Laupäeva päeval puhkasin välja eilsest õhtust. Õhtu poole läksin Marcuse juurde. Ilma Hannata.

Kõigepealt tuli Marcus minu maja ette. Rääkisime väheke ja siis ma hakkasin sättima. Marcus tuli mulle uuesti järgi kuna ta käis vahepeal kodus. Sõitsime siis poodi ostma asju. Tegime õhtul küpsisetorti.

Tort ei tulnud väga hea. Liiga kuiv. Järgmisel päeval ütles Marcus Markusele, et sellepärast tuligi kuna mina seda tegin. Tänks mees!

Sain kodus natukene pahandada, et ennast jätsin nii hilja peale. See selleks. Pühapäeval käisin telesaate lindistusel. Täitsa põnev oli. Kindlasti tahaksin minna ka järgmisel korral. Toimus see 15:30-18:00. Mariette hoidis sellel ajal Hannat meie kodus. Külla tuli ka Mariette sõbranna Johanna. Kui ma koju jõudsin siis me sõime ja peale seda saime Marcusega kokku.

Õhtu poole käisime Markuse juures ja ostsime sealt iphone laadija. Üks nendest oli täitsa katki. Teine laadis terve igaviku. Panime Mariettega samal ajal laadima. Tema juhe laadis 66% ja minul sama ajaga 15%.

Peale laadija ostmist läksime Mar… juurde külla. Mariette ja Marleen läksin “kaklema”. Seda oli naljakas vaadata. Väga muud ei teinudki seal. Marcus põhiliselt kiusas Marleeni. Mina rääkisin Mariettega.

Tulime mingi hetk koju ära. Päris hilja läksin magama, nii siis kooli ma ei jõudnudki. Nüüd peaks hoolis järelvastamiste klassi minema kuna bioloogia töö jäi tegemata.