PĂŒhapĂ€eval tegin siis ilusa shoppingu pĂ€eva. Sain ilma Hannat kĂ€ia ringi. Ostsin kaks jopet, talvesaapad, Hannale mĂŒtsi ja saapad. Kahjuks jĂ€rgmisel pĂ€eval viisin need tagasi kuna olid vĂ€iksed.

Õhtul kĂ€isime saunas- Andri, Hanna, mina ja Marcus.

EsmaspÀeval olin ma kodune. Andril kÔht valutas ja ma jÀin temaga koju. Ostsin Hannale pÀeval mega kena jope. Emps maksis minu eest kuna mul polnud kaardil raha. Ootasin kullerit terve pÀeva. Kuller tuli Ôhtul. Peale kullerit viisingi Hanna saapad poodi tagasi. Sain raha tagasi. Panin kaardi peale ja maksin empsile raha ning vÔtsin uuesti raha vÀlja. JÀrgmisena lÀksime kombet vahetama. Vahetasin musta kombe suuruses 80 roosa vastu, mille suurus on 86. Lisaks ostsin musta kombe ka veel juurde, mis on 86 suurus.

PÀris Ôhtul viisime Hanna G* juurde ja ise lÀksime sööma. MÔne aja pÀrast liikusime minu juurde ja Marcus jÀi meile ööseks.

Hommikul lĂ€ks Marcus kooli aga mina lasin kooli ĂŒle. Tegelesin oma asjadega. NĂŒĂŒd olen juba pĂ€ris mitu tundi oodanud kullerit, lisaks on mul smartpostis kaks paki, postkontoris pakk ja pean ise kaks pakki posti panema.

Varsti tulid emps ja Andri ka koju. KÀisid arsti juures. Andrilt vÔeti veenist verd ja emps ostis selle puhul Andrile lego. Seda panime ka koos kokku.

Ma ei oska enam kodus mitte midagi teha. Ausalt öeldes tundub mu pÀev olnud jube pikk. Enda arust kell vÔiks olla juba 5 aga kell alles 14:34. Oehh, nii kui kuller tuleb siis torman minema ja naudin ka veidi aega, ilma rahata..

Tegin tĂ€na ka Rootsi reisi broneeringu Ă€ra. Rainekul tuleb sĂŒnnipĂ€ev. Sain selle eest ĂŒhe kĂ€est ka kurjustada, et tegin selle nii kiirelt Ă€ra. Nagu mida seal oodata on, tervelt kuu aega on sellest rÀÀgitud. Lisaks mul sooduskood oli viimase kuupĂ€evaga. Eks siis nĂ€is kas kaks inimest tulevad meiega vĂ”i muudan kuupĂ€eva Ă€ra ja lĂ€hen millalgi ise.