Pühapäeval tegin siis ilusa shoppingu päeva. Sain ilma Hannat käia ringi. Ostsin kaks jopet, talvesaapad, Hannale mütsi ja saapad. Kahjuks järgmisel päeval viisin need tagasi kuna olid väiksed.

Õhtul käisime saunas- Andri, Hanna, mina ja Marcus.

Esmaspäeval olin ma kodune. Andril kõht valutas ja ma jäin temaga koju. Ostsin Hannale päeval mega kena jope. Emps maksis minu eest kuna mul polnud kaardil raha. Ootasin kullerit terve päeva. Kuller tuli õhtul. Peale kullerit viisingi Hanna saapad poodi tagasi. Sain raha tagasi. Panin kaardi peale ja maksin empsile raha ning võtsin uuesti raha välja. Järgmisena läksime kombet vahetama. Vahetasin musta kombe suuruses 80 roosa vastu, mille suurus on 86. Lisaks ostsin musta kombe ka veel juurde, mis on 86 suurus.

Päris õhtul viisime Hanna G* juurde ja ise läksime sööma. Mõne aja pärast liikusime minu juurde ja Marcus jäi meile ööseks.

Hommikul läks Marcus kooli aga mina lasin kooli üle. Tegelesin oma asjadega. Nüüd olen juba päris mitu tundi oodanud kullerit, lisaks on mul smartpostis kaks paki, postkontoris pakk ja pean ise kaks pakki posti panema.

Varsti tulid emps ja Andri ka koju. Käisid arsti juures. Andrilt võeti veenist verd ja emps ostis selle puhul Andrile lego. Seda panime ka koos kokku.

Ma ei oska enam kodus mitte midagi teha. Ausalt öeldes tundub mu päev olnud jube pikk. Enda arust kell võiks olla juba 5 aga kell alles 14:34. Oehh, nii kui kuller tuleb siis torman minema ja naudin ka veidi aega, ilma rahata..

Tegin täna ka Rootsi reisi broneeringu ära. Rainekul tuleb sünnipäev. Sain selle eest ühe käest ka kurjustada, et tegin selle nii kiirelt ära. Nagu mida seal oodata on, tervelt kuu aega on sellest räägitud. Lisaks mul sooduskood oli viimase kuupäevaga. Eks siis näis kas kaks inimest tulevad meiega või muudan kuupäeva ära ja lähen millalgi ise.