Meie kärutamise aeg on küll kahjuks läbi aga soovisin ikkagi proovida selle käru ära. Ma sain käru päris suurte lisadega. Käru mulle meeldis koheselt kuna päris suur ja mugav on vedrustus. Ütleks parem kui tahetud Baby Jogger City Mini GT’l. Rattad sarnanevad GT omaga. Taga on õhkkummid ja ees on vaht, nagu GT’l.

Algul, kui Hanna kärru panin siis ei tahtnud ta sealt ära tulla. Lõpuks nutuga võtsin ta ära. Koju jõudes üritasin teda sinna sisse panna aga ta ei tahtnudki. Kuidagi saime jalutatud ühe ringi. Mõne aja pärast tegin kärule hoolduse.

Järgmisel päeval me jalutasime päris kaua. Me jalutasime kokku 7 kilomeetrit. Läksime poodi ja tagasi. Lisaks magas Hanna enne seda mingi 45minutit kärus. Hanna oli kärus sirka 3 tundi.

Kärul on mugav magamisasend. Hanna natukene pikk istumisosa kohapealt aga ilusasti mahub veel. Hanna on 85cm ja natukene jalad üle ääre.

Pakikorv on mõnusalt suur ja magamise ajalt saab alt asju võtta. Käepide on mõnusa kõrgusega. Pole liiga all ja pole liiga kõrgel. Mugav on lükata. Eriti mugav on topsihoidik koos lisa sahtliga. Sinna sahtlisse mahub ka mu rahakott ning telefon (iphone 7).

Mis mulle selle käru juures veel meeldib on see, et kaarvari on pikk. Isegi siis kui kaar pole pikemaks tehtud. Kaarvarju küljes on lukk ja sealt saab teha seda veel pikemaks. Vaheosa jääb nagu sääsevõrk.

Plussid:

  • Õhkrehvid
  • Esirattad pöörlevad ja fikseeritavad
  • Olemas vanema organisaator
  • Pikk kaarvari
  • Turvakaar
  • Mahukas pakikorv
  • Vedrustus

Miinused:

  • Käepide pole reguleeritav
  • Esirataste juurest raam hakkab kiirelt kuluma