakkasin pakkima asju paremini. Poes ma lihtsalt viskasin asjad sisse. Mõne aja pärast läksime tuttu. Hommikul oli äratus väga vara ja nii me lahkusimegi sealt Maalt.

Kokkuvõteks, kes soovib minuga Londonisse tulla? Kindlasti tahan sinna veel uuesti minna 😊