Meie kĂ€rutamise aeg on kĂŒll kahjuks lĂ€bi aga soovisin ikkagi proovida selle kĂ€ru Ă€ra. Ma sain kĂ€ru pĂ€ris suurte lisadega. KĂ€ru mulle meeldis koheselt kuna pĂ€ris suur ja mugav on vedrustus. Ütleks parem kui tahetud Baby Jogger City Mini GT’l. Rattad sarnanevad GT omaga. Taga on Ă”hkkummid ja ees on vaht, nagu GT’l.

Algul, kui Hanna kĂ€rru panin siis ei tahtnud ta sealt Ă€ra tulla. LĂ”puks nutuga vĂ”tsin ta Ă€ra. Koju jĂ”udes ĂŒritasin teda sinna sisse panna aga ta ei tahtnudki. Kuidagi saime jalutatud ĂŒhe ringi. MĂ”ne aja pĂ€rast tegin kĂ€rule hoolduse.

JÀrgmisel pÀeval me jalutasime pÀris kaua. Me jalutasime kokku 7 kilomeetrit. LÀksime poodi ja tagasi. Lisaks magas Hanna enne seda mingi 45minutit kÀrus. Hanna oli kÀrus sirka 3 tundi.

KĂ€rul on mugav magamisasend. Hanna natukene pikk istumisosa kohapealt aga ilusasti mahub veel. Hanna on 85cm ja natukene jalad ĂŒle ÀÀre.

Pakikorv on mĂ”nusalt suur ja magamise ajalt saab alt asju vĂ”tta. KĂ€epide on mĂ”nusa kĂ”rgusega. Pole liiga all ja pole liiga kĂ”rgel. Mugav on lĂŒkata. Eriti mugav on topsihoidik koos lisa sahtliga. Sinna sahtlisse mahub ka mu rahakott ning telefon (iphone 7).

Mis mulle selle kĂ€ru juures veel meeldib on see, et kaarvari on pikk. Isegi siis kui kaar pole pikemaks tehtud. Kaarvarju kĂŒljes on lukk ja sealt saab teha seda veel pikemaks. Vaheosa jÀÀb nagu sÀÀsevĂ”rk.

Plussid:

  • Õhkrehvid
  • Esirattad pöörlevad ja fikseeritavad
  • Olemas vanema organisaator
  • Pikk kaarvari
  • Turvakaar
  • Mahukas pakikorv
  • Vedrustus

Miinused:

  • KĂ€epide pole reguleeritav
  • Esirataste juurest raam hakkab kiirelt kuluma