Kolmapäeval läksime Rootsi. Mina, Marcus, Kersti, Dennis, Marliis ja Rainek. Pidasime niiöelda Raineku sünnipäeva. Hanna jäi mu emaga koju.

Reis algas sellega, et läksin kõige pealt Marcuse juurde. Mõne aja pärast pidime suunduma juba sadama poole. Enne laevale minekut pidin andma ka eilsed saadud pakid ära. Niisiis kolm naist tulid järgi. Üks nendest jäi hiljaks aga õnneks mitte oluliselt.

Laevale jõudes läksime kõige pealt kajutisse ja vedelesime seal suhteliselt kaua. Mõne aja pärast läksime poodi. Poes veetsime päris pikalt aega. Ei osanud midagi osta. Lõpuks suutsime ikkagi valida mis soovime.

Olime kajutis ja alustasime oma pidu. Mõne aja pärast läksime vaatama sõubaari. Mängisime bingot ja loteriid. Ei võitnud midagi. Õhtu oli päris huvitav. Seal esines üks Ungari tantsutrupp- Quantum XXL. Päris huvitav oli. Neil oli päris huvitav ja humoorikas tantsukava.

Esimesel päeval me tantsima ei jõudnudki. Ausalt öeldes ei tantsinud me ka teisel päeval. Vahepeal käisin seal Aluminium disco saalis koos Marcusega ja tantsime kuskil pool laulust. Niisiis päris ei saa väita, et poleks üldse tantsinud.

Sinna minekul toimus üks sõnavahetus mingi vanema naisterahvaga. Nimelt tema trügis Marliis ja Raineku vahelt läbi. Rainek ütles talle midagi ja kokkuvõttes tuli turva. See naine lõi Rainekut. Ta tahtsin Raineku turvade juurde viia kuna arvas, et ta on alaealine. Noigatahes kruvid tal veidi logisesid ja jahus seal, et ta on laeva printsess ning võib kõike teha mida tahab. See selleks, tuli sinna veel ta sõbranna, tema lõpuks ähvardas Marliisi. No ühesõnaga oli huvitav õhtu just nende naiste pärast. Lisaks juhtus veel head ja paremat.

Rootsi jõudes polnud meil mingit plaani kuhu minna või kus olla. Ainus plaan oli välja mõeldud suhteliselt viimasel hetkel. Plaan oli minna skyview asjandusele. Sinna me ka suundusime. Tellisime siis takso. Ootasime seda päris kaua. Mingi hetk avastasime, et takso on nii kallis. Saime siiski kokkuleppele. Läksime otsima panka. Leidsime mingi swedbanka taolise logoga koha ja sadasime rõõmsalt sisse. Kõik vaatavad meid. Rääkisime siis mis meil vaja on ja saime aru, et me ei olegi jõudnud panka. Jõudsime hoopis swedbanki kinnisvara büroosse. Päris naljakas oli peale seda olla. Nad saatsid meid teise kohta. Läksime sinna ja saime teada, et nad ei tegele sularaha vahetamisega ega valuutaga. Niisiis läksime hoopis sööma. Leidsime sealt lähedalt mingi kebab söögikoha. Seal sõid päris palju mustanahalisi inimesi. Oli kaks gruppi, meie reisigrupp ja siis teine reisigrupp. Ülejäänud tumedad. Sain juua seal üli head fantat. Söögid olid muidu väga head. Enamus jättis alles söögi. Isegi kohalikud. Peale söömist võtsime sammud edasi skyview poole. Algul me ei leidnud sissepääsu üles. Lõpuks ikka leidsime ja jäime mõni minut hiljaks. Oleks saanud varasema kondliga ära käia. Me siis saime 13:40se peale. Sõit sinna ja tagasi kestis kuskil 20 minutit.

Peale skyview meil polnudki plaane. Mõni tahtis poodi, Vanalinna või hoopis tehnika muuseumi minna. Otsustasime, et lähme Vanalinna. Läksime uuesti takso peale ja sõitsime. Minu meelest oli vale tegu minna Vanalinna. Oleks tahtnud väga tehnika muuseumisse minna aga mis seal ikka. Vanalinnas me suurt ei teinudki. Käisime poes ja korraks kohvikus. Üldjuhul olime plaanitud. Lõpuks siiski liikusime metroo jaama ja hakkasime sadama poole liikuma. Nii meie Rootsis jalutamise aeg läbi saigi.

Tagasi laeva suundudes läksime me kajutisse. Olime seal veits. Vaatasime kättemaksukontorit. Hiljem käisime Marcusega poes ostmas asju. Ostsin asju kodustele. Avo sai pudeli, emps juustupaki, Andri ja Hanna said kommi koos kõrrejoogiga. Endale ostsin ühed Rootsi kommid ja kummikommid.

Osteti ka loteriisi. Mina ja Marcus see kord ei ostnud. Kersti ostis 18€ euri eest ja võitis. Sai kohvri, pudeli, kommid ja reisi voucheri.

Päris õhtul me ei teinudki suurt midagi. Vaatasime jälle seda tantsutruppi. Esimene esinemine oli parem kui tagasi teel. Mulle meeldis see rohkem. Oli rohkem nagu naljakas ja rohkem kostüümide vahetust.

Mõne aja pärast läksime oma kajutisse ja sinna me vedelema jäimegi. Kuskil kell 3 öösel jäime me magama. Lained olid päris suured, et vahepeal pritsis meie aknani. Mul siiani on tunne nagu ma oleksin laevas. Praegu kolmanda päeva hommik Tallinnas ja ikka on tunda. Oeh, vaikselt tunne, et jääb terveks eluks 😆

Kuna mul pole üldse väga pilte ega videosi niisiis ma ei tea kuidas teen reisivideo aga proovin hakkama saada.