Pole nüüd peaaegu nädal aega kirjutanud siia miskit. Niisiis alustan otsast ja teen mitu postitust.

Päev algab siis esmaspäevast. Ma siis kooli ei jõudnudki. Tegin oma asju. Olin netis. Kirjutasin inimestega ja plaanisin oma sünnipäeva asjandusi.

Teisipäev oli see päev, kus mul oli sünnipäev. Sain nüüd 19-aastaseks. Ma ei teagi kas rõõmustada või kurvastada. Igatahes Hanna läks suurima rõõmuga lasteaeda. Tavaliselt hakkab nutma. Seekord tahtis minna nii, et unustas mänguasja minu kätte, lutti ei tahtnud ja jalanõusi polnud veel jalas. Isegi tsau ei öeldud mulle. See tegi mind rõõmsaks. Ilmselt see oli minule sünnipäeva kink ma usun. 😄

Läksin peale seda kooli. Oli matemaatika tund ja füüsika kontrolltöö. Füüsika töös sain maksimum punktid ja õpetaja ütles, et ma petsin teda. Esiteks, ma olen teist aastat füüsikas. Teiseks, töö oli sama mis eelmine aasta. Kui reaalselt peangi uuesti tegema siis ma kaeban tema kohta oma klassijuhatajale.

Igatahes peale seda tegin kaks matemaatika kontrolltööd järgi. Ma nii tahan teada kuidas läks aga pole veel vastust tulnud. Ma kardan, et ei suutnud seda ära teha. Samas südamest ma loodan, et sain tehtud.

Peale kooli läksin vanaema juurde. Veidikene tähistasime minu sünnipäeva. Mõne aja pärast läksin Hannale järgi. Hanna oli päris heas tujus. Tundus, et Hannal läks hästi.

Jõudsime koju. Marcus tegi algul mulle tünga. Ütles, et ta ikka täna ei jõua ajaliselt minu juurde. No selge. Mina hakkasin pakkima ennast ujuma. Tahtsin Hannaga miskit toredat sellel päeval teha. Mõni minut hiljem helistab Marcus ja ütleb, et tule välja. Ma siis läksin välja. Marcus tõi nii suure roosikimbu, et sellist ma pole mitte kunagi saanud. Lisaks rahakoti, kus sees oli 2 kino piletit ja raha. 😍

Õhtu veetsime koos. Avo ja Argo soovisid ka õnne. Mõlemad tõid lille/lilled ja kommi. Avo tõi sellise rohekas valge roosi ja maiuspala kommikarbi ning ümbriku. Argo tõi kolm roosat roosi ja raffaello kommid.

Järgmisel päeval läksime Hannaga koos kooli. Esimene tund oli ühiskond. Sinna meie klassist keegi ei tulnud. Ma sain siis rahulikult õpetajaga rääkida. Sain ka töölehed ja need tuleb korrektselt ära täita. Tööleht = kontrolltööga.

Mõne hetke pärast käisin perekonna õpetuse õpetajaga rääkimas. Sain oma eelmise aasta hinde ülekantud. Musta raamatusse sain ka hinded.

Peale seda juhtus, et ühel tüdrukul hakkas paha. Koolis käis kiirabi. Ma enne nägin seda tüdrukut. Vaatasin, et ta kuidagi väga imelikult käitub, et nagu nutaks aga ei nuta ka. Ma rahustasin ennast sellega, et äkki ta siiski nutab. Tuli kuidagi jooksuga klassist välja, kui ma nägin teda. Ma tundsin päris pikalt süümekaid, et ma miskit ei teinud. Võibolla ei oleks see nii hulluks läinud. Siiani paha tunne 😢

Järgmisena läksime aulasse. Seal oli ahhaa mingi etendus. Need kes seal käivad saavad positiivse hinde. Niisiis esimene tund oli matemaatika etendus. See oli päris tore. Vahepeal oli väike paus. Jõudsime koos Hannaga poest läbi käia. Poes tuli üks vanem naisterahvas rääkima minuga. Talle nii meeldis Hanna ja päris tema kohta. Kuna mul oli kiire siis väga pikalt ei saanud temaga rääkida vaid soovisin talle head päeva. Läksime tagasi kooli ja vaatasime füüsika etenduse ära. Hanna oli terve aeg väga hea laps. Vahepeal krõbistas ja kukutas asju maha aga see polnud hullu midagi. Etenduses tehti ka pauku. Hanna nägi kolme pauku- heeliumi, vesiniku, hapniku. Hapniku oma kõlas väga hirmsalt. See pauk oligi etenduse lõpetuseks.

Peale seda hakkas matemaatika kontrolltöö. Läksime siis klassi. Võtsin paberi ja töö. Kirjutasin paberi peale nime, KT numbri ja joonistasin esimese ülesande ringi. Korraka Hanna üle klassi ,,Kaka”. Ma läksin siis õpetaja juurde ja andsin teada, et lähen tööga järelvastamiste klassi tegema. Õpetaja oli sellega nõus.

Kiiruga kiiruga vahetasin mähku ära ja läksin kt tegema. Hanna oli päris tubli. Kõndis vahepeal ringi, vaikselt. Istus laua taga ja sõi maisikrõpse. Mingi hetk oli õpetajate vahetus ja see õpetaja, kes tuli, hakkas Hannaga jutustama. Mõne aja pärast sain töö valmis ja viisin selle õpetajale.

Jõudsime siis ilusasti autosse. Panin Hanna turvatooli kinni. Tegime pilti ja hakkasin kooli parklast välja sõitma. Selle aja peale jäi Hanna tuttu. Magas sellel päeval väga kaua.